Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ! Έχω ένα μικρό budget στην άκρη και σκέφτομαι να πάρω ηχεία μιας και αυτά που έχω θα τα δώσω στον bro.

Κυρίως για μουσική το πολύ μέχρι 90ευρώ.

Έχω βάλει στο μάτι αυτά http://www.skroutz.g...akers-Z506.html

και αυτά http://www.you.gr/b2...16A025C2A558770 .

Τι λέτε εσείς?

Όπως είπα τα θέλω κυρίως για μουσική, οπότε με ενδιαφέρει το καλό μπάσο και χωρίς παραμορφώσεις δορυφόρους .

Τα 5.1 είναι καλά για μουσική?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που θες για μουσικη τοτε να ανεβασεις λιγο το κασε σου και να πας εδω.

http://www.tonyskeyboards.gr/default.asp?static=3&Product_ID=530

ή

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13168&cat=32

Επισης για μουσικη να μεινεις οσο ποιο μακρια απο Logitech γινετε. Ολα τα logitech, φτηνα ή ακριβα. Ειναι κριμα για 20-25 ευρω να μην παρεις κατι που ειναι φτιαγμενο για μουσικη. Επισης τα 5.1 δεν ειναι για μουσικη. Ταινιες και gaming μονο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τον ikaruga.

Αλλά έχω να προτείνω και τα εξής μιας και σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, κάτι αξιόλογο να αγοράσεις ώστε να ευχαριστηθείς μουσική.

Θα σου έλεγα ή να κρατήσεις τα χρήματα σου και να πάρεις αργότερα ηχεία που θα είναι σε άλλη κλάση και θα σου μείνουν(αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) ή να πάρεις κάποια ακουστικά με τα οποία θα ακούς πάρα πολύ καλύτερα τη μουσική σου απο ηχεία αντίστοιχης αξίας.

Αλλιώς κοίτα το απο πάνω ποστ

Επεξ/σία από D4rkst3EL
Δημοσ.

Προσωπικα εαν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις,και ψαχνεις απλα κατι καλυτερο απο αυτα που εχεις για να τα αντικαταστησεις πας καρφι σε logitech,οποιαδηποτε κοντα στα χρηματα που εχεις να διαθεσεις και θα εισαι οκ.

Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι πως θελουν λιγο "στρωσιμο"(να παιξουν καποιες ωρες) για να γλυκανουν.Εχουν περασει απο τα χερια απο του 17ευρου (τα 220 αν δεν κανω λαθος-εξαιρετικα για τα χρηματα τους) μεχρι τα Z623στα 150 ολα τιμιοτατα και ειχα κανει και μια βολτα απο hifi ηχο παλιοτερα.

Τωρα αν το αυτι σου ειναι ιδαιτερα ευασθητο ισως να μην σε καλυψουν,αλλα και απο την αλλη μιλας για λυσεις τουλαχιστων ~300ευρω για να εχεις ηχο αυτου του επιπεδου.

Και για τα edifier ακουγοντε αντιστοιχα καλα λογια αλλα δεν τα εχω δοκιμασει...

Πιθανοτατα να επαιρνα τα Edifier P3060 με την ξυλινη κασα τους στο 50ευρω για δοκιμη(σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο τα philips που σκεφτεσαι).

Για μουσικη σε pc θα προτιμουσα 2.1.

Sweex/Genius/Hercules-Mercules κοκ τα βλεπεις και τρεχεις μακρια.

Υ.Γ Ποια ηχεια εχεις τωρα?

Και ποσο μεγαλο ειναι το δωματιο?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που θες για μουσικη τοτε να ανεβασεις λιγο το κασε σου και να πας εδω.

http://www.tonyskeyb...&Product_ID=530

ή

http://www.visionstu...id=13168&cat=32

Επισης για μουσικη να μεινεις οσο ποιο μακρια απο Logitech γινετε. Ολα τα logitech, φτηνα ή ακριβα. Ειναι κριμα για 20-25 ευρω να μην παρεις κατι που ειναι φτιαγμενο για μουσικη. Επισης τα 5.1 δεν ειναι για μουσικη. Ταινιες και gaming μονο.

Απλά επειδή είμαι υπέρ του μπάσου δεν ξέρω αν θα με καλύψουν αυτά :unsure:. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

Θα συμφωνήσω με τον ikaruga.

Αλλά έχω να προτείνα και τα εξής μιας και σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, κάτι αξιόλογο να αγοράσεις ώστε να ευχαριστηθείς μουσική.

Θα σου έλεγα ή να κρατήσεις τα χρήματα σου και να πάρεις αργότερα ηχεία που θα είναι σε άλλη κλάση και θα σου μείνουν(αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) ή να πάρεις κάποια ακουστικά με τα οποία θα ακούς πάρα πολύ καλύτερα τη μουσική σου απο ηχεία αντίστοιχης αξίας.

Αλλιώς κοίτα το απο πάνω ποστ

Με το ζόρι κρατάω και αυτά που έχω τώρα ...:P Για τα ακουστικά θα το σκεφτώ, ίσως να μου χρειαστούν και αυτά.

Προσωπικα εαν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις,και ψαχνεις απλα κατι καλυτερο απο αυτα που εχεις για να τα αντικαταστησεις πας καρφι σε logitech,οποιαδηποτε κοντα στα χρηματα που εχεις να διαθεσεις και θα εισαι οκ.

Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι πως θελουν λιγο "στρωσιμο"(να παιξουν καποιες ωρες) για να γλυκανουν.Εχουν περασει απο τα χερια απο του 17ευρου (τα 220 αν δεν κανω λαθος-εξαιρετικα για τα χρηματα τους) μεχρι τα Z623στα 150 ολα τιμιοτατα και ειχα κανει και μια βολτα απο hifi ηχο παλιοτερα.

Τωρα αν το αυτι σου ειναι ιδαιτερα ευασθητο ισως να μην σε καλυψουν,αλλα και απο την αλλη μιλας για λυσεις τουλαχιστων ~300ευρω για να εχεις ηχο αυτου του επιπεδου.

Και για τα edifier ακουγοντε αντιστοιχα καλα λογια αλλα δεν τα εχω δοκιμασει...

Πιθανοτατα να επαιρνα τα Edifier P3060 με την ξυλινη κασα τους στο 50ευρω για δοκιμη(σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο τα philips που σκεφτεσαι).

Για μουσικη σε pc θα προτιμουσα 2.1.

Sweex/Genius/Hercules-Mercules κοκ τα βλεπεις και τρεχεις μακρια.

Υ.Γ Ποια ηχεια εχεις τωρα?

Και ποσο μεγαλο ειναι το δωματιο?

Αυτά έχω τώρα http://www.e-shop.gr...l?id=PER.503011 . Το μπάσο είναι μέτριο αλλά τρίζουν τα τζάμια μερικές φορές. Ήθελα κάτι καλύτερο από αυτά.

Το δωμάτιο δεν είναι και πολύ μεγάλο (δεν ξέρω τετραγωνικα :P ). Τα Edifier σίγουρα είναι καλύτερα αλλά τα συγκεκριμένα που προτείνεις θα παίζουν ποιο δυνατά από τα Hercules που έχω τώρα? Αν όχι, ποια ηχεία (2,1 ή 5,1) είναι ποιο δυνατά και ποιο ποιοτικά από τα hercules που έχω τώρα?

Δημοσ.

Απλά επειδή είμαι υπέρ του μπάσου δεν ξέρω αν θα με καλύψουν αυτά :unsure:. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

Μπασο και μουσικη δεν πανε μαζι. Η θα υπερκαλυπτεις τον ηχο με μπουμαρισμα απο το μπασο ή θα παρεις σωστα ηχεια με tweeter και αναλογο μπασο για να μην καλυπτεις ολο τον υπολοιπο ηχο με αυτο. Ο μονος λογος που σε προτεινα αυτα τα ηχεια ειναι επειδη θελεις για μουσικη. Οτιδηποτε αλλο προτιμησεις να ξερεις οτι πανω κατω θα εισαι στα ιδια με αυτα που εχεις τωρα. Χρειαζεσαι "μεσαια" που λεμε οπου τα logitech (Ολα) εχουν 0 - μηδεν και τα edifier δεν ειναι και πολυ καλυτερα απο αυτα. Τιμια για τα λεφτα τους ειναι σιγουρα αλλα ΟΧΙ για μουσικη.

Μην νομιζεις οτι με τα ηχεια που σε προτεινα οτι θα σου ληψει το μπασο. Μια φορα να τα βαλεις να τα ακουσεις και να τα στρωσεις δεν θα θες να ξαναγυρισεις πισω στον "ψευτικο" ηχο που παραγουν τα PC set up ηχου.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινα πιστευω πως θα δυσκολευτεις να βρεις χειροτερα ηχεια απο τα Hercules που εχεις...

Δεν υπαρχει αμφιβολια πως θα παιζουν καλυτερα τα edifier που σου προτεινα,αλλα για το πιο δυνατα δεν ξερω χωρις να το αποκλειω,εχεις 40watt edifier vs 80watt hercules, μαλλων θα εβαζα τα χρηματα μου στα πρωτα.

edit:τελικα 40watt ειναι και τα hercules 80 ειναι η καταναλωση.Πραγματικα οτι να ναι... mrgreen.png

Ο συναδελφος ikaruga ξερει τι λεει,αλλα μερικες φορες εαν καποιος εχει εκπαιδευσει το "αυτι" του δεν μπορει να συμβιβαστει ευκολα.Του φαινοντε "ρηχα","αχρωμα" και "πομπωδη" και το καταλαβαινω απολυτα.

Ομως εαν καποιος εχει συνηθισει στα σκουπιδια της hercules θα του φανουν "γλυκα","γεματα" και "μπασατα"...

Εχει να κανει στο τι εχεις συνηθησει...

Υ.Γ Πραγματικα τα σιχαινομαι τα hercules παντως,σε καποια φαση αφραγκιας ειπε ενας φιλος να μου χαρισει ενα σετακι 2.1.

Μολις μου τα εφερε και τα ακουσα του τα εδωσα πισω και συνεχιζα να ακουω απο τα ηχειακια του λαπτοπ μεχρι που τσιμπησα τα προαναφερθεν logitech 220 του 17ευρου που ηταν ετη φωτος καλυτερα.

Δημοσ.

Ισχυει οτι το αφτι "μαθαινει" να ακουει και πραγματι το δικο μου δεν μπορει πλεον να ακουσει τον θορυβο (ετσι τον χαρακτηριζω πλεον) που βγαζουν τα περισσοτερα PC ηχεια. Απο την αλλη το παλικαρι διαθετει 90 ευρω, ειναι πολυ κοντα στα 110 - 115 για να παει μια και καλη εκει που πρεπει γι αυτο που θελει και ψαχνεται. Ειναι κριμα να σπαταλησει 90 ευρω για να παρει κατι που ειναι κατα πολυ χειροτερο. Σκασε αλλο ενα εικοσαρικο και παρε αυτο που χρειαζεσαι ειναι η δικη μου ιδεα.

Δημοσ.

Ότι ακριβώς σου λέει ο ikaruga24.

Ασε τα "ηχεία" pc και αγόρασε ηχεία. Στο budget σου, τα M-Audio που σου δείχνει είναι οτι πρέπει. Αν πάρεις κάτι σε Logitech κλπ, θα τα στήσεις και θα πεις: "εντάξει, μια από τα ίδια". Το έχω πει 2 φορές, γι αυτό στο λέω. Δεν το ξαναείπα όταν αγόρασα τα M-Audio BX5a.

Επίσης μην ψαρώνεις με το μπάσο και τα sub κλπ. Αυτό που ακούς μόνο μπάσο δεν είναι. Βαβούρα είναι. Απλά ακούς ένα ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ και λες "πω πω τι ηχειάρες πήρα, τρίζουν τα τζάμια". Μπάσο πάντως δεν ακούς.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, δε μπορώ να πιστέψω πως αυτη η π@π@ρι@ μπορεί να βγάλει σωστό ήχο για να ακούσεις τη μουσικούλα σου και να γουστάρεις...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγώ σου προτείνω ή τα MAudio AV40 ή τα behringer MS40 για μουσική. Αν και τα 2 είναι μονιτορ ηχεία και δεν χρωματίζουν τον ήχο, είναι κατάλληλα για multimedia. Τα behringer έχουν και ψηφιακή είσοδο οπότε θα μπορείς να τα συνδέσεις με οπτικό καλώδιο, πιστεύω ότι θα "παίζουν"καλύτερο ήχο και με χειρότερη κάρτα ήχου μιας και δεν θα χρειάζεται να μετατρέψει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό. Μια καρτουλα όπως  Asus Xonar dg ή καλύτερη την προτείνω!

Δημοσ.

Πηρα τα AV40 . Σε κομματια flac δεν τα πανε πολυ καλα, χρησιμοποιωντας την καρτα ηχου του λαπτοπ. Θα χρειαστω μια καρτα ηχου λογικα αλλα δε ξερω πια να τσιμπησω και απο που. Κατα τ αλλα ειμαι εντυπωσιασμενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...