scullyist Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Μιας που αναφέρθηκε η αυθεντική σειρά...τσεκάρετε κ το σουηδικο-δανέζικο "the Bridge". Πριν το πιάσουν κι αυτό οι αμερικανοί στα χέρια τους και του βγάλουν την ψυχή και τη δική μας μαζί LOL (αν κ θα το κάνει το UK πρώτο, απ'ότι διαβάζω). Μία ολοκληρωμένη σεζόν (κ υπόθεση) 10επεισοδίων για την ώρα, τα γυρίσματα της 2ης ξεκινάνε Οκτώβρη. http://www.youtube.com/watch?v=83FcxzlXbKs REMINDER: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡΣ! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2012 από scullyist
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εχω δει αρκετες απο εκει πανω. Με παιρνεις στον λαιμο σου λοιπον, downloading.
speedy23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μιας που αναφέρθηκε η αυθεντική σειρά...τσεκάρετε κ το σουηδικο-δανέζικο "the Bridge". Πριν το πιάσουν κι αυτό οι αμερικανοί στα χέρια τους και του βγάλουν την ψυχή και τη δική μας μαζί LOL (αν κ θα το κάνει το UK πρώτο, απ'ότι διαβάζω). Μία ολοκληρωμένη σεζόν (κ υπόθεση) 10επεισοδίων για την ώρα, τα γυρίσματα της 2ης ξεκινάνε Οκτώβρη. [/semi-offtopic] Το ειδα και γω μεσω bbc.Ηταν μια καλη σειρα εως αρκετα καλη θα ελεγα αν και (ακολουθουν mimi spoiler για τη σειρα) ο δολοφονος εγινε καπως προβλεψιμο στο τελος ποιος ηταν.Η πρωταγωνιστρια παιζει να ειναι ενα απο τα πιο αντικοινωνικα ατομα ever.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κανε εαν θελεις μια συγκριση με καποια αλλη σειρα, οσον αφορα την ποιοτητα της, για να παρω μια ιδεα (spoiler δεν ανοιχτηκε προφανως)
scullyist Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Με παιρνεις στον λαιμο σου λοιπον, downloading. Ελεύθερα, δε νομίζω πως κινδυνεύω lol (spoiler δεν ανοιχτηκε προφανως) Ναι μην το ανοίγεις, δεν το θεωρώ καν 'mini'. Ούτε το δικό μου. @speedy: εντελώς συνοπτικά για να μην το σκίσουμε το offtopic.. Στο 1ο διαφωνώ =P Για το 2ο, είναι εμφανέστατο από την αρχή ότι η ιδιαιτερότητά της δεν είναι έτσι απλά, "αντικοινωνικό άτομο ever", πραγματικά απορώ που δεν το κατάλαβες...
speedy23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θα το εξηγουσα το 1ο αλλα θα ξεφυγουμε εντελως.Αν ανοιχτει θεμα για τη σειρα θα το ποσταρω οσο και για το δευτερο(τι κουλο ειναι αυτο που μου ειπες "πραγματικά απορώ που δεν το κατάλαβες..."? Καποια πραγματα δεν αναιρουν καποια αλλα)
scullyist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πάμε SUPER ΜEGA SPOILERS, STAY AWAY... Θα το εξηγουσα το 1ο αλλα θα ξεφυγουμε εντελως. Εγώ τουλάχιστον το πήρα χαμπάρι στο παραπέντε δηλ. όταν στην ουσία στο έδωσαν στο πιάτο/σκόπιμα οδήγησαν την σκέψη εκεί. Ε και μετά από λίγες σκηνές το επιβεβαίωσαν, οπότε αυτό δεν το θεωρώ προβλέψιμο. Προβλέψιμο θα το θεωρούσα αν το υποπτευόμουν πολύ πιο πριν, αλλά εγώ την σκέψη "ώπα να δεις που είναι ο τάδε τύπος" την έκανα μόνο όταν αναφέρθηκε η πλαστική εγχείρηση, στο παραπέντε από την ευθεία αποκάλυψη δηλαδή. Αν εσύ το έπιασες με το που εμφανίστηκε ο τύπος στο προσκήνιο, πάω πάσο. "πραγματικά απορώ που δεν το κατάλαβες..."? Καποια πραγματα δεν αναιρουν καποια αλλα) Κοίτα, έτσι όπως το έγραψες δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις καταλάβει ότι η ηρωίδα πάσχει από κάποια μορφή αυτισμού. Επειδή αν όντως το είχες καταλάβει, το βρίσκω άκυρο ως σχόλιο. Δηλ. σαν να λέω π.χ. για τον Φόρεστ Γκαμπ, πω, δεν έχω δει άτομο να σέρνεται έτσι (μέχρι που άρχισε να τρεχει, οκ ). Ε δεν θα γυρνούσες να μου πεις ΄καλά βρε συ, το ότι είχε σακατεμένα πόδια δεν το πήρες χαμπάρι? Τωρα αυτό που λες ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο...ναι οκ, μόνο ως απλά θεωρητικά facts, ως σχόλιο που αφήνει εντυπώσεις για τον χαρακτήρα -ειδικά σε αυτούς που δεν το έχουν δει ακόμη- δεν γίνεται να συμβαδίζουν κατ'εμέ το να έχεις γνώση για το γεγονός της ασθένειας -γεγονός που από μόνο του δικαιολογεί την αντικοινωνικότητα- και παρόλα αυτά να σχολιάζεις σε επίπεδο 'εντυπωσιασμού' ότι παίζει να είναι ο πιο αντικοινωνικός χαρακτήρας ever. Btw, μην τσιτώνεις κ σου γυρνάνε τα μάτια βρε speedy, άνετη κουβέντα κάνουμε (ελπίζω δηλαδή).
speedy23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Για το 1ο:Μπορει να μην φταινε οι σεναριογραφοι αλλα πιστεψε με μπηκε κατευθειαν στο μυαλο μου οτι ηταν αυτος απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε στην γυναικα του Μαρτιν.Μου φανηκε ως 'ακυρος' καπως στο ολο κομματι της υποθεσης και αναρωτιομουνα γιατι να τον εισαγουν ως χαρακτηρα ποσο μαλλον στο τελος οπου κορυφωνεται η αγωνια της αναζητησης του δολοφονου και μας πετανε και καλα ενα ρομαντζο.Τεσπα. Οσο για το 2ο:Αισθανομαι εντελως ρομπα τωρα διοτι πραγματικα δεν το πηρα χαμπαρι οτι επασχε απο καποιο ειδος αυτισμου και φυσικα γι'αυτο την εκρινα πιο πανω.Το ανεφερε ξεκαθαρα στη σειρα?Νομιζα οτι ηταν η κλασσικη workaholic τυπισσα που προτιμαει να περναει την ωρα της στο νεκροτομειο παρα να βγει εξω για ενα ποτο για παραδειγμα.Επισης η συμπεριφορα της με τους συνεργατες της κτλ.Εννοειται οτι δεν θα το κατεκρινα αν ηξερα τι επαιζε.Ειπαμε... Tο τελος πως το βρηκες?Δεν σου θυμισε καπως ενα συγκεκριμενο τελος πασιγνωστης ταινιας ακριβως στα μεσα του '90?
scullyist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ]Για το 1ο: Εγώ το έφαγα αμάσητο όπως το πλασάρανε αρχικά, το έβλεπα απλά ως μία -συνήθη- εξέλιξη στο arc της προβληματικής σχέσης, ένα 'όχημα' για να δημιουργηθεί περισσότερο drama δηλαδή. Μέχρι που έπεσε η ατάκα για την πλαστική και ξύπνησα. Οσο για το 2ο: Όχι, δεν το λέει ρητά σε κάποια σκηνή, είναι έκδηλο στη αποτύπωση του χαρακτήρα ότι υπάρχει κάποιο θέμα 'up there'. Σου δείχνει ότι η Saga σε πολλά πράγματα έχει πραγματική ανικανότητα (ανικανότητα, όχι έλλειψη διάθεσης ή ιδιοτροπία χαρακτήρα) στο να αντιληφθεί τη "νόρμα" των πραγμάτων, έχει αυθεντική απορία και άγνοια σαν μικρό παιδί για το πως συνηθίζεται να λειτουργούν τα πράγματα σε επίπεδο σχέσεων/ανθρώπων και συμπεριφοράς, αγνοεί τους κανόνες ή στην καλύτερη δεν τους καταλαβαίνει, γιατί πάντα προσπαθεί να τους ερμηνεύσει μονοδιάστατα σε ορθολογική βάση του στυλ 1+1=2 με σχεδόν απόλυτη απουσία του παράγοντα συναίσθημα στην εξίσωση (το στοιχείο που ορίζει κατά κόρον την κοινωνική μας συμπεριφορά, πως την εφαρμόζουμε/πως την εκλαμβάνουμε) και ακόμα κι όταν της τα εξηγούν -ο συνεργάτης π.χ.- φαίνεται πάλι να μην τα κατανοεί πραγματικά, απλά πάλι τα καταχωρεί στο μυαλό της ως νέα δεδομένα γνώσης (με τον ίδιο υπολογιστικό τρόπο που ο εγκέφαλος της αναλύει και τα δεδομένα μιας υπόθεσης, γεγονός που την κάνει και ιδανική στη δουλειά της -και παράλληλα στοιχείο όχι και τόσο σπανιο σε κάποιες περιπτώσεις ατόμων με νοητική υστέρηση). Έχεις έναν ενήλικα άνθρωπο με αυθεντική έλλειψη αντίληψης/νοητική υστέρηση σε κάποιο επίπεδο και αυτό είναι που ορίζει την όποια "αλλόκοτη/αντικοινωνική" συμπεριφορά της. Tο τελος πως το βρηκες? Δεν σου θυμισε καπως ενα συγκεκριμενο τελος πασιγνωστης ταινιας ακριβως στα μεσα του '90? Δεν μου έκανε καθόλου κλικ μέχρι να θέσεις το ερώτημα και να με βάλεις στη διαδικασία να το σκεφτώ. Και πάλι κόλλησα για λίγο και σκεφτόμουν "άντε βρες ποιο στο καλό εννοεί τώρα"... μέχρι που έφαγα το φλας: Seven ε? Δεν έχεις καθόλου άδικο, μέχρι να το πεις όμως δεν είχα κάνει καμία σύνδεση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 2o επεισοδιο, done. Ειναι καλη, στα ιδια επιπεδα με το Forbrydelsen. Εaster egg: ενας ηθοποιος παιζει και στα δυο
scullyist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξεχάστηκα μ'αυτό και μόλις πήρα χαμπάρι ότι ο θείος έχει ήδη 3 επεισόδια 2ης σεζόν. Για να δούμε αν παραμένει στα επίπεδα της 1ης... 1
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξεχάστηκα μ'αυτό και μόλις πήρα χαμπάρι ότι ο θείος έχει ήδη 3 επεισόδια 2ης σεζόν. Για να δούμε αν παραμένει στα επίπεδα της 1ης... Δεν ήξερα καν οτι υπήρχε δεύτερη σεζόν...
scullyist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πρώτο ποστ... τα γυρίσματα της 2ης ξεκινάνε Οκτώβρη. Σε συγχωρώ.
viper2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Oh tv god you are so kind and generous on your humble servant και τα σχετικά. Επίσης Επειδη σε κόβω για γνώστη, αν πετύχεις καλές ευρωπαϊκές σειρές μοιράςουτες μαζί μας Thanks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα