Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το pc2 στην υπογραφη μου με την μυτρικη dg31pr προσφατα εκανα update στην μυτρικη και μου ηρθε η ιδεα να κανω overclock αλλα δεν ξερω αν εχω τα περιθωρια αν με αφηνει δηλαδη η μυτρικη θελω να ανεβασω τον επεξεργαστη στα 3,3 και της ραμ στα 2χ4 αλλα δεν ξερω για της ραμ αν μπορω γιατι στο site λεει οτι η ραμ παει μεχρι 4 gb τα φωτα σας παρακαλω :)

Δημοσ.

φιλε μου τα ghz με την χωριτικοτητα της μνημης δεν εχουν καμια σχεση

διαβασε εδω και μετα οτι προβλημα εχεις εδω ειμαστε

(υποψην το g31 δεν ειναι και για πολλα πολλα)

:mrgreen:

http://www.insomnia.gr/topic/203949-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-overclocking-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-core-2-duo-quad-cpus/

Δημοσ.

τοξερω οτι δεν ειναι για πολα πολα αλλα δεν ειναι το main pc μου οποτε θελω να πειραματιστω λιγο εκει :P

Δημοσ.

Intel μητρική της εποχής... αρά επιλογές για overclock 99% δεν θα έχει. Μόνο BSEL mod, αν κατέχεις το άθλημα :)

οπως το ειπες δεν εχει επιλογη για ο/c τη ειναι το BSEL mod?

http://www.overclock.net/t/341123/intel-bsel-vid-mod-guide βρηκα ενανν οδηγο αλλα εχω καποιες ερωτησεις με την μυτρικη μου και το επεξεργαστη ε6850 ισχυουν τα ιδια? για να το παω 1066 η 1333 η θα παθω καμια ζημια? ακομα πως τα ενονω αυτα μεταξυ τους? και τελος θα χρειαστο καλυτερη ψυξη σωστα? γιατι εχω πανο την ψυκτρα της intel..

Α το τροφοδοτικο θα αντεξει?

Δημοσ.

To psu για αντέξει μία χαρά.

Το bsel το κάνεις για να ανεβάσεις το bus και αν χρειαστεί κάνεις και VID mod για να ανεβάσεις και την τάση λειτουργίας. Οι ενώσεις γίνονται είτε με αλουμινόχαρτο & τέχνη, είτε με μαρκαδόρο διόρθωσης θερμαινόμενων τζαμιών αυτοκινήτου. Οι "μονώσεις" γίνονται με κομματάκια μονωτικής ταινίας.

Αν το έχεις με τις λεπτές κινήσεις, βρες έναν φωτεινό χώρο και με πολύ ψάξημο @ www αλλά και άνεση χρόνου, ξεκίνα :)

Δημοσ.

Δεν θα είσαι σταθερός στην νέα συχνότητα, η μπορεί να σκαλώνει από και στο post. Όλα αυτά με δεδομένο ότι τον κρατάς δροσερό ε; :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...