Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry δλδμε ποια λογικη πηγες και το έκανες με οδοντοκρεμα με κοκους? Δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι θα το γρατζουνούσε.

τεσπα η καλυτερη λυση τώρα είναι νεο κομματι πλεξι όπως είπε και ο whocares

Δημοσ.

Ναι δεν πήγε το μυαλό μου ότι η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα AIM έχει και κόκους για να κάνει τα δόντια πιο αστραφτερά. :shock: :shock: :shock: :mrgreen:

Άστα κλαφτ.

Τι εννοείτε νέο κομμάτι? Να παραγγείλω από αντιπροσωπεία όλο το side panel πλαινό καινούριο?

Ή να πάω σε κάποιον ειδικό να μου πάρει τα μέτρα και να μου βάλει άλλο plexiglass? Δηλαδή μόνο το κομάτι plexiglass.

Δημοσ.

Δεν εννούσα όλο το side panel αλλά να πας σε έναν που πουλάει/κόβει πλέξι να πάρεις ένα κομμάτι στις ίδιες διαστάσεις και να αντικαταστήσεις αυτό που έκανες σαν την οικονομία της Ελλάδας :mrgreen:

Δημοσ.

κι εμενα θολωσε το πλεξιγκλας και το κατηργησα.εβαλα γυαλι!!!αν το καθαρισεις με αζαξ το κανε αορατο.το εβαλα και ησυχασα!!!

Δημοσ.

κι εμενα θολωσε το πλεξιγκλας και το κατηργησα.εβαλα γυαλι!!!αν το καθαρισεις με αζαξ το κανε αορατο.το εβαλα και ησυχασα!!!

sacracer με έσωσες, από πού το παράγγειλες? Θέλω και εγώ. Φαντάζομαι έκανες και τις τρύπες και το κούμπωσες κανονικά επάνω στην πόρτα έτσι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...