Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας και ευχαρίστω εκ των προτέρων για οποια βοήθεια.

Διαθετω

Motherboard : Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 4 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)

Ram: OCZ XTC Platinum OCZ2P10002G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x4 κομματια

CPU AMD Athlon II X4 630 Processor, 2812 MHz

τροφοδοτικο εχω ενα ταγαν στα 800 watt και δυο ati4890 σε crossfire.

Προσφατα αγορασα εναν ssd sandisk extreme 120gb , τον έχω σε sata 2 kai oχι 3 οποτε υπολειτουργεί.

Σκεφτομαι σοβαρα μια αναβαθμισουλα.θα παραγγειλω αυτες

Link

δεν τις μετραω γιατι ειναι κατι λεφτα που εχω στο paypal.

Aλλα ειμαι σε διλημμα να αγορασω απλα μια GA-990FXA-D3 ή μα κανω την υπερβαση να παρω καποιον i5 με μητρικη που θα μου προτεινετε αλλα οπωσδηποτε με crossfire x16 ,x16 .

Αξιζει λετε θα δω μεγαλη διαφορα οσον αφορα Athlon vs i5

το budget ειναι μαχ 250

thanks!!!

ps.δεν κανω overcloacking

Δημοσ.

Οι μνήμες του link είναι ddr3 και η μητρική σου δέχεται ddr2

Αν πας στην άλλης μητρική τότε ναι κάνουν

Κάτσε όπως είσαι και άλλαξε απλά έναν επεξεργαστή , επίσης θα πρότεινα να σπρώξεις τις 4890 και να πάρεις μια (και καλή) κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Ποια καρτα κοστιζει οσο 2 μεταχειρισμένες 4890 και έχει καλύτερες επιδόσεις;

ddr3 1600 με δδρ2 800 δεν θα δω διαφορα;

ήθελα επισης να τρέξω τον sandisk σε sata 3 ...6gb/s

Eυχαριστώ για τις συμβουλές τερρυ

Δημοσ.

Οσο αφορά τις μνήμες όχι δεν θα δείς ορατες διαφορες αμα τις αλλαξεις... απο εκει και περα δεν σε καλύπτει καπου το μηχανημα σου?

Εγω παντως στη θέση σου δεν θα άλλαζα κατι!! Ακομη και το cf με τις 4890 καλα κρατέι ακομη απο επιδόσεις!!

Δημοσ.

Ποια καρτα κοστιζει οσο 2 μεταχειρισμένες 4890 και έχει καλύτερες επιδόσεις;

ddr3 1600 με δδρ2 800 δεν θα δω διαφορα;

ήθελα επισης να τρέξω τον sandisk σε sata 3 ...6gb/s

Eυχαριστώ για τις συμβουλές τερρυ

Αυτη στα 180 ευρω αν και μεταχειρισμενη αλλα με 1.5 ακομη χρονο εγγυηση και ξεκλειδωτη σε 6970! Αν θες παρε μια καλυτερη ψυκτρα σαν αυτη π.χ. και τραβα στον 630 ενα oc και θα εισαι οκ. Τα υπολοιπα βαλτα στην ακρη η φατα σε πιτογυρα :)

Δημοσ.

φιλε μου μια χαρα εισαι φαντασου οτι ακομα εγω εχω 9800gtx+ Με [email protected] και σε ελαχιστα παιχνιδια απο αυτα που παιζω πρεπει να κατεβασω φιλτρα κλπ σε 1920χ1080

αν δεν σε καλυπτει το μηχανημα σπρωξτο ολο και μαζεψε κανα 300αρι και παρε καινουργιο

η 4890 μεταχειρησμενη δεν την εχω βρει πανω απο 70-80 ευρω και αυτες με εγγυηση οποτε καρτα μονη με 150 σου λεω εγω δεν υπαρχει με καλυτερες επιδοσες

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παίδες , θα παω για την ψυκτρα μόνο και oc ,ησασταν κατατοπιστικότατοι

Δημοσ.

Η μονη καλη αναβαθμιση για το συστημα σου ειναι να παρεις τον

AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDZ965FBGMBOX)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17485&cat=2&sub=319&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

και μια καλη σχετικα ψυκτρα για να τον υπερχρονισεις

Cpu Cooler Arctic Freezer A30 for AMD Socket AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ / FM1

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28676&cat=7&sub=211&pmanuf=550&sort=3&step=undefined

ή καλυτερα

Xigmatek Gaia SD1283 Heatpipe Cooler 120mm (Intel 775, 1156, 1366 & AMD AM2/AM3)

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

Δημοσ.

ps.δεν κανω overcloacking

ευχαριστω πολυ παίδες , θα παω για την ψυκτρα μόνο και oc ,ησασταν κατατοπιστικότατοι

....

Όσο για την πρόταση μου για αλλαγή κάρτας γραφικών , το έγραψα για λιγότερη κατανάλωση και περισσότερη ησυχία ...

Μια αλλαγή μητρικής και μνημών , θα σε σύμφερε διπλά , θα έβγαινε στα ίδια χρήματα περίπου (λόγω των τιμών των ddr2 -μεταχειρισμένες- ) και φυσικά θα δούλευες τον ssd στις πραγματικές του ταχύτητες (sataIII) , όχι πως τώρα δεν θα δεις διαφορά αλλά ...

Δημοσ.

Έχω την εξής σύνθεση q9450+G31m-es2L και σκέφτομαι να πάω σε αυτήν I5-2300 2.80 +GA-Z77M-D3H . Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 100e ακόμα κ αν πάρω κάτι σε μεταχειρισμένο. Με δεσμεύει γιατί έχω m-atx κουτί και δεν θέλω να το αλλάξω. Τι προτείνετε?Δεν το χρησιμοποιώ σε βαριές δουλειές, καθημερινά πράγματα internet,office και πολύ σπάνια κανα παιχνίδι :rolleyes:

Δημοσ.

Έχω την εξής σύνθεση q9450+G31m-es2L και σκέφτομαι να πάω σε αυτήν I5-2300 2.80 +GA-Z77M-D3H . Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 100e ακόμα κ αν πάρω κάτι σε μεταχειρισμένο. Με δεσμεύει γιατί έχω m-atx κουτί και δεν θέλω να το αλλάξω. Τι προτείνετε?Δεν το χρησιμοποιώ σε βαριές δουλειές, καθημερινά πράγματα internet,office και πολύ σπάνια κανα παιχνίδι :rolleyes:

Δεν θα δεις καμία διαφορά ... πάρε εναν ssd αν είναι ...

Δημοσ.

Τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αναβάθμιση.

Δημοσ.

αν ειναι να πάρω μητρίκη , ποια είναι value for money για AMD και με full crossfire

Πρωτα απολα ειτε 8* + 8* ειτε 16* + 16* να ειναι η μητρικη διαφορες πανω απο 1-2 frames δεν θα δεις. Απλα οπως ειπε ο τερρυ καλο θα ηταν να πας σε 1 καρτα γραφικων αφου δωσεις τις 4890 πακετο για μικροτερη καταναλωση και πιο δροσερο συστημα. Η καρτα που σου εδειξα ειναι μια πολυ καλη περιπτωση και την ζαχαρωνω και εγω, Εχω αλλωστε αλλη μια παρομοια και το παιδι που την πουλαει ειναι αξιο εμπιστοσυνης. Οποτε αν ειναι να αλλαξεις κατι με τα χρηματα που λες παρε την καρτα γραφικων(πουλωντας παραλληλα τις 4890 για να σου ερθει πιο φθηνα), ενα σετ μνημες ddr3 γυρω στα 8gb στα 1600 που ειναι πλεον παμφθηνες, μια μητρικη οπως αυτη και μια καλη ψυκτρα και θα εισαι οκ για πολυ καιρο ακομη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...