ghostmaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έχω ένα θεμα έκανα restore σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ενώ όλα τα λαμπακια αναβουν στο router στο εικονιδιο internet βγαζει θαυμαστικο και δεν μπαίνω internet.Αλαξα κωδικό έκρυψα το ssid αλλά δεν γίνετε κάτι.πως γινεται να αναβει το λαμπακι του ρουτερ στο ίντερνετ και να μην εχω;μεχρι και ip έβαλα και δεν εγινε τπτ Sent from my iPhone using Insomnia
androu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 πρέπει να το σετάρεις απο την αρχή και να περάσεις τα στοιχεία σου, όνομα χρήστη και κωδικό. τον να αλλάξεις κωδικό ή ssid για το ασύρματο δεν έχει να κάνει με τα στοιχεία της σύνδεσης. ξεκίνα απο εδώ και εκεί που λέει setup my thomson .... και συνεχίζεις. vp/vc-> 8/35 αντίστοιχα
ghostmaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ φιλε να σαι καλά ! Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 και για πιο γρηγορα μην πας καν απο το wizard.πηγαινε broadband connection Μετα internet services και βαλε εκει τα username password σου.μπορει να εχει τιποτα acs@default αμα εχεις forthnet οπου ναι μεν μπαινουν ιντερνετ αλλα δεν ειναι για να εχεις ιντερνετ εσυ.η εκτος αν το εχεις γυρισει σε bridge οποτε ναι παλι θα αναβει το internet αλλα επειδη ειναι bridged δεν εχεις.το δευτερο δυσκολο βεβεα γιατι κανενα thomson δεν παει σε bridge οταν το γυρισεις σε defaults.
ghostmaster Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οκ!! Σε ευχαριστώ το σεταρισα και είναι κομπλε τώρα ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αψογος.για το v7 υπαρχουν και πιο νεα firmware αμα εχεις κανα παλιο firmware.
joker80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εχω το Thomson TG585 v7 με Software Release 7.4.4.7 και θελω να κανω αναβαθμιση. οι οδηγιες λενε να κανω ρεσετ το ρουτερ πρωτα. Αλλα επιδει ειμαι ασχετος απο σετ απ ρουτερ μπορω να κανω την αναβαθμιση χωρις ρεσετ? Για να αποφυγω username, passwords, wep keys κτλπ. Αν μπορει να μου απαντησει καποιος που να το εχει δοκιμασει.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 αχ αχ τι θα σας κανω.σου απαντησα στο αλλο θεμα.μην ανοιγετε δυο φορες το ιδιο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα