Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω την μητρικήAsus P5B και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στον επεξεργαστή, τώρα έχω Intel Core2 Duo 1,8GHz και Ram 3 GB (δίστιχος είναι 3 των 1GB) και σε προγράμματα όπωςCinema 4D (όταν το φορτώσω κήπος) δεν τραβάει οπότε θέλω να μου πείτε ποιους επεξεργαστέςδέχεται αύτη η μητρική... Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Αφου μιλας για cinema 4d η καλυτερη λυση ειναι ενας μεταχειρισμενος q6600 και να βαλεις 1gb μνημης ακομα ωστε να εχεις 4. Απλως πρεπει να βρεις τι μνημη εχεις για να παρεις ακριβως το ιδιο "μοντελο".

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/70698-core2quad-q6600-g0/

Δημοσ.

Θα δώσεις 140 ευρώ για CPU αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ; Δες κάνα μεταχειρισμένο. Το τροφοδοτικό σου κάτι μου λέει ότι είναι πλαισίου...Για μένα ακόμα και να φτάνει για το CPU , πέταξε το και πάρε ένα φτηνό επώνυμο

Δημοσ.

evoracing! βαλε μια αγγελια ζητησης παλικαρι μου! και θα δεις ποσα pm θα σου στειλουν :) ε αμα βρεις και κανα Ε7500 τσιμπα τον !

Δημοσ.

Έσοδα απλός ένα παράδειγμα για το ποιο μοντέλο να αγοράσω δεν είπα ότι θα το αγοράσω και καινούργιο, Τροφοδοτικό είχα αλλάξει όταν είχα ακόμα εγγύηση στο πλαίσιο (τον υπολογιστή τον έστησα με τα προϊόντα που ήθελα) τώρα τι μάρκα τροφοδοτικό μου έχουν βάλει δεν θημαμε ξέρω μόνο ότι είναι 240W

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Μάρκα με έκαψες. Πραγματικά πρέπει να απαγορευτεί στο πλαίσιο να πουλάει αυτές τις κινέζικες σαβούρες. Έχει κλάψει πολύς κόσμος και είναι κρίμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...