JohnConstantine Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλησπερα εχω το galaxy s plus με android 2.3.3 Εχω βαλει το co pilot gps αλλα εχει προβλημα με το χαρτη,δεν μου δειχνει τους δρομους μονο το χαρτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 τι ενοεις μονο τον χαρτη και οχι τους δρομους;
JohnConstantine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 αν κανεις ζουμ? Δεν αλλαζει τιποτα :/
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλησπερα εχω το galaxy s plus με android 2.3.3 Εχω βαλει το co pilot gps αλλα εχει προβλημα με το χαρτη,δεν μου δειχνει τους δρομους μονο το χαρτη. εμενα δουλευει μια χαρα
sk8harddiefast Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Yπομονη λιγο καιρο. Η google ανακοινωσε πως το google maps θα λειτουργει και offline. Δλδ θα εχει περασμενους τους χαρτες και δν θα ειναι αναγκη να συνδεομαστε στο inτernet για να τους κατεβαζουμε Προσωπικα το θεωρω το καλυτερο GPS σε συνδυασμο με το navigation του Χοοm
facebookcase Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ρε παιδια εγω το εχω σε galaxy mini το copilot και καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει αυθτο το μυνημα:Δεν ειναι δυνατη η φορτωση το κωδικου CoPilot απο το συστημα!Ξερει κανεις τι ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα