Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το παρακάτω σύστημα:

CPU: Intel Pentium D 2.80GHz

MB: Asus Commando

RAM: Kingston 1.50GB 800MHz

HDD: Seagate SATAII 250GB, 500GB

PSU: Corsair CX430W

και χάλασε η κάρτα γραφικών (7300 GS).

Σκέφτομαι να του βάλω μια 250 GTS αλλα είδα οτι χρειάζεται 500άρι τροφοδοτικό. Θα την παλέψει το PC με το Corsair 430W;

Δημοσ.

Ανετότατα!!!

Τα 500 που προτείνει η NV ειναι failsafe ωστε να καλύψει και αυτους που έχουν noname κινεζιες για τροφοδοτικα!

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστώ stm! Με την έκδοση της PCI Express δεν υπάρχει πρόβλημα ε; Η κάρτα είναι v2.0 και η mb έχει θύρες για v1.0. Επίσης με τα 6pin καλώδια τι θα κάνω; Η κάρτα χρειάζεται 2x6pin και το τροφοδοτικό έχει ένα. Μπορώ να βρώ από Ελλάδα adaptor;

Δημοσ.

Λογικα πρεπει να έχει adaptor απο molex σε 6πιν μεσα στην καρτα... αλλα η GTS250 εχει 1 Χ6πιν που τα είδες τα δύο??

Με το pciE δεν παιζει προβλημα!

Δημοσ.

Είναι της Palit 250 GTS 512MB και παίρνει 2x6pin, δεν βρήκα άλλη μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

Κοίτα, σε σχέση με τις άλλες που βρήκα πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή στα 50€. Είχε κάτι 8800GS, 9600GT 40€+.

Δημοσ.

Ούτε καλά, ούτε πολλά. Απλά με τόσα έπαιρνες gts 450 1gb.

Mεταχειρισμενη βεβαια.Το θεμα ειναι αξιζει να δωσει καποιος λεφτα για καρτα γραφικων μεταχειρισμενη?Σε ρωταω μιας και ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και επειδη ειδα οτι εισαι πολυ γνωστης των πραγματων.Το λεω αυτο γιατι πηρα απο γνωστο την sapphire 5850 1gb και εκανε κολληματα σε παιχνιδια που η 5670 μια απλη καρτα τα πηγαινε σφαιρα.Για μενα καρτα γραφικων και τροφοδοτικο πρεπει να αγοραζονται καινουργια.Οταν βεβαια δεν εχεις το χρημα για αυτο που ζητας (παντα για μενα)νομιζω οτι ειναι καλυτερα να περιμενεις.Οι εβραιοι φιλε Δεινοσαυρε πανε μπροστα γιατι δεν βιαζονται.Εγω βιαστηκα και την πληρωσα 2 φορες.Παρεπιπτοντως γιατι δεν βγαινει η φωτο μου στο φορουμ?

Δημοσ.

Καλά, όχι και πολύ γνώστης, υπάρχουν άλλοι εδώ μέσα που είναι πολύ μπροστά

Ημουν σιγουρος οτι ενα απο τα χιλια προτερηματα σου ειναι η μετριοφροσυνη σου!!!Τι χιουμορ που εχω.black....

Γενικα φίλε μου δεν αγοράζω κάτι μεταχειρισμένο αν δεν το έχω απόλυτη ανάγκη.

Σωστος.

ΥΓ.δεν μου ειπες για την φωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...