Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής ανοίγει μεν αλλά μένει στην παρακάτω οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Ένα ασυνήθιστο που συνέβη ήταν ότι στο τελευταίο Shutdown που του έκανα έκλεισε πολύ αργά σχεδόν 6—7 λεπτά και ότι λόγω εξετάσεων είχα αμελήσει να ανανεώσω το Antivirus το οποίο είχε λήξει μια βδομάδα πριν! Τι μπορώ να κάνω για να το βάλω έστω σε safe Mode να σκαναρω για ιούς?

post-215327-0-20176300-1338747196_thumb.png

[ATTACH]133607[/ATTACH]

Δημοσ.

δοκιμασε να βγαλεις κ να ξανα βαλεις τα καλωδια απο του σκληρους κ ξανα ανοιξε το pc

και μετα αν δενννν δοκιμασε τις μηνμες

Δημοσ.

Πάτα το Tab για να δεις σε ποιο σημείο κολλάει ή μήπως πετάει κανένα σφάλμα. Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις όλες τις συσκευές usb μήπως και δημιουργείται από εκεί το πρόβλημα. Αν δεν φταίει κάποια usb συσκευή πιθανόν να φταίει κάποιος από τους δίσκους σου, αποσύνδεσε τους όλους και δες αν κολλάει στο ίδιο σημείο

Δημοσ.

Μπορείς και με το del να μπεις στο bios να δεις αν εμφανίζονται οι δίσκοι,αλλά ακόμα και να εμφανίζονται μπορεί να έχουν και πάλι πρόβλημα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους τελικα τα καλωδια των δισκων τα εβγαλα τα ξαναεβαλα και ολα οκ! Τωρα οσοι λεγατε για bios φυσικα και το δοκιμασα απλα freezαρε εκει περα και δεν μπορουσα να πατησω τιποτα

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους τελικα τα καλωδια των δισκων τα εβγαλα τα ξαναεβαλα και ολα οκ! Τωρα οσοι λεγατε για bios φυσικα και το δοκιμασα απλα freezαρε εκει περα και δεν μπορουσα να πατησω τιποτα

σκανναρε το δισκο-δισκους με τη δωρεαν εκδοση του hd sentinel καλου κακου. αν στους βγαλει οκ τοτε ξερεις οτι μπορα ηταν και περασε...

Δημοσ.

στον δευτερο(που δεν εχω το λειτουργικο) μου βγαζει αυτο : There are 1 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.

Problems occurred during the spin up of the disk 4 times. This can be caused by the disk itself or huge power load (weak power supply).

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

Παρολαυτα μου λεει No actions needed

Επισης μολις ξεκιναν τα Windows τον τελευταιο μηνα μου βγαζει το παραkatω Error

BChelper.exe - system Error

the program cant start because sqlite3.dll is missing from your computer

try reinstalling the program to fix this problem

Πιστευω πως κατι εχει να κανει και αυτο με το προβλημα που δημιουργηθηκε

Δημοσ.
format τον δίσκο όλο μπας κ στρώσει!

Δεν χρειάστηκε όλα εντάξει τελικά κατέβασα το tune up utilities και έκανα disable το browser companion από τα startup προγράμματα και εξαφανίστηκε το error. Βέβαια έκανα και 5-6 full scan με προγράμματα για malware spyware adware με το antivirus κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...