vivaki5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Γεια σας!!!Ενδιαφέρομαι να κάνω κάποιες αγορές από το internet και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις!!!Επειδή δεν μου έχει τύχει να κάνω κάποια ηλεκτρονική αγορά που να χρειάζεται να δώσω αριθμό κάρτας χρειάζομαι τη βοήθεια σας σχετικά με τις προπληρωμένες κάρτες που υπάρχουν. Να διευκρινίσω πρώτα απ’όλα ότι δεν γνωρίζω αν έχω ανοίξει το θέμα σε σωστή ενότητα του forum και εκτός από αυτό αν υπάρχουν κάπου αλλού απαντήσεις στα ερωτήματα μου παρακαλώ παραπέμψτε με εκεί. 1) Τι είδη καρτών υπάρχουν για να κάνει κάποιος μια ασφαλή συναλλαγή στο internet;; 2) Από πού μπορεί κάποιος να προμηθευτεί μια τέτοια κάρτα;; 3) Τι προϋποθέσεις υπάρχουν για να πάρει κάποιος μια τέτοια κάρτα;; 4) Ποιας τράπεζας κάρτα είναι ευρέως δεκτή στα διάφορα sites (ελληνικά και ξένα) Και όποια άλλη πληροφορία πιστεύετε ότι μπορεί να μου φανεί χρήσιμη σχετικά με τον τρόπο πληρωμής σε ηλεκτρονικές αγορές. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ασφαλείς αγορες με απ' ευθείας χρηση κάποιας κάρτας, απλα δεν ειναι ασφαλείς. Για αγορές απο ιντερνετ το παυπαλ ειναι μονόδρομος http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/
alexhs gk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε προπληρωμένες κάρτες που απλά πας στην τράπεζα καταθέτεις το ποσό που θες και κάνεις την αγορά σου από το ίντερνετ. Συνήθως αυτές η κάρτες είναι Visa. 1) Προπληρωμένες (Prepaid) 2)Από οποια τράπεζα βγάζει τέτοιες. Σίγουρα βγάζουν η ΑΤΕ και η Eurobank. 3)Να έχεις συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας σου και να έχεις ταυτότητα. 4)Δεν πάιζει ρόλο η τράπεζα αλλά το είδος της κάρτας (visa mastercard κλπ). Η καλύτερη η μάλλον αυτή που σίγουρα γίνεται δεκτή παντού είναι η Visa. Και για μεγαλύτερη σιγουριά κάνεις και έναν λογαριασμό στο Paypal και είσαι μια χαρά. Paypal δέχονται σχεδόν παντού και θα σου πρότεινα να το προτιμάς για τις αγορές σου και να μην δίνεις κατευθείαν τον αριθμό της κάρτας. Αυτά, αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα