kostiska13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους.θελω να πουλησω το xperia χ8 μου και θελω να κανω φορματ ωστε η κοπελα που θα το αγορασει να το χει σαν καινουριο.επειδη ομως ειμαι τελειως ασχετος θελω να μου εξηγησει καποιος πως θα κανω το φορματ αν γινεται...επισης θελω να ρωτησω αν απο την στιγμη που θα κανω το φορματ διαγραφεται και το λογισμικο και μετα θα πρεπει να το ξαναπερασω(μην βιαστειτε να με παρετε με τις πετρες,ειμαι εντελως ασχετος) ευχαριστω
kaban22 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θα κατεβασεις το Sony PC Companion η Update Service.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους.θελω να πουλησω το xperia χ8 μου και θελω να κανω φορματ ωστε η κοπελα που θα το αγορασει να το χει σαν καινουριο.επειδη ομως ειμαι τελειως ασχετος θελω να μου εξηγησει καποιος πως θα κανω το φορματ αν γινεται...επισης θελω να ρωτησω αν απο την στιγμη που θα κανω το φορματ διαγραφεται και το λογισμικο και μετα θα πρεπει να το ξαναπερασω(μην βιαστειτε να με παρετε με τις πετρες,ειμαι εντελως ασχετος) ευχαριστω εγω που εχω το samsung galaxy mini το κανω απο τις ριθμισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα