The-Doctor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Γεια χαρα! Αυτην τη στιγμη διαθετω 130 ευρω και Θελω ενα καλο μηχανικο πληκτρολογιο για gaming και ενα καλο ποντικι με mousepad! Το backlight δεν μας καιει και τοσο
The-Doctor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εδω εισαι γιατρε Και πως θα μου τα φερουν ελλαδα αρχηγε;;;;; :confused:
maik42 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το site ειναι ενδεικτικο. ψαχτο λιγο στο e-bay ξερεις εσυ
The-Doctor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το site ειναι ενδεικτικο. ψαχτο λιγο στο e-bay ξερεις εσυ ποντικι, mousepad;
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γεια χαρα! Αυτην τη στιγμη διαθετω 130 ευρω και Θελω ενα καλο μηχανικο πληκτρολογιο για gaming και ενα καλο ποντικι με mousepad! Το backlight δεν μας καιει και τοσο το κ90 σε τι δεν σε ικανοποιει?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γιατί νομίζεις ότι το έχει? Ή μάλλον το έχει όσο έχει και τα άλλα...
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γιατί νομίζεις ότι το έχει? Ή μάλλον το έχει όσο έχει και τα άλλα... ασε ρε να γελασουμε λιγακι
The-Doctor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ασε ρε να γελασουμε λιγακι Εχει χαλασει!!! Μου επεσε ο καφες πανω στο πληκτρολογιο Χαχα γελεσαμε παιδια :devil: :devil:
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εχει χαλασει!!! Μου επεσε ο καφες πανω στο πληκτρολογιο Χαχα γελεσαμε παιδια :devil: :devil: στειλε mail στην corsair μπορει να υπαρχει αυτη η μικρη δυνατοτητα να στο αντικαταστησει
aneurysm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σε καποιο άλλο θεμα δεν μας έλεγε o topic starter οτι θα κρατησει το υπάρχον πληκτρολόγιο για το δευτερο πισάκι του? Και τωρα έπεσε γκαιφες? Report όλοι να ησυχάσουμε απο τον κοκολίνο και τα 15 διαφορετικά Alter ego του.
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σε καποιο άλλο θεμα δεν μας έλεγε o topic starter οτι θα κρατησει το υπάρχον πληκτρολόγιο για το δευτερο πισάκι του? Και τωρα έπεσε γκαιφες? Report όλοι να ησυχάσουμε απο τον κοκολίνο και τα 15 διαφορετικά Alter ego του. λες να μη το ξερουμε οτι μας δουλευει ο γιατρος? ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.. γιατι δεν τον εχουν κανει ακομα μπαν?κατανταει κουραστικο...
aneurysm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μόνο στην πλάκα μπορεί κάποιος να τον πάρει σοβαρά δηλαδη...
The-Doctor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εδω ειμαι ακομα!!! Παιδια πως θα κανετε μπαν οταν δεν εχετε αποδειξεις;;;; :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα