anwnymh29 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 οκ βρε παιδια ειπα το θεμα ειναι λιγο χαζο!μου μπηκε αυτη η ιδεα δεν τον θεωρω απατεωνα!αν ειχα λεφτα να πληρωσω θα το πηγαινα σε εναν τεχνικο μην βαρατε εκανα οτι μπορουσα και ηξερα και μου υποδειξατε,τιποτα το υποπτο! σας ευχαριστω ολους! @@ θα κανει ο "τεχνικος", το πολυ-πολυ να της πει να αγορασει Norton... Παντως εαν εχεις κατι στο συστημα σου, το οποιο ειναι απο προγρμματιστη, μονο με firewall θα το καταλααβεις εχεις κατι καλο να προτεινεις?γιατι το avira δεν μου εχει ενεργο το firewall..
thenamnamnam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 γιατι δεν κανεις ενα "αλλο" φορματ? ειναι ευκολο.
anwnymh29 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 γιατι δεν κανεις ενα "αλλο" φορματ? ειναι ευκολο. γιατι περαν του οτι εχω χαλασμενη σιντιερα και πρεπει να γινει εσωτερικα ειμαι και ασχετη και ξανθια!οποτε δεν τολμαω!
MasterX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δεν θα μπορουσε ο τυπος να βαλει καποιο κατασκοπευτικο προγραμμα και μετα απο το αντιβαιρους το οποιο ο ιδιο εγκατεστησε να εξαιρεσει το κατασκοπευτικο προγραμμα ωστε να μην το χτυπαει πλεον;
anwnymh29 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δεν θα μπορουσε ο τυπος να βαλει καποιο κατασκοπευτικο προγραμμα και μετα απο το αντιβαιρους το οποιο ο ιδιο εγκατεστησε να εξαιρεσει το κατασκοπευτικο προγραμμα ωστε να μην το χτυπαει πλεον; χμμμμμμμμ!αρα λοιπον να διαγραψω αυτο που μου εβαλε και να κατεβασω αλλο και να σκαναρω παλι!!πολυ ενδιαφερουσα η παρατηρηση σου!!
defacer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Κατέβασε και τρέξε το autoruns. Θα σου δείξει όλα, μα όλα τα εκτελέσιμα που ξεκινούν είτε υπό συνθήκες είτε μαζί με τα Windows. Βεβαιώσου ότι όλα όσα βλέπεις είναι "καθαρά". Κατέβασε και τρέξε τον process explorer. Επέλεξε την επιλογή να δεις λεπτομέρειες για όλα τα προγράμματα. Θα σου δείξει τα πάντα τα οποία τρέχουν στον υπολογιστή σου εκείνη τη στιγμή. Βεβαιώσου ότι όλα είναι "καθαρά". Τέλος, δες και τα services των Windows που είναι εκκινημένα (Win+R, γράφεις services.mcs, πατάς enter). Βεβαιώσου ότι όλα είναι "καθαρά". Το ζόρικο σημείο εδώ είναι ότι θα δυσκολευτείς να κρίνεις αν όλα όσα θα δεις είναι όντως "γνωστά" προγράμματα, ιδιαίτερα αν δεν έχεις βαθιά γνώση των Windows. Από την άλλη με τον τρόπο αυτό η "τιμωρία" σου θα είναι να μάθεις κάτι ενδεχομένως χρήσιμο και στο μέλλον. Τέλος, παρόλο που υπάρχουν τρόποι να έχεις εγκατεστημένο κάτι στον υπολογιστή σου που να μην εντοπίζεται με την παραπάνω μεθοδολογία, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε χρειάζεται να σε απασχολεί (ακριβώς όπως όταν π.χ. σχεδιάζεις την ασφάλεια κάποιου χώρου δε σε απασχολεί τι θα γίνει αν θελήσει να μπεί μέσα ο Hulk).
anwnymh29 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Κατέβασε και τρέξε το autoruns. Θα σου δείξει όλα, μα όλα τα εκτελέσιμα που ξεκινούν είτε υπό συνθήκες είτε μαζί με τα Windows. Βεβαιώσου ότι όλα όσα βλέπεις είναι "καθαρά". Κατέβασε και τρέξε τον process explorer. Επέλεξε την επιλογή να δεις λεπτομέρειες για όλα τα προγράμματα. Θα σου δείξει τα πάντα τα οποία τρέχουν στον υπολογιστή σου εκείνη τη στιγμή. Βεβαιώσου ότι όλα είναι "καθαρά". Τέλος, δες και τα services των Windows που είναι εκκινημένα (Win+R, γράφεις services.mcs, πατάς enter). Βεβαιώσου ότι όλα είναι "καθαρά". Το ζόρικο σημείο εδώ είναι ότι θα δυσκολευτείς να κρίνεις αν όλα όσα θα δεις είναι όντως "γνωστά" προγράμματα, ιδιαίτερα αν δεν έχεις βαθιά γνώση των Windows. Από την άλλη με τον τρόπο αυτό η "τιμωρία" σου θα είναι να μάθεις κάτι ενδεχομένως χρήσιμο και στο μέλλον. Τέλος, παρόλο που υπάρχουν τρόποι να έχεις εγκατεστημένο κάτι στον υπολογιστή σου που να μην εντοπίζεται με την παραπάνω μεθοδολογία, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε χρειάζεται να σε απασχολεί (ακριβώς όπως όταν π.χ. σχεδιάζεις την ασφάλεια κάποιου χώρου δε σε απασχολεί τι θα γίνει αν θελήσει να μπεί μέσα ο Hulk). ωραια τα προγραμματα που προτεινεις αλλα δεν εχω τετοια γνωση!θα το προσπαθησω ομως..
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ωραια τα προγραμματα που προτεινεις αλλα δεν εχω τετοια γνωση!θα το προσπαθησω ομως.. εεε τωρα εχει δίκιο, που να βγαλει ακρη ενας απλος χρήστης εκει μεσα, το πολυ πολύ να κανει ζημια. Αυτο που εχω να προτείνω και εγω, ειναι το φορματ με την παρουσία σου.
thanocaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 γιατι περαν του οτι εχω χαλασμενη σιντιερα και πρεπει να γινει εσωτερικα ειμαι και ασχετη και ξανθια!οποτε δεν τολμαω! Αυτό που προτείνω εγώ είναι να περάσεις λίγο από εδώ. Είναι υποχρεωτικό για τα νέα μέλη. Επίσης, θέλω να ξεκουράσω λίγο τον κατά τ' άλλα συμπαθέστατο μοντερέητορ.
MasterX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 χμμμμμμμμ!αρα λοιπον να διαγραψω αυτο που μου εβαλε και να κατεβασω αλλο και να σκαναρω παλι!!πολυ ενδιαφερουσα η παρατηρηση σου!! Αυτο θα προτεινα και εγω.. Βαλε το Avast
Downloadpercent Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σκέψου - Ποια η πιθανότητα ο φίλος σου να ξέρει να κατασκευάζει τέτοια πράγματα - Γιατί να στο κάνει, σε σένα το φιλαράκι του 2ον με ένα καλό-απλό αντιβιοτικό δεν θα έχεις θέμα πιστεύω γιατί θα σου βγάλει μήνυμα αν παίζει κάτι, αν πάει να βγει κάτι έξω, γενικά αν δει περίεργη κίνηση. θα πρέπει να είναι πολύ προχώ να στέλνει δεδομένα έξω και να μην το πάρεις πρέφα Φυσικά, επειδή πολύς κόσμος βαριέται τα πολλά μηνύματα και σετάρει το firewall να μην το πρίζει... εκεί prabliema που λένε και οι Ρώσοι...
twiner Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Βάλε Linux, για να μπορείς να εμπιστευτείς το pc σου.
disqualified Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 γιατι περαν του οτι εχω χαλασμενη σιντιερα και πρεπει να γινει εσωτερικα ειμαι και ασχετη και ξανθια!οποτε δεν τολμαω! Αν και ολα βρισκονται στο μυαλο σου αν το laptop σου εχει recovery partition το format ειναι πιο ευκολο και ακινδυνο απο το να ψησεις καφε σε γκαζακι. Πες μας το μοντελο του laptop σου αν θες να κανεις παλι τη διαδικασια μονο και μονο για να σου φυγει η ιδεα απο το μυαλο. Πηγαινε βασικα στο Πίνακας Ελέγχου\Εργαλεία διαχείρισης και πατα διαχειριση υπολογιστη και μετα διαχειριση δισκων και πες τα Partition που βλεπεις
Apoll Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Είμαστε στη λάθος κατηγορία συζήτησης (μεταφορά στο μπλα μπλα παρακαλώ). Το λαπτοπ το έχεις με αυθεντικό λειτουργικό. Απλά κάνε την εγκατάσταση μόνος σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είναι δύσκολο.. Όσον αφορά τα προγράμματα κλπ, ένας καλός προγραμματιστής μπορεί να γράψει υπηρεσία η οποία δεν εμφανίζεται πουθενά. Και κανένα πρόγραμμα προστασίας δεν πρόκειτε να την βρει. Μιας και για να την βρει την υπηρεσία θα πρέπει να είναι γνωστή στην εταιρία που φτιάχνει το πρόγραμμα προστασίας. Και αν έχει στα χέρια του το PC (και όχι remote installation κλπ) από εγκατάσταση, μπορεί να σηκώσει custom κέλυφος μέσα στα windows που δεν βλέπεις τι ακριβώς τρέχει. Ούτε έχεις πολλές δυνατότητες να δεις πραγματικά. Και αυτό το χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες που δούλεψα εδώ Αγγλία. Μιας και δεν αφήνουν τους χρήστες να κάνουν ό,τι θέλουν στους υπολογιστές. Και φυσικά οι χρήστες πιστεύουν ότι έχουν πλήρη έλεγχο του PC. Ανεξάρτητα αν όλα γίνωνται log, και είναι συμβατό με προγραμματα προστασίας (π.χ στην μία εταιρία με Symantec server managed suite που δεν περνούσε τίποτα....).
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Είμαστε στη λάθος κατηγορία συζήτησης (μεταφορά στο μπλα μπλα παρακαλώ). Το λαπτοπ το έχεις με αυθεντικό λειτουργικό. Απλά κάνε την εγκατάσταση μόνος σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είναι δύσκολο.. Όσον αφορά τα προγράμματα κλπ, ένας καλός προγραμματιστής μπορεί να γράψει υπηρεσία η οποία δεν εμφανίζεται πουθενά. Και κανένα πρόγραμμα προστασίας δεν πρόκειτε να την βρει. Μιας και για να την βρει την υπηρεσία θα πρέπει να είναι γνωστή στην εταιρία που φτιάχνει το πρόγραμμα προστασίας. Και αν έχει στα χέρια του το PC (και όχι remote installation κλπ) από εγκατάσταση, μπορεί να σηκώσει custom κέλυφος μέσα στα windows που δεν βλέπεις τι ακριβώς τρέχει. Ούτε έχεις πολλές δυνατότητες να δεις πραγματικά. Και αυτό το χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες που δούλεψα εδώ Αγγλία. Μιας και δεν αφήνουν τους χρήστες να κάνουν ό,τι θέλουν στους υπολογιστές. Και φυσικά οι χρήστες πιστεύουν ότι έχουν πλήρη έλεγχο του PC. Ανεξάρτητα αν όλα γίνωνται log, και είναι συμβατό με προγραμματα προστασίας (π.χ στην μία εταιρία με Symantec server managed suite που δεν περνούσε τίποτα....). Ακριβως, εχεις δικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα