giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Έχω ψάξει ό,τι μπορώ να σκεφτώ, αλλά δε βγάζω κάποια άκρη. Έστω ότι έχω ένα Div για τα άρθρα μου. Θέλω, όταν μπαίνω να διαβάσω μόνο το άρθρο, να κρύβονται όλα τα άλλα modules. Βρήκα αυτό: ><?php if($this->countModules('12345')) : ?> <div id="12345"><jdoc:include type="modules" name="12345" style="xhtml" /></div><?php endif; ?> αλλά δε κάνει αυτό, ακριβώς, που θέλω, διότι όταν μπαίνεις στο άρθρο, είναι σα να ανοίγεις κανονικά την πρώτη σελίδα της σελίδας σου. Εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει. Να'στε καλά. Καλό σας απόγευμα. *Το Template είναι δικό μου. Δε μιλάμε για μετατροπή ενός εμπορικού (και μη...) Template.
pOLoS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 τι ακριβώς θέλεις να κανείς ; ο κώδικας που έχεις βάλει ελέγχει αν υπάρχει και εμφανίζει το ανάλογο module
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 τι ακριβώς θέλεις να κανείς ; ο κώδικας που έχεις βάλει ελέγχει αν υπάρχει και εμφανίζει το ανάλογο module Ναι, ακριβώς. Αν χρησιμοποιώ το Module το εμφανίζει, αν όχι, απλά το εξαφανίζει. Για να καταλάβεις, όταν ανοίγω να δω ένα άρθρο, σε αυτό, συνεχίζει να μου δείχνει όλα τα Modules. Είναι, όταν ανοίγω το άρθρο, σα να ανοίγω "την αρχική σελίδα". Πώς να στο εξηγήσω. Απλά στο κέντρο μου προβάλει και το άρθρο. Τίποτα άλλο όμως δεν αλλάζει. Εγώ θέλω να εξαφανίζονται τα Modules.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα