fcmykonos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, Το laptop μου φοραει την GeForce® GTX 260M η οποια εχει χαλασει. Μπορω να την αντικαταστησω με αλλο μοντελο η πρεπει να ειναι το ιδιο; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
venumis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κάτσε να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας, να δουμε πιο λαπτοπ εχεις, και σου απαντάμε !!!
fcmykonos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Κάτσε να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας' date=' να δουμε πιο λαπτοπ εχεις, και σου απαντάμε !!![/quote'] Να φανταστω οτι το μεσημερι εφαγες αστειοπιτακια και ξερνας αστεια;;; Sent from my iPhone using Insomnia
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Να φανταστω οτι το μεσημερι εφαγες αστειοπιτακια και ξερνας αστεια;;; Sent from my iPhone using Insomnia Να φανταστούμε ότι νόμιζες ότι απευθύνεσαι σε μέντιουμ και θα ξέραμε πιο λαπτοπ έχεις ωστε να ξέρουμε και την συμβατότητα του με τις κάρτες?
alex52 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Παιδιά δεν χρειάζεται λογομαχία έγινε μια ελλιπής διευκρίνιση ,φίλε μου πες να ποιο είναι το laptop σου να σε βοηθήσουμε !
liakjim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εχω λιωσει!!!!! Ναι ρε συ φιλε fcmykonos. Χωρις μοντελο δεν ξερουμε τι ειδους mxm εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα