vrwmiaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 κατα παιρνει απ οτι ξερω.και πρεπει να εχει 1g ram
oldnew Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Στο S1 που ειχα μετα απο μια ημερα χρησης το τηλεφωνο ειχε διαθεσιμα καμια 50αρια ΜΒ' date='οποτε νομιζω οτι ειναι αναγκαια 512 και πανω καθως οι εφαρμογες γινονται ολο και πιο βαριες.Επισης καρτα μνημης δεν παιρνει και τα 8 δε φτανουν για κινητο πολυμεσων...[/quote'] Το αν τα 512 ειναι πολλά ή λίγα ειναι συζήτησιμο, αλλα αυτο που γραφεις ειναι λάθος. Και 20 γιγα μνημης να ειχες το ιδιο θα συνέβαινε. Το android παίρνει οση μνημη βρει, δε δουλεύει σαν τα windows. Για τα σημερινά δεδομένα μια χαρά ειναι τα 512, αν και εγω 1 γιγα θα επαιρνα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
snik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Χθες ημουν στην παρουσιαση του S3. Επιασα το κινητο στα χερια μου,σα μενου και ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικο αλλά 2 μεγαλα μειον τιμη και μεγεθος. Οποτε απορριπτεται. Τα sola U,απορριπτονται λογω 512 ραμ και ελλειψης καμερας. Αρα μένει το S2.Μήπως να χτυπησω το RZR? Κατι διπυρηνο στη γειτονια των 300ευρω με καμερα μπροστα 1γιγα ραμ υπαρχει? Motorola Atrix το εχω εδω και 1μιση-2 μηνες, γρηγορο, μαζεμενο εμφανισιακα σε σχεση με κατι αλλα. Επισης εχει το + του lapdock, για ics εχει ανακοινωθει το q3 του 2012 αν και υπαρχουν αρκετες rom στο xda με ics.
Orfeus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ραδιο οχι ε?τα μουλτιραμα το εχουν ακομη? Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_918D με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα