nikoskon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αν δεν σε ενδιαφερει η μεταπωληση, γιατι δεν δινεις τσαμπα το δικο σου, που το εχεις βαλει σε αγγελια 270€??? http://www.insomnia....t-i9000-extras/ Απογορεύεται να βάζω αγγελίες; "Μεταπώληση"="Μεταπωλητική αξία" σε περίπτωση που δεν.... Επίσης όποιος έχεις απορίες, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Έχετε σκαλώσει με την αγγελία μου και καταστρέφεται ένα ακόμα thread. Τώρα πείτε τα...
panakart Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθουμε να βαλουμε στην λιστα το galaxy s. Ειναι ενα παλιο τηλεφωνο και δεν νομιζω καποιος να εδινε λεφτα γιαυτο αυτην την εποχη. Τωρα γαι το xperia sole οκ καλο ειναι αλλα δεν βρισκω τον λογο καποιος να το παρει εαν εχει το neo v. Περα απο τους δυο πυρηνες που δεν νομιζω να εχει και μεγαλη διαφορα στην εμεπιρια χρησης δεν σου προσφερει τιποτα αλλο. Ιδια camera, απουσια hdmi, και απουσια δευτερης cameras Που το neo v εχει
krypton Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 θα συμφωνήσω και εγώ για το galaxy s. σε αυτά τα λεφτά μέχρι στιγμής είναι το sole, τόσο σε design όσο και σε χαρακτηριστικά
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Το xperia U δεν αξίζει λετε; Εγω αυτο εχω και ειμαι ευχαριστημενος.. Ολα μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλα.. αμα δεν θες να το φορτωσεις επειδη δεν παιρνει καρτα μνημης ..και εχει 8 γιγα μνημης..
gorge18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτό σκέπτομαι να πάρω και εγώ , δεν με νοιάζει τα 8 γιγα ετσι και αλλιώς ειναι αρκετα για 4-5 εφαρμογές που θελω και αντε και φωτογραφίες . Εχει και καμαρούλα μπροστά για σκυπε που δεν εχει το Sola...
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ένα μεταχειρισμένο iphone 4 8gb.... Χειροτερη επιλογη δεν υπαρχει!
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτό σκέπτομαι να πάρω και εγώ , δεν με νοιάζει τα 8 γιγα ετσι και αλλιώς ειναι αρκετα για 4-5 εφαρμογές που θελω και αντε και φωτογραφίες . Εχει και καμαρούλα μπροστά για σκυπε που δεν εχει το Sola... Και γω το Sole θα επαιρνα, αλλα με κρατησε οτι δεν ειχε μπροστινη καμερα.. Δεν το μετανιωσα που πηρα το sony U,μαμαει .. Και το πηρα σε λευκο...
amdgiannis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Χειροτερη επιλογη δεν υπαρχει! Συμφωνώ και επαυξάνω. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για μεταχειρισμένο τηλέφωνο...
Orfeus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Χθες ημουν στην παρουσιαση του S3. Επιασα το κινητο στα χερια μου,σα μενου και ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικο αλλά 2 μεγαλα μειον τιμη και μεγεθος. Οποτε απορριπτεται. Τα sola U,απορριπτονται λογω 512 ραμ και ελλειψης καμερας. Αρα μένει το S2.Μήπως να χτυπησω το RZR? Κατι διπυρηνο στη γειτονια των 300ευρω με καμερα μπροστα 1γιγα ραμ υπαρχει?
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Χθες ημουν στην παρουσιαση του S3. Επιασα το κινητο στα χερια μου,σα μενου και ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικο αλλά 2 μεγαλα μειον τιμη και μεγεθος. Οποτε απορριπτεται. Τα sola U,απορριπτονται λογω 512 ραμ και ελλειψης καμερας. Αρα μένει το S2.Μήπως να χτυπησω το RZR? Κατι διπυρηνο στη γειτονια των 300ευρω με καμερα μπροστα 1γιγα ραμ υπαρχει? Το U εχει κάμερα μπροστά και τα 512 πιστεύω ειναι αρκετά για τις εφαρμογές που υπάρχουν.
Orfeus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Στο S1 που ειχα μετα απο μια ημερα χρησης το τηλεφωνο ειχε διαθεσιμα καμια 50αρια ΜΒ,οποτε νομιζω οτι ειναι αναγκαια 512 και πανω καθως οι εφαρμογες γινονται ολο και πιο βαριες. Επισης καρτα μνημης δεν παιρνει και τα 8 δε φτανουν για κινητο πολυμεσων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα