barman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ασχετα ποστ που αναφέρουν σχολια για χρηστες αφαιρέθηκαν. Παρακαλω μείνετε ontopic. Παλι μου εσβησες ΠΟΣΤ ; χρησημοποιεί κανεις το xperia sole για μερες να μας πει τι γινεται με την μπαταρια? Εγω φιλε. Λοιπον με την φωτεινοτητα στο 0% και ανοιχτο internet συνεχως μου βγαζει 13-15 ωρες+ ομιλια εννοειται 1-2 ωρες την ημερα ( αναλογα τις δουλειες μου). Με την φωτεινοτητα στο 50% μου βγαζει σιγουρα 8ωρο με τα ιδια !! Η μπαταρια του ειναι απο τις καλυτερες στην κατηγορια. Φαντασου το GS 2+RAZR μου εβγαζαν με τα ιδια πραγματα λιγοτερες ωρες ( γιαυτο και πουληθηκαν)
alexhs gk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγω από όλα προτιμώ το Nexus S. Σαν την σειρά Nexus δεν έχει (λίγο υπερβολικό οκ ). Φαντασου το GS 2+RAZR μου εβγαζαν με τα ιδια πραγματα λιγοτερες ωρες ( γιαυτο και πουληθηκαν) Σοβαρά τώρα έδωσες το S2 για να πάρεις το Sole?
barman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγω από όλα προτιμώ το Nexus S. Σαν την σειρά Nexus δεν έχει (λίγο υπερβολικό οκ ). Σοβαρά τώρα έδωσες το S2 για να πάρεις το Sole? Σοβαρα αφου εχω αλλαξει πανω απο 10 κινητα πανω απο 250Ε . Εγω φιλε ηθελα αυτονομια και απλα ενα γρηγορο μικρο κινητο. Το Sole τα εχει για εμενα. Δεν παιζω games κτλ οποτε ...Ειμαι σε αλλη φαση-δεν ξερω αν καταλαβαινεις. Παντως τα ειχα και τα 2 nexus . ΚΑλα μηχανακια αλλα δνε τα αντεξα
alexhs gk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σοβαρα αφου εχω αλλαξει πανω απο 10 κινητα πανω απο 250Ε . Εγω φιλε ηθελα αυτονομια και απλα ενα γρηγορο μικρο κινητο. Το Sole τα εχει για εμενα. Δεν παιζω games κτλ οποτε ...Ειμαι σε αλλη φαση-δεν ξερω αν καταλαβαινεις. Παντως τα ειχα και τα 2 nexus . ΚΑλα μηχανακια αλλα δνε τα αντεξα Καταλαβαίνω τι εννοείς, είναι ανάλογα τι θες από το κινητό. Καλά έκανες τότε και πήγες σε Sole.
christs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πες μου ενδεικτικά κάποια σημεία στα οποία υστερεί το Galaxy S και είναι ασύγκριτα καλύτερο(όχι απλά καλύτερο) ένα διπύρηνο από αυτά που προτείνει ο φίλος. Για να σε βοηθήσω: Xperia U vs Galaxy S Xperia Sola vs Galaxy S Και να μην ξεχνάμε πως συγκρίνουμε κινητά, όχι επεξεργαστές μόνο. Τα ξερεις τα σημεια στα οποια υπερτερει το Sole, τι να στα πω. Περα απ αυτα τα σημεια, υπαρχει και κατι ακομα, πολυ βασικο. Ειναι η γενικοτερη αξια του κινητου, στο χρονο και οχι μονο. Δινεις 250 ευρω και παιρνεις το galaxy s. ωραια, ενα πολυ καλο κινητο. Αλλα παλιο. Ουτε καν αναβαθμισιμο σε IcS. Και δινεις 250 ευρω για να παρεις ενα ολοφρεσκο κινητο, με την τελευταια εκδοση, με την προφανως μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο σε σχεση με το γερασμενο galaxy. Για εμενα ολα αυτα εχουν αξια, προσωπικη γνωμη. Ουτως η αλλως, πλησιαζει ο καιρος που θα ξανα πεσει στα 200 και θα μεινει εκει, οποτε τοτε παλι το galaxy θα ειναι κορυφαιο vfm στα λεφτα του!
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τα ξερεις τα σημεια στα οποια υπερτερει το Sole, τι να στα πω. Περα απ αυτα τα σημεια, υπαρχει και κατι ακομα, πολυ βασικο. Ειναι η γενικοτερη αξια του κινητου, στο χρονο και οχι μονο. Δινεις 250 ευρω και παιρνεις το galaxy s. ωραια, ενα πολυ καλο κινητο. Αλλα παλιο. Ουτε καν αναβαθμισιμο σε IcS. Και δινεις 250 ευρω για να παρεις ενα ολοφρεσκο κινητο, με την τελευταια εκδοση, με την προφανως μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο σε σχεση με το γερασμενο galaxy. Για εμενα ολα αυτα εχουν αξια, προσωπικη γνωμη. Ουτως η αλλως, πλησιαζει ο καιρος που θα ξανα πεσει στα 200 και θα μεινει εκει, οποτε τοτε παλι το galaxy θα ειναι κορυφαιο vfm στα λεφτα του! Ανεπίσημα έχει CM9(4.0.4) εδώ και μήνες. Αγοράζοντας κινητό, δεν κάνεις επένδυση. Η παλαιότητα δεν αποτελεί χαρακτηριστικό συσκευής. Όρισε το "αντοχή στο χρόνο" παρακαλώ...
Gv75 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τα ξερεις τα σημεια στα οποια υπερτερει το Sole, τι να στα πω. Περα απ αυτα τα σημεια, υπαρχει και κατι ακομα, πολυ βασικο. Ειναι η γενικοτερη αξια του κινητου, στο χρονο και οχι μονο. Δινεις 250 ευρω και παιρνεις το galaxy s. ωραια, ενα πολυ καλο κινητο. Αλλα παλιο. Ουτε καν αναβαθμισιμο σε IcS. Και δινεις 250 ευρω για να παρεις ενα ολοφρεσκο κινητο, με την τελευταια εκδοση, με την προφανως μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο σε σχεση με το γερασμενο galaxy. Για εμενα ολα αυτα εχουν αξια, προσωπικη γνωμη. Ουτως η αλλως, πλησιαζει ο καιρος που θα ξανα πεσει στα 200 και θα μεινει εκει, οποτε τοτε παλι το galaxy θα ειναι κορυφαιο vfm στα λεφτα του! Ορθη απαντηση σε βρισκω ολοσωστο ! Ετσι ειναι !!
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Να αναφέρω μόνο ότι καμία custom ICS για SGS δεν έχει ραδιόφωνο (ενώ το ίδιο το κινητό έχει δέκτη), ακόμη τουλάχιστον. Για να μην το θεωρήσει κανείς δεδομένο. Το αναφέρω γιατί για κάποιους (όπως εγώ) είναι σημαντικό feature.
christs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Και για μενα, το ραδιο ειναι σημαντικοτατο feature, οντας ατομο που ακουω ραδιο πολλες ωρες την μερα. Ευχαριστω για την πληροφορια arxa Ανεπίσημα έχει CM9(4.0.4) εδώ και μήνες. Αγοράζοντας κινητό, δεν κάνεις επένδυση. Η παλαιότητα δεν αποτελεί χαρακτηριστικό συσκευής. Όρισε το "αντοχή στο χρόνο" παρακαλώ... Ανεπισημα μπορει να εχει πραγματι CM9, ωστοσο το ποσοστο ατομων στο οποιο ειναι προσβασιμη μια custom rom ειναι μικρο. Δε θα καθησουν ουτε οι μισοι που πηραν μια συσκευη, να την πειραξουν, αντιθετως θα μεινουν στα λογισμικα της μαμας εταιριας. Γι αυτο το λογο, δε μπορω να συγκρινω ενα κινητο με official IcS, με ενα κινητο με custom. Γιατι αν το παμε ετσι, τοτε προφανως και το Sole λογω φρεσκαδας αλλα και spec, θα μπορει να παρει, ειτε επισημα, ειτε ανεπισημα, και την jelly bean. Οποτε, γιατι να μη θεσω εγω προς συγκριση τα "Galaxy S custom IcS vs Sony Sola custom Jelly" , και να πρεπει να συγκρινω αυτο που λες παραπανω? Καπου εκει, εγκειται και το θεμα "επενδυω σε ενα κινητο". Φυσικα και το κανεις, ολοι το κανουμε θελοντας και μη, οταν αγοραζουμε ενα smartphone. Δε θα ηταν κριτηριο για σενα, αν το κινητο που εχεις στα χερια σου, θα ηταν ηδη παλιο, ή καινουριο, αν θα μπορουσε να ακολουθησει τις τεχνολογιες για ακομα 1 ετος τουλαχιστον, ή οχι, κτλ? Η επενδυση σε ενα κινητο, ειναι νουμερο ενα στοιχειο το οποιο εφαρμοζουν οι εταιριες, και γι αυτο και κοιτουν τα specs ολο να καλυπτονται απο τα νεα μοντελα, και αφηνουν στην ακρη τα παλαιοτερα μοντελα. Τελος, στην φραση "η παλαιοτητα δεν αποτελει χαρακτηριστικο συσκευης", και σε συνδυασμο με τα οσα εγραψα περι αντοχης στο χρονο και επενδυσης, εγκειται και το οτι πολλοι επιλεγουν να πουλησουν ενα κινητο, οταν το βαρεθουν, ή οταν αποφασισουν να παρουν καποιο αλλο. Προφανως και δεν ειναι το ιδιο να πουλας ενα κινητο 2 ετιας, χαμηλοτερων specs, με ενα κινητο 1 μηνα, με υψηλοτερα spec, ολο το μελλον μπροστα του, κτλ. Μιλαμε για αλλο value. Ποιο κινητο λες θα πεσει πιο γρηγορα η τιμη του, στο προσεχες μελλον, του γαλαξια ή της σολας? My 2 cents.
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γιατί να με ενδιαφέρει η μεταπώληση;! Τέσπα... My rest 3 cents!
christs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γιατί να με ενδιαφέρει η μεταπώληση;! Τέσπα... My rest 3 cents! Ουτε εμενα με ενδιαφερει. Καποιοι ομως, κοιτανε μετα να το πουλησουν σαν μεταχειρισμενο. Κατι πηρε το ματι μου στις αγγελιες και για ενα Galaxy S που ειναι στην ιδια φαση... χαχα Τεσπα, σεβαστη η αποψη σου, διαφωνουμε, ολα καλα δεν πειραζει.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγω εδω και 4 μερες εχω το sony U πολυ καλο κινητο μπορω να πω... Και ακομα ειναι αρχαριος στον κοσμο του ανδροειδες... Θα δειξει στην πορεια αν αξιζε η αγορα του ή οχι..
haHa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γιατί να με ενδιαφέρει η μεταπώληση;! Τέσπα... Αν δεν σε ενδιαφερει η μεταπωληση, γιατι δεν δινεις τσαμπα το δικο σου, που το εχεις βαλει σε αγγελια 270€??? http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/33253-galaxy-s-gt-i9000-extras/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Το θέλετε ανοιχτό το topic ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα