Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια, έχω μια Sony handycamcamera απο τη δουλεια μου η οποία γράφει HD και είναι τελευταίο μοντέλο, τα αρχεία έχουν κατάληξη .MTS και στον ένα φορητο Win7 32bit τα βλέπω κανονικά με τον movie maker οπότε μετατρέπονται άνετα και στο media player ανοίγουν παντα. Όμως στον άλλο φορητο Sony Vaio Win7 64bit δεν ανοίγουν στον maker ενω στον player παίζουν αλλα χωρίς εικόνα και έχω ήχο! Σίγουρα είναι θέμα codecs οπότε τι να κάνω;

Δημοσ.

Σίγουρα είναι θέμα codecs οπότε τι να κάνω;

^_^ Απαντάς μόνος σου...βάζει codecs ... ^_^

Με το mediainfo μπορείς να δεις ποιον codec έχουν στην ροή της εικόνας τα βίντεο σου και βάζεις τον ανάλογο.

Αν δεν σε πειράζει μπορείς να βάλεις κάποιο πακέτο όπως π.χ. το shark Windows 7 Codecs που είναι(και) για 64bit και είναι πολύ καλό,δώσε βάση στης οδηγίες που δίνει.

Δημοσ.

Καλημέρα, έκανα τα απαραίτητα βήματα με την δεύτερη επιλογή και εγκατάσταση των codecs και μετά ήθελα να επεξεργαστώ τα αρχεία MTS τα οποία είναι Mpeg-TS με το movie maker αλλά πάλι δεν γίνεται. Υπάρχει επιλογή για ρυθμίσεις από το πρόγραμμα αλλά εφόσον έχουν εγκατασταθεί δεν ξέρω πως θα δουλέψουν...

Δημοσ.

Στον movie maker δεν κάνει επεξεργασία ούτε βλέπω πάλι εικόνα, στον άλλο φορητό LG Win7 32bit κάνω τα πάντα από επεξεργασία μέχρι ανεβάζω τα αρχεία στο youtube.

Δημοσ.

Φίλε μου το έκανα, φυσικά μετά τη διαγραφή έκανα επαναφορά συστήματος πριν την εγκατάσταση του shark και μετά εγκατέστησα κανονικά το klite μαζί με update. Όμως πάλι ακουω ήχο και δε βλέπω εικόνα οπότε προφανώς είναι θέμα ρυθμίσεων? To αναφέρω διότι έκανα συσχετισμό αρχείων με windows media να ανοίγουν και υπήρχε επιλογή για MTS ΑΛΛΑ δεν βλέπω με τίποτα εικόνα. Το αρχείο χρησιμοποιεί μάλλον τον AVC CODEC οπότε τώρα τι να κάνω?

Δημοσ.

Φίλε μου το έκανα, φυσικά μετά τη διαγραφή έκανα επαναφορά συστήματος πριν την εγκατάσταση του shark και μετά εγκατέστησα κανονικά το klite μαζί με update. Όμως πάλι ακουω ήχο και δε βλέπω εικόνα οπότε προφανώς είναι θέμα ρυθμίσεων? To αναφέρω διότι έκανα συσχετισμό αρχείων με windows media να ανοίγουν και υπήρχε επιλογή για MTS ΑΛΛΑ δεν βλέπω με τίποτα εικόνα. Το αρχείο χρησιμοποιεί μάλλον τον AVC CODEC οπότε τώρα τι να κάνω?

Δημοσ.

Άνοιξε το ffdshow video decoder (θα το βρείς στο μενού της Έναρξης, στο: K-Lite Codec Pack\Configuration) εκεί λογικά θα βρείς το format βίντεο που θές και άλλαξε το Decoder απο disabled (που λογικά θα είναι) σε κάτι άλλο διαθέσιμο.

Δημοσ.

Τίποτα δεν καταφερα ακομα, τα αρχεια στις ιδιοτηρες φαινονται ως βιντεο AVCHD(.MTS) και ανοιγουν μεν αλλα μονο με ηχο ακομα, δοκιμασα vodecs καποιοι ειναι disabled στην ενοτητα που αναφερεις.

Δημοσ.

Πάντως η κάμερα είναι Sony και στην εφαρμογη PMB του sony Vaio βλέπει τα αρχεία και το timeline αλλα δεν βλέπω παράθυρο προεπισκόπησης, τα μετατρέπει και είμαι περίεργος να δω το αποτέλεσμα στον άλλο φορητο!

Δημοσ.

Στην ουσία έβαλα αυτο που αναφέρεις, τη τελευταία έκδοση του media home cinema 64bit και δούλεψε χθες, τα αρχεία της κάμερες πάντως παίζουν με αρκετή καθυστέρηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...