Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εδω κ 2 μερες δεν εχω ιντερνετ, εχω connx κ μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη κ μου ειπαν πως το προβλημα δεν ειναι του οτε. Στο ρουτερ μου αναβει κοκκινο λαμπακι συνεχομενα χωρις να αναβοσβυνει. Εχω τσεκαρει τα παντα ρυθμισεις τηλεφιωνκες συσκευες αλλα δεν βγαζω ακρη. Υπαρχει περιπτωση να εχει καει το ρουτερ; Ειχα το ιδιο προβλημα πριν κανα χρονο παλι με belkin ρουτερ κ το ειχα αλλαξει. Καμια ιδεα; Ευχαριστω

Δημοσ.

ΠΟΙΟ λαμπακι αναβει?αλλο ρουτερ δεν εχεις για δοκιμη?

β.belkin και καλο δεν γινεται αλλα οκ.πες μας περισσοτερα για να καταλαβουμε.

Δημοσ.

Ενα λαμπακι εχει, τι αλλο να πω. Επειδη παω για αλλαγη ρουτερ, τι εχεις να προτεινεις; Θελω ενα το οποιο θα εχει μεγαλη εμβελια ωστε να καλυπτει ισογειο πρωτο κ δευτρο οροφο με budget 100 euro... Τι προτεινεις;

Δημοσ.

α.ποιο ρουτερ εχεις?β.να καλυψεις 3 οροφους ταυτοχρονα δυσκολα εκτος αν το βαλεις στον μεσαιο οροφο.για ρουτερ πολυ καλο αμα εχεις νορμαλ γραμμη ειναι το vigor 2710ne που ειναι κοντα στα 100.

ειναι 802.11n.αν θες κατι πιο φτηνο υπαρχει στο www.ebw.gr το 2700vg με 23 ευρω απλα θελει μια αλλαγη firmware για να το εκμεταλευτεις πληρως γιατι απο default εχει firmware Της altec.η διαδικασια ειναι ευκολη υπαρχει και θεμα.

Δημοσ.

λοιπον εχω http://www.lelong.com.my/belkin-surf-n300-wireless-modem-router-f7d2401-almond-103626129-2012-03-std-P.htm και πηρα αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-ADSL-Modem/Wireless-Modem-Routers/Belkin-Wi-less-Modem-Router-Belkin-N600-F9J1102AS.htm και τελικα κατεληξα πως το προβλημα δεν ειναι στο router αφου και αυτο που αγορασα κανει το ιδιο πραγμα. απο τον οτε μου ειχαν πει πως η γραμμη ειναι ενταξη και σημερα που τους πηρα και τους ειπα πως αλλαξα ρουτερ αλλα παραμενει το προβλημα μου ειπαν θα στειλουν τεχνικο. κατεληξα σε belkin ξανα γτ ειμαι πολυ ικανοποιημενος. δεν ξερω τι να πω μου φενεται πως εκει στον οτε τον παιζουν ολη μερα, και οπου και να εχω ψαξει στο internet δεν μπορω να βρω καποιον με παρομοιο προβλημα

Δημοσ.

γενικως πρεπει να μας πεις αν συγχρονιζει η αν παιρνει ip αλλιως με το λαμπακι μονο δεν θα βγαλουμε ακρη.εγω παντως δεν θα ξαναπερνα belkin.επιεικως απαραδεκτα οσα ειναι τουλαχιστον Modem router.σε σκετο ρουτερ ναι σε Modemrouter οχι.με 100 ευρω καλυτερα να παιρνα vigor και ας μην ηταν dual band.

ενημερωσε μας τι εγινε αλλιως μπες μεσα στο ρουτερ και πες μας αν συγχρονιζει για αρχη.δεν ξερω απο λαμπακια τι εχει πανω.λογικα θα πρεπει να εχει internet kai dsl και καποιο δεν θα πρεπει να ειναι αναμενο.μπορει και τα 2 να μην ειναι αναμμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...