Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα με το πρόγραμμα SubtitleWorkshop και έχω κάνει τα πάντα για να το διορθώσω αλλά τίποτα. Άλλαξα codecs, απενεργοποίησα/ενεργοποίησα το VobSub και όλα τα σχετικά αλλά δεν γίνετε τίποτα απολύτως!

Δείτε και πείτε μου σας παρακαλώ

scaled.php?server=171&filename=problemiu.png&res=landing

Δημοσ.

Το πρόβλημα προέκυψε από την πρώτη στιγμή που έτρεξες το Subtitle Workshop; Ή δούλευε για κάποιο διάστημα και άρχισε να στο πετάει ξαφνικά;

Ειδικά για την πρώτη περίπτωση δοκίμασε να το κατεβάσεις ξανά και να το εγκαταστήσεις από την αρχή.

Δοκίμασε καλού κακού να το τρέξεις και ως administrator (δεξί κλικ και "run as administrator" - "εκτέλεση ως διαχειριστής").

Δημοσ.

Κατ' αρχάς πες μας τι λειτουργικό έχεις και αν είναι 32bit ή 64bit.

Επίσης πια έκδοση του sw έβαλες; Η σωστή είναι η 2.51 (http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw) και όχι η 4 beta.

Λειτουργικό Σύστημα:

Windows 7 Premium 32bit

Έκδοση SW:

Αυτή που ανέφερες(2.51)

Επιπροσθέτως παρατήρησα πως το πρόγραμμα, αν επιμένεις και κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή τότε λειτουργεί και κάνω την δουλειά μου κανονικά. Παρόλο που έστω λειτουργεί είναι απίστευτα ενοχλητικό και δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου!

Δημοσ.

Έκανες αυτό που λέει ο N3K21; Αν το πρόγραμμα μια δουλεύει και μια δεν δουλεύει τότε δεν φταίει το sw. Μάλλον κάτι συμβαίνει με το λειτουργικό σου.

Κάνε έναν έλεγχο για ιούς και ένα scan με το malwarebytes καθώς και έναν καθαρισμό της registry με το ccleaner.

Σε ασφαλή λειτουργία το δοκίμασες αν δουλεύει;

Δημοσ.

Το πρόβλημα προέκυψε από την πρώτη στιγμή που έτρεξες το Subtitle Workshop; Ή δούλευε για κάποιο διάστημα και άρχισε να στο πετάει ξαφνικά;

Ειδικά για την πρώτη περίπτωση δοκίμασε να το κατεβάσεις ξανά και να το εγκαταστήσεις από την αρχή.

Δοκίμασε καλού κακού να το τρέξεις και ως administrator (δεξί κλικ και "run as administrator" - "εκτέλεση ως διαχειριστής").

Σκέφτομαι πως από τότε που έσβησα το πρόγραμμα AviRecomb, γιατί όταν χρειάστηκε να το κάνω εγκατάσταση μου είπε η εγκατάσταση να εγκαταστήσω το VobSub 2.23 και ένα άλλο γνωστό codec που δεν θυμάμαι... ενώ ήδη τα είχα κάνει εγκατάσταση αλλά σε άλλες version. Από τότε άρχισε να μου εμφανίζει άλλα παράθυρα ότι απουσιάζει το Audio/Video codec και εγκατέστησα το AC3 και λειτούργησε, έβγαλα το vobsub μου εμφάνισε πάλι το ίδιο παράθυρο. Σον υπολογιστή μου έχω:

Μόνο VobSub, ffdshow, AC3, το Klite το έβγαλα. Στην αρχή είχα όλα αυτά που αναφέρω και το klite. Όπως σας είπα τα έσβινα και τα ξανά εγκαταστούσα.

Έκανες αυτό που λέει ο N3K21; Αν το πρόγραμμα μια δουλεύει και μια δεν δουλεύει τότε δεν φταίει το sw. Μάλλον κάτι συμβαίνει με το λειτουργικό σου.

Κάνε έναν έλεγχο για ιούς και ένα scan με το malwarebytes καθώς και έναν καθαρισμό της registry με το ccleaner.

Σε ασφαλή λειτουργία το δοκίμασες αν δουλεύει;

Ναι τα έκανα όλα. Για αντιβιοτικό του δίνω Kapersky Internet Security

Δημοσ.

Το σφάλμα στο βγάζει όταν φορτώνεις υπότιτλους στ sw ή ακόμα και όταν τρέχεις το sw από την συντόμευση; Αν στο κάνει μόνο στην 1η περίπτωση μπορεί να είναι θέμα codecs ενώ αν στο κάνει και στην 2η τότε μάλλον φταίει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Το σφάλμα στο βγάζει όταν φορτώνεις υπότιτλους στ sw ή ακόμα και όταν τρέχεις το sw από την συντόμευση; Αν στο κάνει μόνο στην 1η περίπτωση μπορεί να είναι θέμα codecs ενώ αν στο κάνει και στην 2η τότε μάλλον φταίει κάτι άλλο.

Όταν μόνο φορτώνω βίντεο. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή, τότε ανοίγει το βίντεο, μετά πρέπει να επιμένω

Δημοσ.

Απεγκατέστησε από την προσθαφαίρεση ότι codecs έχεις και το vobsub.

Καθάρισε και με το codec cleaner (http://www.free-codecs.com/download/Vidc_Cleaner.htm), μπορεί να χρειαστεί περισσότερα από ένα καθαρίσματα για να ολοκληρώσει τον καθαρισμό.

Κάνε και ένα τσεκ με το Filmerit (http://paul.glagla.free.fr/filmerit_en.htm).

Βάλε μόνο ffdshow, κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι.

Δημοσ.

Απεγκατέστησε από την προσθαφαίρεση ότι codecs έχεις και το vobsub.

Καθάρισε και με το codec cleaner (http://www.free-codecs.com/download/Vidc_Cleaner.htm), μπορεί να χρειαστεί περισσότερα από ένα καθαρίσματα για να ολοκληρώσει τον καθαρισμό.

Κάνε και ένα τσεκ με το Filmerit (http://paul.glagla.free.fr/filmerit_en.htm).

Βάλε μόνο ffdshow, κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι.

Τα έκανα καταγράμμα αλλά και πάλι τίποτα...

Εκτός αυτού του κάνω όπως πάντα ελέγχους σφαλμάτων, ελέγχους για ιούς, σκανάρισμα με το Search and Destroy και δεν έχει βρει τίποτα...

Δημοσ.

Τώρα κατέβασα ένα βίντεο από το Youtube μέσο keepvit και μου λέει: the video is not a valid file. Ενώ πριν ένα άλλο βίντεο το έπαιζε κανονικότατα... Το μετέτρεψα σε όλες της μορφές αλλά τίποτα (με το Freemake + Divx Plus Player + VLC player). Τι να πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...