sakisosf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Γεια σε όλους.Πρόκειται να αγοράσω ένα Wildfire και θα ήθελα να μάθω εάν έχει GPU.Τα περισσότερα Site στο Internet λένε ότι δεν έχει οπότε...
tsourakis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Φίλε για 55€ καλό είναι...Ανάλογα βέβαια και με την κατάσταση που βρίσκεται...Αν είναι σε κατάσταση σχεδόν καινούριο αξίζει...Πάντως σε τέτοια τιμή ίσως βρεις και κάτι καλύτερο(μεταχειρισμένο πάντα) στις αγγελίες του insomnia...πχ ψάξε για κανένα xperia mini(όχι το x10 mini, to xperia mini πρόσεξε) το οποίο αν βρεις γύρω στα 70€ είναι πολύ καλή ευκαιρία...Πάντως προσπάθησε να βρεις κάτι άλλο πριν καταλήξεις στο wildfire αν και για 55€ μια χαρά είναι....
sakisosf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Όχι,όχι...Είναι σε σχεδόν άριστη κατάσταση και απλώς το θέλω σαν δεύτερο.Αναμφίβολα το Xperia Mini είναι πάρα πολύ καλόαλλά φαντάζομαι χειρότερο από το Galaxy miniπου έχω ως βασικό μου κινητό.Ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2012 από sakisosf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα