jeffpapadopoulos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εχω στο μυαλο μου 3 κινητα ... το samsung nexus s , lg optimus 2x kai lg l7... ΤΟ 2χ ειναι διπυρηνο αλλα 8α αργησει να παρει ICS , to nexus s εχει ηδη android 4.0.3 , to l7 φρεσκια συσκευη με ICS και ολοκαινουριο UI... Μεχρι 280 ευρω τι 8α παιρνατε απο τα παραπανω η κατι αλλο ???
panakart Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τελείος αντικειμενικά καθώς ειμαι χρήστης windows phone θα απέκλεια το lg optimus 2x. Μην σε ξεγελά το διπύρηνο τρώει πολλά κολλήματα. Επίσης το nexus s για το λογo ότι είναι παλιό μοντέλο και η υποστήριξη του είναι έως εδω.. και θα προτιμούσα από αυτά τα 3 το lg. Εγώ αν έπρεπε να επιλέξω για android συσκευη αυτήν την στιγμή θα επέλεγα το sony xperia sole. Ειναι ότι καλυτερο στην κατηγορία του
jeffpapadopoulos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Για το nexus s οντως σταματαει εδω , ειναι καπως παλιο ...Το 2χ αμα το ροοταρω θα φυγουν τα κολληματα απο οτι εχω δει, το sole καλο φαινεται αλλα ειμαι διστακτικος 1) λογω της μπαταριας - 1320 mAh 2) Δεν 3ερω αν εχει υποστηρι3η απο developers γιατι οτι και αν παρω 8ελω να ασχοληθω με custom roms κλπ....
jeffpapadopoulos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 καμια γνωμη περι sole ή καποια αλλη προταση ???
jeffpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 LG 2X VS SONY SOLE ??? Με ενδιαφερει και υποστηριξη απο developers ...Την αλλη βδομαδα κανω παραγγελια
jeffpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ΟΚ τελικα 8α παρω το SOLE ...3ερετε που το πουλαει σε ασπρο ??? στο σκρουτζ το βρηκα 270
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα