malawi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλημερα παιδες. Θα αναφερθω αποκλειστικα στο κομματι wifi του ρουτερ κ οχι κατι αλλο μιας κ νιωθω πως υπαρχει προβλημα. Μεχρι χτες ειχα στην κατοχη μου το Netgear dgn2000 το οποιο το θεωρουσα αψογο σε ολα του αλλα μετα απο 2 χρονια παρεδωσε πνευμα κ αναγκαστηκα να το αλλαξω. Λογω της γνωστης εγγυησης μου το αντικατεστησαν στο Πλαισιο με ενα Netgear dgn2200. Απο χτες λοιπον που το εχω παρατηρω το εξης πολυ ενοχλητικο... Με το dgn2000 το σημα wifi ηταν σταθερο κ δυνατο (στο playstation σε αλλο δωματιο και με ενδιαμεσους τοιχους το σημα ηταν στο 70% σταθερα) ενω με το dgn2200 τοποθετημενο στο ιδιο σημειο το σημα ειναι ασθενεστερο και παιζει συνεχως (στο playstation παιζει συνεχως απο 15% εως 57% και καποιες στιγμες με αποσυνδει κιολας) . Εχω κανει δοκιμες σε αλλα καναλια κτλ που δυστυχως ομως χειροτερευουν την κατασταση και ετσι το εχω αφησει στο 11 που ειναι πιο υποφερτο. Τι εχετε να πειτε φιλοι μου? ειναι φυσιολογικο αυτο που γινεται? γιατι με το dgn2000 που ειχα απλα καμια σχεση....
aslanG7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλημερα φιλε μου εγω παντος με το συγκεκριμενω ρουτερ δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα με το wi-fi και το εχω συνδεμενο με το laptop kai το ps3
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 δες για κανα firmware update και προσπαθησε να βαλεις το ρουτερ σε ποιο καλο σημειο μακρια απο γωνιες τοιχων και εμποδια. επισης το να βαζες το Playstation να παιξει σε b η σε g αντι για n ισως να παιζε καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα