Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημεριζω το φόρουμ...

Πήρα εδώ και τρεις μέρες το Sony U ..πολύ ωραίο κινητάκι και με εντυπωσίασε..

Θα ήθελα να με βοηθήσετε όμως..

1.οταν έχω κλειστή την οθόνη, μόνο με το πληκτρο του σβήσει μονο μπορώ να το ανοίξω,μιας και τα αλλά πλήκτρα είναι αφής.

2.οταν πάω να βγάλω φωτογραφία, ανοίγω την εφαρμογή και βγάζω πατώντας το πληκτρο που έχει πάνω στην οθόνη, οταν όμως πάω να βγάλω φωτό με το πληκτρο που έχει δεξιά κάτω το κινητό το μόνο που κάνει είναι να εστιάζει. Όσο και αν προσπάθησα δεν έβγαλε ..γιατί; Κάνω κάτι λάθος;

Βρήκα αυτό το λινκ που λέει κάτι για το πληκτρο της κάμερας αλλα δεν πολύ καταλαβα τι θέλει να πει.. Μετά τις τράβηγμενες φωτογραφιες

http://androidcommunity.com/sony-xperia-u-review-20120525/.

3. Έβαλα ελληνικά γλώσσα στο πληκτρολόγιο των μυνηματων και μόλις πήγα να στείλω ένα μυνημα, μετά από μερικές λέξεις πήγε σε δεύτερο μυνημα..! Δεν υπάρχει τρόπος να γράφω μυνημα με 160 ελληνικούς χαρακτήρες;

4.γιατι πάνω δεν μου γράφει το όνομα του φορέα μου..αλλά μόνο οταν Σύρο το δάκτυλο μου.

Πείτε μου ή δώστε μου λινκ για ποιες εφαρμογές πρέπει να έχω στο κινητο μου..

5.αλλα θέματα μπορώ να βάλω..;

6.τος εφαρμογές που ανοίγω και βλέπω ότι τρέχουν στο παρασκήνιο πως τις κλεινω..;

Προς το πάρω αυτά ...

Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει.

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Moderators
Δημοσ.

Καλημεριζω το φόρουμ...

Πήρα εδώ και τρεις μέρες το Sony U ..πολύ ωραίο κινητάκι και με εντυπωσίασε..

Θα ήθελα να με βοηθήσετε όμως..

1.οταν έχω κλειστή την οθόνη, μόνο με το πληκτρο του σβήσει μονο μπορώ να το ανοίξω,μιας και τα αλλά πλήκτρα είναι αφής.

2.οταν πάω να βγάλω φωτογραφία, ανοίγω την εφαρμογή και βγάζω πατώντας το πληκτρο που έχει πάνω στην οθόνη, οταν όμως πάω να βγάλω φωτό με το πληκτρο που έχει δεξιά κάτω το κινητό το μόνο που κάνει είναι να εστιάζει. Όσο και αν προσπάθησα δεν έβγαλε ..γιατί; Κάνω κάτι λάθος;

Βρήκα αυτό το λινκ που λέει κάτι για το πληκτρο της κάμερας αλλα δεν πολύ καταλαβα τι θέλει να πει.. Μετά τις τράβηγμενες φωτογραφιες

http://androidcommunity.com/sony-xperia-u-review-20120525/.

3. Έβαλα ελληνικά γλώσσα στο πληκτρολόγιο των μυνηματων και μόλις πήγα να στείλω ένα μυνημα, μετά από μερικές λέξεις πήγε σε δεύτερο μυνημα..! Δεν υπάρχει τρόπος να γράφω μυνημα με 160 ελληνικούς χαρακτήρες;

4.γιατι πάνω δεν μου γράφει το όνομα του φορέα μου..αλλά μόνο οταν Σύρο το δάκτυλο μου.

Πείτε μου ή δώστε μου λινκ για ποιες εφαρμογές πρέπει να έχω στο κινητο μου..

5.αλλα θέματα μπορώ να βάλω..;

6.τος εφαρμογές που ανοίγω και βλέπω ότι τρέχουν στο παρασκήνιο πως τις κλεινω..;

Προς το πάρω αυτά ...

Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει.

1. Ναι. Υπαρχουν προγραμματα που ανοιγουν την οθονη κανοντας χρηση των αισθητηρων, ενα μαλιστα λεγεται tap tap app. Δεν ξερω αν ρουφανε μπαταρια ομως.

2. Αγνοω

3. Κατεβασε την εφαρμογη Go Sms Pro και το greek language plug in

4. Δε νομιζω πως υπαρχει απαντηση σε αυτο. Ετσι ειναι.

5. Ναι αν αλλαξεις launcher (πχ Go Launcher) ή βαλεις custom rom. Το δευτερο δε στο προτεινω προς το παρον.

6. Στα περισσοτερα android εμφανιζονται με παρατεταμενο πατημα του menu button. Μην τις κλεινεις, μονο να καταναλωνεις περισσοτερη μπαταρια θα καταφερεις. Ετσι λειτουργει το λειτουργικο, τις κλεινει μονο του.

Δημοσ.

Ok. ..,

Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις. ..θα τα βάλω και θα σε ενημερωσω..

Για το 2 δεν πιστευω να φταίει το κουμπί γιατι όταν το παταω εστιάζει και ανάβει το φλας..στις οδηγιες λέει πως βγάζει φωτογραφίες αλλά τον τρόπο με το κουμπί δεν το αναφέρει..

Εδιτ : τα έβαλα αυτά που μου ειπες αλλά μέχρι 60 χαρακτήρες με άφησε να γράψω μετά χρέωσε και άλλο μυνημα

Δημοσ.

Για το go sms, πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αυτή.

Αυτό γίνεται από ρυθμίσεις ->προηγμένες -> ρυθμίσεις αποστολής -> Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις(να είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι), και ακριβώς κάτω από αυτό επιλέγεις Υποστηριζόμενες Γλώσσες και από τη λίστα Λειτουργία ελληνικών SMS.

Πιθανότατα να χρειαστεί μια επανεκκίνηση της συσκεύης για να ισχύσει η ρύθμιση.

Δημοσ.

Για SMS βάλε το Handsent SMS.

Για φωτογραφίες, το κουμπί έχει δύο σκάλες. Το πατάς λίγο και εστιάζει, το πατάς περισσότερο και βγάζει φωτογραφία.

Εφαρμογές και παιχνίδια που μου αρέσουν, τα γράφω στο blog μου παρακάτω, αν θέλεις ρίξε μια ματιά (με συγχωρείτε για τη διαφήμιση).

Δημοσ.

Για SMS βάλε το Handsent SMS.

Για φωτογραφίες, το κουμπί έχει δύο σκάλες. Το πατάς λίγο και εστιάζει, το πατάς περισσότερο και βγάζει φωτογραφία.

Εφαρμογές και παιχνίδια που μου αρέσουν, τα γράφω στο blog μου παρακάτω, αν θέλεις ρίξε μια ματιά (με συγχωρείτε για τη διαφήμιση).

Την εστιαση μπορω και την κανω μετα δεν μπορω να το πατησω αλλο το ψιλφοβαμαι..αλλα που θα με παει θα το πετυχω...

Θα την δω την υπογραφη ου..Σας Ευχαριστω ολος για τα μηνυματα ...

Δημοσ.

Για εφαρμογες μπορεις να δεις και την δικη μου υπογραφη.

Και γω το handsent sms θα προτεινα. Οι διαφορες τους ειναι μικρες αλλα η ουσια η ιδια.

Αν βαλεις go launcher Θα μπορεις να αλλαξεις πολλα στο θεμα

Δημοσ.

Παιδες και αυτο το καταφερα...

Μενουν τα αλλα...

Δημοσ.

Παιδες οταν με στελνουν μυνηματα πως μπορω να το κανω να εμφανισεται στην οθονη κλειδωματος και οχι μονο πανω αριστερα... Χρησιμοποιω την εφαρμογη go sms...

Ενω με την μαμα εφαρμογη του κινητου μου εμφανιζοταν το μυνημα πριν ξεκλειδωσω την οθονη...

Δημοσ.

Παιδες μου εστειλαν ενα μμσ ...Μου ηρθε αλλα μου ελεγε κατι για ληψεις και τετοια για να μπορεσω να δω την εικονα...

Πως γινετε να δεχομαι μμσ κατευθειαν...απο την εφαρμογη go sms ..και αν εχω τα δεδομενα ανοιχτα τι πρεπει να ρυθμισω ωστε να μην μπαινω με αυτα στο ιντερνετ, μην χρησιμοποιουνται για αλλες ενημερωσεις...Παρα μονο οταν ειμαι συνδεμενος με wifi να μου λεει πχ υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις για την ταδε εφαρμογη....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γιατι τωρα οταν μου στελνουν ενα mms ερχεται με την κανονικη εφαρμογη του κινητου και οχι με το go sms, παλια μου τα εβγαζε...

Δημοσ.

Παιδια γιατι τωρα οταν μου στελνουν ενα mms ερχεται με την κανονικη εφαρμογη του κινητου και οχι με το go sms, παλια μου τα εβγαζε...

Αλλαξε παλι την default να ειναι το go sms

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..

Μου βγηκε να κανω αναβαθμισει το κινητο μου..

Εχω τις εξης αποριες..

Πως θα παρω back up απο τις φωτο επαφες μου..ή δεν χρειαζεται να κανω κατι τετοιο?

Τι κινδυνους εχω οταν κανω την αναβαθμισεις? θα χαθουν ολα? θα ειναι οπως το πηρα?

Σας ευχαριστω...

• Moderators
Δημοσ.

Απλα κανε μια αντιγραφη των φωτο και γενικα των αρχειων που θελεις, στον υπολογιστη. Κανονικα δεν χανονται, αλλα ποτε δεν το ρισκαρω. Οι επαφες σου πρεπει να ειναι συγχρονισμενες με το gmail.

Κανονικα δεν εχει καποιον κινδυνο αρκει να ακολουθησεις πιστα τις οποιες εντολες. Επισης δεν χανεται τιποτα κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...