tsourakis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 καλά καλά τέλος δεν μπορώ να ανοίξω τεχνολογικό blog αφήστε για κανέναν άλλο εγώ βγαίνω εκτός θέματος και από το forum για πάντα συνεχίστε μόνη σας. φίλε γιατί αντιδράς έτσι?? την αλήθεια σου λέω εγώ για να σε βοηθήσω, τώρα αν δεν θες να με ακούσεις πρόβλημα σου...πάντως εάν νομίζεις πως μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο προσπάθησε αλλά μετά μην έρθεις πάλι εδώ να πεις ότι είχαμε δίκιο....από εκεί και πέρα δικιά σου η επιλογή...
gs20309 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 καλά καλά τέλος δεν μπορώ να ανοίξω τεχνολογικό blog αφήστε για κανέναν άλλο εγώ βγαίνω εκτός θέματος και από το forum για πάντα συνεχίστε μόνη σας. εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις ενα περιποιημένο εμαιλ σε όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες μπας κ ενδιαφερθεί κανείς να σου στέλνει live demo συσκευές για να κάνεις τα unboxing. επίσης θα σου ταιριαζε μια δουλειά σαν sales representative πχ htc, nokia, motorola, sony.. εγώ δουλεύω σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κ έρχονται παιδιά που δουλεύουν σε όλες τις εταιρίες συχνά και μας δείχνουν τις καινούργιες συσκευές πριν βγουν πως δουλεύουν κτλ...
vasilisbilias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις ενα περιποιημένο εμαιλ σε όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες μπας κ ενδιαφερθεί κανείς να σου στέλνει live demo συσκευές για να κάνεις τα unboxing. επίσης θα σου ταιριαζε μια δουλειά σαν sales representative πχ htc, nokia, motorola, sony.. εγώ δουλεύω σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κ έρχονται παιδιά που δουλεύουν σε όλες τις εταιρίες συχνά και μας δείχνουν τις καινούργιες συσκευές πριν βγουν πως δουλεύουν κτλ... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή σου να σε καλά . Ευτυχώς υπάρχουν και οι λογικοί άνθρωποι (όπως και εσύ) που συμβουλεύουν με το σωστό τρόπο.
gs20309 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή σου να σε καλά . Ευτυχώς υπάρχουν και οι λογικοί άνθρωποι (όπως και εσύ) που συμβουλεύουν με το σωστό τρόπο. πιστεύω ότι όταν κάποιος αφοσιωθεί σε κάτι τα καταφέρνει, σου εύχομαι καλή τύχη, τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά πιστεύω επίσης ότι η προσπάθεια πάντα ανταμοίβεται οπότε μην απογοητευτείς αν δεν σου κάτσει κάτι με την πρώτη φορά.. συνέχισε μέχρι να τα καταφέρεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα