Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδεία, επειδή μου αρέσει πολύ η τεχνολογία θα ήθελα να δοκιμάζω της καινούριες συσκευές αλλά δεν μπορώ να αγοράζω κάθε φορά που θα υπάρχει κάτι καινούριο για αυτό θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα δανείζομαι και στην συνέχεια αφού τα έχω δοκιμάσει να τα επιστρέφω. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Να τα δοκιμαζεις για την δικια σου παρτη(party)?

Η για να κανεις βιντεακια?

Αν ισχυει το δευτερο, σορυ κι'ολας αλλα υπαρχουν απειρα videos που

κανουν αυτο που θες να κανεις και εσυ.

Στην τελικη δεν υπαρχει νοημα να βλεπουμε καποιον να βγαζει απο το κουτι

ενα προιον.

Φιλικα παντα.

Δημοσ.

Να τα δοκιμαζεις για την δικια σου παρτη(party)?

Η για να κανεις βιντεακια?

Αν ισχυει το δευτερο, σορυ κι'ολας αλλα υπαρχουν απειρα videos που

κανουν αυτο που θες να κανεις και εσυ.

Στην τελικη δεν υπαρχει νοημα να βλεπουμε καποιον να βγαζει απο το κουτι

ενα προιον.

Φιλικα παντα.

Και 1231813672342157 βίντεο να υπάρχουν που στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό με τίποτα εγώ θα το πάλι θα το κάνω. Αν δούμε ότι υπάρχει ανταγωνισμούς δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε εκεί πρέπει να δείξουμε πως αξίζουμε και τα βίντεο μας είναι καλύτερα.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλά επειδή στην ερώτηση αναφέρομαι πως μπορώ μα να έχω της συσκευές θα ήθελα να μην σχολιάζομαι διάφορα άλλα για να μην ξεφύγουμε από το θέμα και να μπορέσω να πάρω μια απάντηση για αυτό που ρώτησα.

Σκέφτηκες μετά πως θα γίνει να τα αγοράσει άλλος ξεσφραγισμένα;

Ναι όμως για ποιο λόγο να μπω σε αυτήν την διαδικασία αφού μπορώ να δοκιμάζω για μερικές μέρες και να τα επιστέφω.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι όμως για ποιο λόγο να μπω σε αυτήν την διαδικασία αφού μπορώ να δοκιμάζω για μερικές μέρες και να τα επιστέφω.

για τον ιδιο λογο που οταν εσυ πας να αγορασεις κατι θελεις να ειναι σφραγισμενο και ολοκαινουριο και να μην ειναι απο επιστροφη..

σαν ιδιωτης παντως δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις αυτο που λες .

λογικα θα γινετε αν κανεις συμφωνια με καποια εταιρια να σου δινουν συσκευες για να κανεις unboxing και review για αυτους. αλλα δεν νομιζω να καταφερεις τιποτα

Δημοσ.

για τον ιδιο λογο που οταν εσυ πας να αγορασεις κατι θελεις να ειναι σφραγισμενο και ολοκαινουριο και να μην ειναι απο επιστροφη..

σαν ιδιωτης παντως δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις αυτο που λες .

λογικα θα γινετε αν κανεις συμφωνια με καποια εταιρια να σου δινουν συσκευες για να κανεις unboxing και review για αυτους. αλλα δεν νομιζω να καταφερεις τιποτα

Το να μην "καταφέρω τίποτα" μπορώ να το δεχτώ όσο το blog,site η οτιδήποτε άλλο έχω δεν είναι σοβαρό η αλλιώς διάσημο. Αν καταφέρω να φτάσω αυτό που θέλω να κάνω στην επιτυχία τότε από μόνη τους θα το ζητάνε γιατί έτσι διαφημίζουν την εταιρία τους. Κάκος η καλός αν είσαι "μικρός" κανείς δεν σε υπολογίζει.

Δημοσ.

Ρε φίλε υπάρχουν τόσοι μεγαλοκαρχαρίες(Βλέπε Techblog), και θα τα καταφέρεις εσύ η μικροαθερίνα...? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Πάντως αν καταφέρεις τίποτα μπράβο σου αλλά είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό: Γνωριμίες,διαφήμιση,μέσα κτλ...Και βέβαια χρειάζονται και λεφτά... :-D :devil:

Πάντως να ξέρεις δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις και όσο φαίνεται, αλλά άμα το θες τόσο ψάξε λίγο στο ιντερνετ, επικοινώνησε με κάποιο παρόμοιο site και ζήτα πληροφορίες, και γενικά προσπάθησε να μάθεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο....

Αλλά μην ξεχνάς πως στις μέρες μας αυτές οι δουλειές είναι δύσκολες.... ^_^ :fear:

EDIT: Και το πιο βασικό δεν είναι να κάνεις τα review/unboxing μόνο όταν τα κινητά έρθουν στην Ελλάδα(δηλαδή μετά από πολύυυυ καιρό) αλλά και όταν βρίσκονται σε κάποια έκθεση στο εξωτερικό, ώστε να τα "γνωρίσει" το κοινό από πριν και να ξέρει τι προορίζεται για την Ελληνική αγορά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας ενημερώσω πως δεν είπα πως έχω σκοπό να κάνω ένα blog και να έχει επιτυχία το έγραψα με άλλον τρόπω και ήθελα να πως πως γίνεται με τους άλλους όχι το τι θα κάνω εγώ

Επεξ/σία από stormrain
Out of context μερος απαντησης σε σβησμενα σχολια
Δημοσ.

τι να σας πως πολύ αστείο. δεν αναφέρθηκα το τι θα κάνω εγώ αλλά τη γίνεται με τους άλλους

Ρε Βασιλάκη(φιλικά) άμα ήταν τόσο εύκολο να κάνεις τέτοιες δουλειές στην Ελλάδα του σήμερα, δεν θα υπήρχε σχεδόν 50% ανεργία στους νέους....

Υ/Γ: Δες αυτό το site...Είναι (κατά τη γνώμη μου) το καλύτερο και πιο οργανωμένο site τεχνολογίας στην Ελλάδα...Δες την δουλειά που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος από τότε που φτιάχτηκε το site, δες πόσα ταξίδια έχει κάνει στο εξωτερικό για διάφορα reviews, δες πόσα άρθρα έχει γράψει, δες πόσα workshops έχει κάνει...Πίστεψέ με δεν είναι εύκολο...Τώρα αν επιμένεις μπορείς να επικοινωνήσεις με το site και να ζητήσεις πληροφορίες κτλ...Που ξέρεις μπορεί και να σου ζητήσουν να συνεργαστείτε.....

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον για να εξηγουμαστε. Στο thread αυτο ο Τοpic Starter ζητα να μαθει πως μπορει να κανει unboxing videos. Σχολια που ειναι offtopic και/ή κριθηκαν προκλητικα εχουν σβηστει. Παραμεινετε στο θεμα και αν ξερετε απαντατε.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ρε Βασιλάκη(φιλικά) άμα ήταν τόσο εύκολο να κάνεις τέτοιες δουλειές στην Ελλάδα του σήμερα, δεν θα υπήρχε σχεδόν 50% ανεργία στους νέους....

Υ/Γ: Δες αυτό το site...Είναι (κατά τη γνώμη μου) το καλύτερο και πιο οργανωμένο site τεχνολογίας στην Ελλάδα...Δες την δουλειά που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος από τότε που φτιάχτηκε το site, δες πόσα ταξίδια έχει κάνει στο εξωτερικό για διάφορα reviews, δες πόσα άρθρα έχει γράψει, δες πόσα workshops έχει κάνει...Πίστεψέ με δεν είναι εύκολο...Τώρα αν επιμένεις μπορείς να επικοινωνήσεις με το site και να ζητήσεις πληροφορίες κτλ...Που ξέρεις μπορεί και να σου ζητήσουν να συνεργαστείτε.....

δεν διαφωνώ ρε φίλε αλλά δεν αναφέρθηκα ότι θέλει κόπο απλός είπα το αποτέλεσμα που πρέπει να έχεις για να τα κάνεις όλα αυτά. το να βγάλεις λεφτά απο το ίντερνετ το ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο. δεν υπάρχει μαγικός τρόπος. και αν το έγραφες απο τώρα νομίζω θα ήτανε καλύτερα

Δημοσ.

δεν διαφωνώ ρε φίλε αλλά δεν αναφέρθηκα ότι θέλει κόπο απλός είπα το αποτέλεσμα που πρέπει να έχεις για να τα κάνεις όλα αυτά. το να βγάλεις λεφτά απο το ίντερνετ το ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο. δεν υπάρχει μαγικός τρόπος. και αν το έγραφες απο τώρα νομίζω θα ήτανε καλύτερα

απλώς να ξέρεις πως άμα ασχοληθείς με τον τρόπο που επιθυμείς εσύ, δεν θα καταφέρεις και πολλά γιατί υπάρχουν πάρα πολλά site τεχνολογίας και γενικά άνθρωποι που κάνουν reviews/unboxings, οι οποίοι δαπανούν λεφτά και δουλεύουν πάνω σ'αυτό...Πάντως αν αληθινά το θες και ξεκινήσεις τώρα ίσως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φτάσεις σε κάποιο σημείο που θα είναι επιτυχία...Αλλά να θυμάσαι πως δεν είναι εύκολο....

Δημοσ.

απλώς να ξέρεις πως άμα ασχοληθείς με τον τρόπο που επιθυμείς εσύ, δεν θα καταφέρεις και πολλά γιατί υπάρχουν πάρα πολλά site τεχνολογίας και γενικά άνθρωποι που κάνουν reviews/unboxings, οι οποίοι δαπανούν λεφτά και δουλεύουν πάνω σ'αυτό...Πάντως αν αληθινά το θες και ξεκινήσεις τώρα ίσως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φτάσεις σε κάποιο σημείο που θα είναι επιτυχία...Αλλά να θυμάσαι πως δεν είναι εύκολο....

ξανά σου λέω ότι ξέρω ότι είναι δύσκολο δεν υπάρχει κάτι που να κάνεις και την άλλη μέρα να γίνεσαι πλούσιος χρειάζεται κόπο.

τέλος για να κλίνει το θέμα δεν θέλω να πείτε τίποτα άλλο παρά μόνο να απαντήσετε σε αυτό που ρώτησα και αφήστε με εμένα απο εκει και πέρα να κάνω ότι θέλω

Δημοσ.

Ε τότε η δικιά μου απάντηση είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αν δεν ασχοληθείς περισσότερο, γιατί απλούστατα οι εταιρίες ψάχνουν έμπειρους ανθρώπους, που είναι καιρό σ'αυτόν τον χώρο και ασχολούνται πιο επαγγελματικά...

Δημοσ.

Ε τότε η δικιά μου απάντηση είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αν δεν ασχοληθείς περισσότερο, γιατί απλούστατα οι εταιρίες ψάχνουν έμπειρους ανθρώπους, που είναι καιρό σ'αυτόν τον χώρο και ασχολούνται πιο επαγγελματικά...

καλά καλά τέλος δεν μπορώ να ανοίξω τεχνολογικό blog αφήστε για κανέναν άλλο εγώ βγαίνω εκτός θέματος και από το forum για πάντα συνεχίστε μόνη σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...