Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Βρε αγαπητα μου παιδια, τη βοηθεια σας! Μου ειχε σπασει τα νευρα το οτι μου εμφανιζε καθε 2 λεπτα το ιντερνετ του διπλανου και ετσι πατησα στο εικονιδιο πανω δεξια να μην ειναι enable και απο τοτε δεν μπορω να το ξαναενεργοποιησω. τι να κανω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 δηλαδη απενεργοποίησες την ασύρματη κάρτα δικτύου; σε τί περιβάλλον; δοκίμασε: ifconfig wlan0 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ ifconfig wlan0 up SIOCSIFFLAGS: Permission denied pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ Αυτο μου εβγαλε. Λαπτοπ ειναι. ubuntu 12.04 Πανω δεξια που εχει το εικονιδιο, ενω ηταν κλικαρισμενο το enable wireless, εγω το πατησα και ξεκλικαριστηκε. ε, απο τοτε δεν μπορω να πατησω για να ξανακλικαριστει! πηγα και στις ρυθμισεις και ειναι ΟΝ το flight mode και OFF το wireless. παταω να βγει απο flight mode και οταν ξαναμπαινω στις ρυθμισεις ειναι παλι ανοιχτο το flight mode! ! ! παταω και πανω στο OFF του wireless για να γινει ΟΝ και δεν γινεται τιποτα!!! Συγνωμη που δεν βαζω τονους αλλα για καποιο λογο δεν εχω ουτε τονους! Αυτα τα ωραια! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ναι, sudo ifconfig wlan0 up φαντάστηκα οτι εισαι ρουτ. Η μπορει να μη μπορεις μεσω του γραφικου γιατι εισαι περιορισμενος χρηστης.. Αφηνει το ουμπουντου να μπεις γραφικα με ρουτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ sudo ifconfig wlan0 up [sudo] password for pintsie: SIOCSIFFLAGS: Operation not possible due to RF-kill pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ θες να μου εξηγησεις λιιιιγο παραπανω γιατι οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες? :$ σορρυ :$ administrator λεει οτι ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 sudo rfkill unblock wifi και μετα sudo ifconfig wlan0 up και εννοειται αν ειναι το κουμπι του flight mode ενεργο το κρατας κλειστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ sudo rfkill unblock wifi [sudo] password for pintsie: pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ sudo ifconfig wlan0 up SIOCSIFFLAGS: Operation not possible due to RF-kill pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ δεν μπορω να το κρατησω κλειστο. οταν βγαινω απο τις ρυθμισεις αυτο ξαναμπαινει στο ΟΝ! :/ και οταν κραταω κλειστο το flight mode εχοντας ακομα ανοιχτες τις ρυθμισεις και παλι το ιδιο μου λεει. τι εχω κανειιι?! γιατι δεν μπορω να βγω flight mode ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Η >rfkill status τι σου δίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 >pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ rfkill status Usage: rfkill [options] command Options: --version show version (0.4-1ubuntu2 (Ubuntu)) Commands: help event list [iDENTIFIER] block IDENTIFIER unblock IDENTIFIER where IDENTIFIER is the index no. of an rfkill switch or one of: <idx> all wifi wlan bluetooth uwb ultrawideband wimax wwan gps fm pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 rfkill list all θα σου βγάλει κατι σαν 0: phy0: Wireless LAN Soft blocked: no Hard blocked: yes 1: acer-wireless: Wireless LAN Soft blocked: yes Hard blocked: no το wireless σε ενδιαφερει τι λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 >pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ rfkill list all 0: phy0: Wireless LAN Soft blocked: no Hard blocked: yes pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Hard blocked: yes Αιμα. Οταν το επαθα στο netbook μου επρεπε να βαλω windows για να το ξεκλειδωσω.Mονο ο driver για windows ειχε αυτη τη δυνατοτητα. Τα εβαλα τσακ μπαμ σε ενα partition, το ξεκλειδωσα και απο τοτε δεν ξαναγγιξα τον διακοπτη του wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τι εννοεις?! δηλαδη πρεπει να κανω φορματ?!?!?!?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πρωτα δωσε ενα: sudo rfkill unblock all και μετα sudo rfkill list all και πες τι βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 >pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ sudo rfkill unblock all [sudo] password for pintsie: pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ >pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ sudo rfkill list all 0: phy0: Wireless LAN Soft blocked: no Hard blocked: yes pintsie@pintsie-Satellite-A200:~$ Στο πρωτο δεν βγαζει τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα