Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πανω στο μετασχηματιστη τα λεει

οπα τωρα το προσεξα οταν λες χαθηκε εννωεις τον εχασες η σου καηκε?

Δημοσ.

Το eshop συχνά-πυκνά βγάζει προσφορές σε φορτιστές λάπτοπ (με πολλά βύσματα για να ταιριάζουν σε όλους) γύρω στα 7-8 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Μήπως σου κάνει κάτι τέτοιο???

Δημοσ.

Το eshop συχνά-πυκνά βγάζει προσφορές σε φορτιστές λάπτοπ (με πολλά βύσματα για να ταιριάζουν σε όλους) γύρω στα 7-8 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Μήπως σου κάνει κάτι τέτοιο???

ναι αλλα αν θυμαμαι στα λαπτοπ ο μετασχηματιστης ειναι αυτος που δινει ρευμα στην καρτα γραφικων αμα δεν εχει τον αναλογο μετασχηματιστη δεν θα το σηκωνει την καρτα γραφικων...

Δημοσ.

ναι αλλα αν θυμαμαι στα λαπτοπ ο μετασχηματιστης ειναι αυτος που δινει ρευμα στην καρτα γραφικων αμα δεν εχει τον αναλογο μετασχηματιστη δεν θα το σηκωνει την καρτα γραφικων...

Το eshop δίνει έναν μετασχηματιστή και καμιά 10αριά βύσματα.

Αν δεν κάνει για φόρτιση γιατί κάνει τότε???

Εγώ έχω Mac και δεν ξέρω από φορτιστές αλλά το βλέπω πολύ συχνά στο eshop και το έχει πάρει και ένας φίλος μου για ένα Vaio λάπτοπ που έχει και του δουλεύει μια χαρά...

Μία πρόταση έκανα, μην σας πάρω και στο λαιμό μου :rolleyes:

Υ.Γ. Πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό που λες...Δηλαδή κάθε μετασχηματιστής δίνει διαφορετικά Volt???:confused:

Δημοσ.

Το eshop δίνει έναν μετασχηματιστή και καμιά 10αριά βύσματα.

Αν δεν κάνει για φόρτιση γιατί κάνει τότε???

Εγώ έχω Mac και δεν ξέρω από φορτιστές αλλά το βλέπω πολύ συχνά στο eshop και το έχει πάρει και ένας φίλος μου για ένα Vaio λάπτοπ που έχει και του δουλεύει μια χαρά...

Μία πρόταση έκανα, μην σας πάρω και στο λαιμό μου :rolleyes:

Υ.Γ. Πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό που λες...Δηλαδή κάθε μετασχηματιστής δίνει διαφορετικά Volt???:confused:

τι να σου πω και εγω δεν ξερω πολα απο λαπτοπ!

Υ.Γ Αυτο το θεμα πρεπει να παει στα φορητα λαπτοπ αστο παει καποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...