Hamurabi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδια χαθηκε ο μετασχηματιστης ενος acer aspire 3633. Καμια ιδεα που μπορω να βρω εναν οσο πιο φτηνα γινεται;
8anos94 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3589 σου κανει αυτο? δωσε μας πληροφοριες για ταολα watt amber
Hamurabi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εμφανισιακα ιδιο φαινεται. που θα δω αυτο που με ρωτας;
8anos94 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 πανω στο μετασχηματιστη τα λεει οπα τωρα το προσεξα οταν λες χαθηκε εννωεις τον εχασες η σου καηκε?
8anos94 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=3549 καποιο απο αυτα ειναι αλλα δεν ξερω πιο αμα ειναι παραπανω (λιγο)δεν εχεις προβλημα αλλα αμα ειναι παρακατω το χασαμε το παιχνηδι για δες αν λεει τιποτα πανω στην μπαταρια
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το eshop συχνά-πυκνά βγάζει προσφορές σε φορτιστές λάπτοπ (με πολλά βύσματα για να ταιριάζουν σε όλους) γύρω στα 7-8 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Μήπως σου κάνει κάτι τέτοιο???
Hamurabi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ok θα το δω και θα παρω το αναλογο. σε ευχαριστω παρα πολυ
8anos94 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το eshop συχνά-πυκνά βγάζει προσφορές σε φορτιστές λάπτοπ (με πολλά βύσματα για να ταιριάζουν σε όλους) γύρω στα 7-8 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Μήπως σου κάνει κάτι τέτοιο??? ναι αλλα αν θυμαμαι στα λαπτοπ ο μετασχηματιστης ειναι αυτος που δινει ρευμα στην καρτα γραφικων αμα δεν εχει τον αναλογο μετασχηματιστη δεν θα το σηκωνει την καρτα γραφικων...
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ναι αλλα αν θυμαμαι στα λαπτοπ ο μετασχηματιστης ειναι αυτος που δινει ρευμα στην καρτα γραφικων αμα δεν εχει τον αναλογο μετασχηματιστη δεν θα το σηκωνει την καρτα γραφικων... Το eshop δίνει έναν μετασχηματιστή και καμιά 10αριά βύσματα. Αν δεν κάνει για φόρτιση γιατί κάνει τότε??? Εγώ έχω Mac και δεν ξέρω από φορτιστές αλλά το βλέπω πολύ συχνά στο eshop και το έχει πάρει και ένας φίλος μου για ένα Vaio λάπτοπ που έχει και του δουλεύει μια χαρά... Μία πρόταση έκανα, μην σας πάρω και στο λαιμό μου Υ.Γ. Πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό που λες...Δηλαδή κάθε μετασχηματιστής δίνει διαφορετικά Volt???
8anos94 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το eshop δίνει έναν μετασχηματιστή και καμιά 10αριά βύσματα. Αν δεν κάνει για φόρτιση γιατί κάνει τότε??? Εγώ έχω Mac και δεν ξέρω από φορτιστές αλλά το βλέπω πολύ συχνά στο eshop και το έχει πάρει και ένας φίλος μου για ένα Vaio λάπτοπ που έχει και του δουλεύει μια χαρά... Μία πρόταση έκανα, μην σας πάρω και στο λαιμό μου Υ.Γ. Πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό που λες...Δηλαδή κάθε μετασχηματιστής δίνει διαφορετικά Volt??? τι να σου πω και εγω δεν ξερω πολα απο λαπτοπ! Υ.Γ Αυτο το θεμα πρεπει να παει στα φορητα λαπτοπ αστο παει καποιος
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 αν δε το βιαζεσαι παρε απο κανα ebay εγω πηρα ενα με 10 ευρω (τροφοδοτικο λεγεται παντως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα