Hamurabi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια. μενω ισογειο και απο πανω μενουν τα πεθερικα. εχουμε κοινο ρολοι ΔΕΗ κτλ. Οι ηλεκτρολογοι μου οταν μου εφτιαχναν τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου μου καποια χαζομαρα εκαναν και επεσε το ρευμα το δικο μου και των απο πανω. Εγω την εβγαλα καθαρη απο τοτε ομως και μετα οι απο πανω εχουν προβλημα με τη γραμμη τηλεφωνου ολου του σπιτιου. Επισης εκεινη τη στιγμη καηκε και ο μετασχηματιστης του ρουτερ τους και ο μετασχηματιστης ενος ασυρματου τηλεφωνου. Απο τοτε λοιπον και μετα το τηλεφωνο τους βουζει αποταν σηκωνουν το ακουστικο και κανει κατι περιεργους θορυβους,οχι απλα χιονια. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει ναχει γινει ή τελοσπαντων αν μπορω να κανω κατι να τους βοηθησω;
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εχετε κοινο τηλεφωνο?εχεις adsl εσυ και αυτοι μηπως δενεχουν βαλει φιλτρο?????γιατι αλλιως θα πρεπει να εχει καει καποιο καλωδιο τηλεφωνικο που το βρισκω δυσκολο εως απιθανο.οτι καηκε ο μετασχηματιστης του ρουτερ δεν ειναι παραλογο.
Hamurabi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 οχι εχω περασει καινουργια καλωδια τηλεφωνου εγω.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 α. αν εχετε διαφορετικη γραμμη τοτε μπορει να φταινε τα παρακατω. α1.να μην εχουν βαλει φιλτρο καπου αν εχουν ιντερνετ β.να εχει παθει κατι η γραμμη απεξω και απλα να ετυχε να συμβει παρομοια στιγμη. γ.να εχει παθει κατι το καλωδιο τηλεφωνου τους. δ.η συσκευη που δοκιμαζουν να εχει προβλημα
Hamurabi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Aυτο που λεω το προβλημα δημιουργηθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμι που πεσαν τα ρευματα σε ολο το σπιτι. αρα εκεινη τη στιγμη κατι εγινε. Συσκευες εννοειτε οτι δοκιμαστηκαν διαφορες. Φιλτρα υπηρχαν αρα αν δουλευαν πριν δε θαπρεπε να δουλευουν και μετα τη διακοπη ρευματος;
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 μηπως κανα φιλτρο επαθε κατι κτλ.αλλιως πρεπει να κανεις δοκιμη στον κατανεμητη η την χωνευτη να δεις αν εχεις και εκει θορυβο.αν οχι καποιο καλωδιο επαθε κατι και μετα πρεπει να κανεις δοκιμες για να δεις ποιο ειναι.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 any news τελικα?εβγαλες ακρη τι μπορει να φταιει?αν ειναι το τηλεφωνικο καλωδιο σε καποιο σημειο τοτε πρεπει να ανοιξεις ολα τα πριζακια και να το δοκιμαζεις κομματι κομματι για να δεις απο ποιο πριζακι προς ποιο πριζακι εχει θεμα
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ναι παιδια ειχε προβλημα μια πριζα τηλεφωνου.αλλαξαμε πριζα και ολα οκ!
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 μια χαρα.απλα ετυχε να γινει με την διακοπη.γιατι τα καλωδια περνανε απο αλλου και θα ηταν παραξενο να γινει κατι αλλο απο το βραχυκυκλωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα