Προς το περιεχόμενο

Cisco-Linksys x3000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://homestore.cisco.eu/store/ciscoeu/en_IE/pd/productID.241269600

ενας φιλος εψαχνε για καινουργιο modem γιατι εχει ενα αρχαιο που του εδωσε

δωρεαν ο ΟΤΕ πριν 5-6 χρονια, επισης προσφατα αγορασε και το εξης gadgetακι :

http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

οποτε το παλιο modem που φυσικα δεν ειχε καν wireless-n υποστηριξη οταν πηγαινε

να δει HD ταινιες μεσω lan ειχε τρελλα κολληματα ...

+ οτι τον ενδιεφερε η δυνατοτητα να βαλει εναν δισκο 2 TB που εχει (εξωτερικο usb)

γεματο ταινιες, απ'ευθειας πανω στο modem οποτε να μπορει απο οποιοδηποτε pc/media player

μεσα στο σπιτι να τις βλεπει με σβηστο το κεντρικο pc απλα με αναμενο το μοντεμ.

νομιζω οτι αυτη ηταν η καλυτερη επιλογη απο οτι κυκλοφορει στην αγορα ....

το βρηκε στα 110 ευρω ...

η usb που εχει πανω υποστηριζει τεχνολογια storagelink : "The StorageLink USB port lets you add storage devices to your network to share files wirelessly throughout your home. The built-in UPnP AV media server enables media streaming to your Xbox 360, PS3, or other UPnP compatible devices."

το εχει κανεις το συγκεκριμενο modem ? εχει κανεις τεσταρει το "storagelink" ?

Δημοσ.

αν και δεν ειμαι Fan Τον Linksys και θα μπορουσε με πιο πολλα λεφτα βεβαια να παιρνε κανα vigor εν τουτοις αυτο που θα πω ειναι να προσεξει ο φιλος σου αν υποστηριζει ntfs δισκους.γιατι πολλα ρουτερ υποστηριζουν Fat32 και οχι ntfs

κατα τα αλλα ναι για τα λεφτα του μαλλον δεν θα βρεις και πολλα.

Δημοσ.

αν και δεν ειμαι Fan Τον Linksys και θα μπορουσε με πιο πολλα λεφτα βεβαια να παιρνε κανα vigor εν τουτοις αυτο που θα πω ειναι να προσεξει ο φιλος σου αν υποστηριζει ntfs δισκους.γιατι πολλα ρουτερ υποστηριζουν Fat32 και οχι ntfs

κατα τα αλλα ναι για τα λεφτα του μαλλον δεν θα βρεις και πολλα.

χεχε το πετυχες για μια ακομα φορα :D σε αυτα τα λεφτα κανενα vigor δεν εχει ntfs, γι'αυτο και του προτεινα το x3000 ...

Δημοσ.

χεχε το πετυχες για μια ακομα φορα σε αυτα τα λεφτα κανενα vigor δεν εχει ntfs, γι'αυτο και του προτεινα το x3000 ...

αν και γενικα δεν ειμαι και φαν των σκληρων δισκων που τους συνδεεις usb Πανω σε ρουτερ.προτιμω nas καθεαυτου οποτε εκει και vigor Να ειχε δεν θα ειχε προβλημα.αν ναι τωρα δεν θελει Nas τοτε υποχρεωτικα θα παρει αυτο που βλεπει ntfs>δεν εχω ψαξει τι βλεπουν τα vigor η ποια vigor μπορουν να δουν ntfs .επισης ουτε ποια linksys βλεπουν τι.γενικως σε thomson μονο ειχα κανει δοκιμη ετσι απο περιεργεια και ειδα οτι υποστηριζει μονο fat32.το θεωρω αχρηστο feature Το Usb οποτε δεν το εχω ψαξει παραπανω.και εκτυπωτη και Nas που ειχα ηταν ethernet απο default

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον, εδω και 10-15 μερες το μοντεμ το εχει βαλει και παει σφαιρα, απο τα καλυτερα που εχω δει, το usb αναγνωριζει τα παντα, οτι και αν βαλαμε πανω επαιξε αμεσως, εκτυπωτες, usb flash, εξωτερικοι σκληροι ... τα παντα, μεχρι και 2 TB εξωτερικο δισκο που βαλαμε επαιξε μια χαρα, εννοειται παιζει ntfs χωρις προβληματα.

επισης εγινε και ενα μαγικο :D , ειχε πριν ενα thomson στο οποιο ειχε και πανω απο 1-2 χρονια να κανει update με οτε και συγχρονιζε παντα γυρω στα 8-9, με το x3000 επιασε με τη μια 11,5 !!! χωρις να κανει τιποτα, με τα default settings :D

κορυφαιο μοντεμ, αν δεν ειχα διπλη dsl οποτε να χρειαζομαι draytek (λογω dual adsl) , θα επαιρνα και εγω ενα ιδιο .... B)

Δημοσ.

λοιπον, εδω και 10-15 μερες το μοντεμ το εχει βαλει και παει σφαιρα, απο τα καλυτερα που εχω δει, το usb αναγνωριζει τα παντα, οτι και αν βαλαμε πανω επαιξε αμεσως, εκτυπωτες, usb flash, εξωτερικοι σκληροι ... τα παντα, μεχρι και 2 TB εξωτερικο δισκο που βαλαμε επαιξε μια χαρα, εννοειται παιζει ntfs χωρις προβληματα.

επισης εγινε και ενα μαγικο :D , ειχε πριν ενα thomson στο οποιο ειχε και πανω απο 1-2 χρονια να κανει update με οτε και συγχρονιζε παντα γυρω στα 8-9, με το x3000 επιασε με τη μια 11,5 !!! χωρις να κανει τιποτα, με τα default settings :D

κορυφαιο μοντεμ, αν δεν ειχα διπλη dsl οποτε να χρειαζομαι draytek (λογω dual adsl) , θα επαιρνα και εγω ενα ιδιο .... B)

δεν θα αλλαζα το vigor με linkys.κατα τα αλλα τα Linksys το μεγαλο κακο οτι σε γραμμες με μεγαλο attenuation δεν την παλευαν οπως επισης το οτι συγχρονισε 11,5 αντι για 8-9 ειναι φυσιολογικο για δυο λογους.τα linksys Ειχαν παντα ψηλους συγχρονισμους αλλα οχι την σταθεροτητα που ειχαν τα Thomson>τα Thomson τα παλια ειδικα αυτα χωρις firmware update συγχρονιζαν πιο χαμηλα και πιο σταθερα.πλεον με τα νεα firmware Οπως και τα v8 κτλ εχουν πολυ καλυτερους συγχρονισμους και ισως και ενα νεο thomson να ειχε το ιδιο η και καλυτερο απο το Linksys σε καποιες περιπτωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...