Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη θελω να κανω dual boot με win 8 ειμαι να κανω ενα 2ο partition. παω διαχειριση δισκων--> συρρικνωση (C:)--> και μου εχει οριο μεχρι 111 mb. μηπως κανω εγω κατι λαθος?

post-209186-0-07943800-1338661531_thumb.png

Δημοσ.

Μπορεί κάτι να μην αναγνωρίζουν τα windows ή κάτι τέτοιο. Το καλύτερο εργαλείο για αυτές τις δουλειές είναι το gparted αν σε ενδιαφέρει. :rolleyes:

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις οπωσδήποτε να του πάρεις και τα υπόλοιπα 30GB;

Με το MyDefrag μπορείς να τρέξεις το Consolidate free space για να βάλει όλα τα αρχεία στην αρχή του δίσκου και αν μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τον χώρο, σκέψου όμως μήπως είναι και καλά να έχει λίγο ελεύθερο χώρο στο C:

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις οπωσδήποτε να του πάρεις και τα υπόλοιπα 30GB;

Με το MyDefrag μπορείς να τρέξεις το Consolidate free space για να βάλει όλα τα αρχεία στην αρχή του δίσκου και αν μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τον χώρο, σκέψου όμως μήπως είναι και καλά να έχει λίγο ελεύθερο χώρο στο C:

εννοειτε δεν θελω ολο το κενο χωρο. απλα τα 20 gb που χρειαζομαι για τα win 8

κατι ακομα

1) δεν νομιζω να μου δημιουργησει προβλημα στα αρχεια μου, ε?

2) τα προγραμματα - παιχνιδια που ηδη εχω, θα μπορεσω να τα χρησιμοποιησω στα win 8? απλα συντομευσεις θα πρεπει να κανω, σωστα?

Δημοσ.

1)ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα, κανονικά όχι.

2)γενικά όχι, πρέπει να τα ξανακάνεις εγκατάσταση, κάποια όμως μπορεί να τρέχουν πρέπει αν δοκιμάσεις ποια τρέχουν και ποια όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα πηγε στα 108. τι αλλο μπορω να κανω?

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

πλεον ειναι στα ~55 gb και ακομα παραμενει στα 108.

μολις ξεκινησα defrag. αν δεν φτιαξει, θα υπαρχει προβλημα αν η εγκατασταση γινει στον intel? πρεπει να ειναι στον ιδιο δισκο με τα win 7?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...