overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 επειδη θελω να κανω dual boot με win 8 ειμαι να κανω ενα 2ο partition. παω διαχειριση δισκων--> συρρικνωση (C:)--> και μου εχει οριο μεχρι 111 mb. μηπως κανω εγω κατι λαθος?
ilias_97 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορεί κάτι να μην αναγνωρίζουν τα windows ή κάτι τέτοιο. Το καλύτερο εργαλείο για αυτές τις δουλειές είναι το gparted αν σε ενδιαφέρει.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δηλαδή θέλεις οπωσδήποτε να του πάρεις και τα υπόλοιπα 30GB; Με το MyDefrag μπορείς να τρέξεις το Consolidate free space για να βάλει όλα τα αρχεία στην αρχή του δίσκου και αν μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τον χώρο, σκέψου όμως μήπως είναι και καλά να έχει λίγο ελεύθερο χώρο στο C:
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δηλαδή θέλεις οπωσδήποτε να του πάρεις και τα υπόλοιπα 30GB; Με το MyDefrag μπορείς να τρέξεις το Consolidate free space για να βάλει όλα τα αρχεία στην αρχή του δίσκου και αν μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τον χώρο, σκέψου όμως μήπως είναι και καλά να έχει λίγο ελεύθερο χώρο στο C: εννοειτε δεν θελω ολο το κενο χωρο. απλα τα 20 gb που χρειαζομαι για τα win 8 κατι ακομα 1) δεν νομιζω να μου δημιουργησει προβλημα στα αρχεια μου, ε? 2) τα προγραμματα - παιχνιδια που ηδη εχω, θα μπορεσω να τα χρησιμοποιησω στα win 8? απλα συντομευσεις θα πρεπει να κανω, σωστα?
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 1)ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα, κανονικά όχι. 2)γενικά όχι, πρέπει να τα ξανακάνεις εγκατάσταση, κάποια όμως μπορεί να τρέχουν πρέπει αν δοκιμάσεις ποια τρέχουν και ποια όχι.
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) τωρα πηγε στα 108. τι αλλο μπορω να κανω? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2012 από overpower
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Άδειασε τον δίσκο να έχει περισσότερο χώρο,δεν θέλει μυαλό...
overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 πλεον ειναι στα ~55 gb και ακομα παραμενει στα 108. μολις ξεκινησα defrag. αν δεν φτιαξει, θα υπαρχει προβλημα αν η εγκατασταση γινει στον intel? πρεπει να ειναι στον ιδιο δισκο με τα win 7?
overpower Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 δεν εφτιαξε... ποιος μπορει να μου απαντησει στην παραπανω ερωτηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα