iliasnet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα Έχω ένα εσωτερικό δίσκο και τον έχω σε ένα εξωτερικό κουτί με e-sata με τρια partition Τον έβαλα και δεν έχει τίποτα μέσα νομίζω για κάποιο λόγο πρέπει να σβηστή ή χαλάσει το mbr γιατί όταν πηγαίνω στην διαχείριση δίσκων μου το βγάζει σαν καινούργιο και με προτρέπει να δημιουργήσω mbr Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω ξανά το mbr και εμφανιστούν πάλι τα partition με τα αρχεία που έχουν μέσα; Δεν έχω κάνει τίποτα από την διαχείριση δίσκων . ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Βαλ'τον μια εσωτερικό ξανά, να δεις αν τυχών είναι από την θήκη. Αν όχι τότε το testdisk μπορεί αν τον φτιάξει.
iliasnet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τον έβαλα και σε άλλο κουτί με usb 3 και εκεί τα ίδια ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση θα περιμένω και άλλες απαντήσεις και θα δω τι θα κάνω. Αυτό με το testdisk μου φένεται καλό
iliasnet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ολα οκ με τον δίσκο επανήρθε όπως ήταν με το testdisk-6.14-WIP.win στην ανάλυση είχα πρόβλημα μετα όπως λίγο πετούσε μπλε οθόνη τα windows και έκανε επανεκκίνηση έκανα write τα partition χωρίς ανάλυση, ήθελα να κάνω ανάλυση γιατί στο ένα είχε αστεράκι και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα