Tonis90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω απο χθες ένα θέμα με το pc μου. Προσπάθησα χθες να γράψω μία ταινία με το dvdfab 5 με το οποίο γράφω εδώ και πολύ καιρό και δεν μου έχει εμφανίσει προβλήματα, αλλά χθες και σήμερα που προσπάθησα να γράψω διαφορετική ταινία μου βγάζει μπλε οθόνη με κωδικό σφαλματος 0x0000003B μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? Με λίγο ψάξιμο στο google βρήκα ότι μάλλον είναι οι drivers της κάρτας γραφικών μου. Έχω την asus 9800gt και τους τελευταίους drivers της nvidia εγκαταστημένους. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω?
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αν έχεις 2 μνήμες αφαίρεσε την μια και δοκίμασε, μετά την άλλη εν'αλαξ.. Αν έχεις μια τότε Memtest απλά το DvDfaB χρειάστηκε μνήμη και πάτησε στην λακκούβα κατά την γνώμη μου..
Tonis90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Έχω 4 μνήμες του 1gb η καθεμία και τις αγόρασα πρόσφατα.
Tonis90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Θα το δοκιμάσω, αύριο όμως και θα σου στείλω απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα