Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το πλαισιο η αλλου απο το 2008 εως σημερα?

1f2e91d77f.jpg

Εναι 2x1 dual chanel στα 1066

http://cellshock.flagbit.com/de/produkte/ddr2/ddr2-1066-cl5.html

Τις αγορασα απο συμφορουμιτη πριν κανα 4μηνο και σημερα διαπιστωσα οτι η μια δεν λειτουργει.

Εχουν ημερομηνια επανω 8/2007 οποτε ειναι μεσα στην πενταετια της εγγυησης αλλα δεν εχω τιμολογιο/αποδειξη για να μου την αντικαταστησουν!!!

Εαν μπορει καποιος που τις εχει να μου δωση μια φωτοτυπια αγορας η το αφμ που τις αγορασε ωστε να βρω ακρη θαμαι υποχρεωμενος.

Διαφορετικα πρεπει να τις στειλω γερμανια για την διαδικασια αντικαταστασης RMA.

Ζησε μαη να φας τριφυλι δηλαδη....

Δημοσ.

έχω στείλει ακριβώς το ίδιο κιτ γερμανία και εκτός του ότι δεν είχα την απόδειξη αγοράς μου τις αντικατέστησαν με καλύτερο κιτ. σε 10-15 μέρες ήταν πίσω. Δεν θα βρεις στο πλαίσιο στοκ πλέον και το μόνο που θα κερδίσεις είναι RMA στα 20-40 ευρώ. Προτείνω να τις στείλεις γερμανία αν έχεις 4 x 1GB.

Δημοσ.

Εχω 4χ1 κι εγω αλλα δεν παρουσιαζουν προβλημα οι 3 παρα μοναχα η μια.

Λες οτι πρεπει να στειλω και τις 4?

Δημοσ.

Δεν γινετε να περασει τεστ γιατι μολις την βαλω δεν ανοιγει καν ο υπολογιστης.

Το θεμα τωρα που το βλεπω καλυτερα ειναι οτι η χαλασμενη μνημη εχει ημερομηνια 8/2007 δηλ ειναι στην 5ετια της εγγυησης ενω η καλη εχει 5/2007!!!!!

Αγορασμενες βεβαια το 2008 αλλα χωρις την αποδειξη....

Δημοσ.

στείλε email με το serial και εξήγησε το πρόβλημα σου. Η απόδειξη δεν είναι θέμα, απλά τόνισε ότι τις αγόρασες το 2008. Και καλή σου τύχη!

Δημοσ.

Θα υποθεσω πως τις εχεις αλλαξει θεση στο mobo.Λεω μπας και την εχει ακουσει η υποδοχη της μητρικης...

Δημοσ.

Τα παντα εχω κανη με την μεθοδο της ατοπου απαγωγης.

Δοκιμασα τα παντα και το ενα ντιμακι δεν δουλευει εδω και ενα χρονο περιπου.

Και μαλιστα δεν αφηνει τον η/υ να ανοιξει οταν το βαζω.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ μου ηρθε απαντηση απο γερμανια οτι χωρις παραστατικο αγορας δεν αναγνωριζουν τιποτα!!!!!

Οτι μου ειπε και το πλαισιο δηλαδη.

ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Δημοσ.

w8 ρε θα ψάξω και θα σε φτιάξω εγώ αν έχω ακόμα τις αποδείξεις του πλαισίου! Αν και σου ξαναλέω ότι εμένα μου τις άλλαξαν χωρίς απόδειξη. Μάλλον τους τελειώνουν τα αποθέματα και είναι πιο προσεκτικοί.

Δημοσ.

Μαλλον ψαχνουν ψυλλους στ αχυρα λογω κρισης.

Και αφμ της αποδειξης/τιμολογιου να μου δωσης με ημερομηνια και αν υπαρχει και ονομα ακομα καλυτερα, πιθανοτατα θα κανω την δουλεια μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Τωρα θυμηθηκα οτι ολα μου τα χαρτια/αποδειξεις/συμβολαια κλπ κλαπηκαν απο το σπιτι μου στις 4/4/08 μαζι με τους φορητους/τσαντες οπου τα ειχα βαλει μεσα....

Φτουουου!!!! ακομα τρεχω μ εκεινη την ιστορια. :mad:

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...