MustGK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να μου πείτε μία δωρεάν έκδοση internet security, αλλά να είναι και αξιόπιστη, γιατί έχω το norton intenert security 2012 (ήταν εγκατεστημένο στον υπολογιστή) και λήγει. Και λόγω κρίσης θα προτιμούσα κάτι δωρεάν αλλά όπως είπα να μην με πουλήσει κίόλας.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Microsoft security essentials, AVG, Avast. Απο τα πιο γνωστά. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα όμως εκτός του πρώτου.
angmar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πραγματικά, πλέον με το mse & το firewall των windows δε χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, ειδικά αν δεν επισκέπτεσαι περίεργα sites τύπου warez κλπ και δεν ανοίγεις ό,τι email έρχεται, δε νομίζω ν αντιμετωπίσεις πρόβλημα ποτέ.
MustGK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πραγματικά, πλέον με το mse & το firewall των windows δε χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, ειδικά αν δεν επισκέπτεσαι περίεργα sites τύπου warez κλπ και δεν ανοίγεις ό,τι email έρχεται, δε νομίζω ν αντιμετωπίσεις πρόβλημα ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μπαίνω σε τέτοια σαιτ και γενικά δεν είμαι και ο πιο προσεκτικός χρήστης και για αυτό θα προσπαθήσω να εμπιστευτώ ένα πρόγραμμα δυστυχώς.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Tότε Avast ή avg. Ειδικά το avast με το sandbox (δεν ξέρω αν το έχει και το avg) είναι πολύ καλό. ΑΠό firewall θα πρότεινα το commodo. Υπ' όψιν όμως ότι το firewall αν δεν το προσέξεις ή δεν θα κάνει τίποτα και θα σου περνάνε τα πάντα ή θα σου μπλοκάρει το internet. Εγώ θα έλεγα να αφήσεις για αρχή το firewall και να μείνεις με των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα