pbp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γεια σας, προσπαθώ να συνδέσω τα 2 μου λαπτοπ για να μεταφέρω κάποια αρχεία για να κάνω format στο ένα από τα δύο. Έχω συνδεδεμένα τα λαπτοπ στο ίδιο δίκτυο μέσω wifi. Το ένα λαπτοπ έχει windows 7 και το άλλο vista. Όταν λοιπόν πάω να συνδεθώ από το ένα λαπτοπ στο άλλο μου ζητάει ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς θέλει να πληκτρολογήσω εκεί διότι δεν έχω κωδικό για να μπαίνω σε κανένα από τα 2 λαπτοπ και δεν έχω ιδέα τι κωδικό ζητάει :/ ευχαριστώ για το χρόνο σας.
The-Doctor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Κατεβασε το team viewer και στα δυο λαπτοπ και κανε απο κει και απο οποιο σημειο θες
antonl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να χεις μη κενό κωδικό (password) για να κάνεις κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον έτσι έλυσα το ίδιο πρόβλημα παλιότερα. Βάλε ένα απ το control panel -> users. Αν θες μετά, μπορείς να επιλέξεις να μη στο ρωτάει κάθε φορά που θες ν ανοίξεις το laptop. Πάντως αν σκοπεύει ν αντιγράψεις πολλά δεδομένα (τάξης GB), σύνδεσέ τα στο router μέσω ethernet. Με το wifi υπολόγιζε ταχύτητες του στυλ 1MB/s. edit: Γίνεται κι αυτό που λέει ο The-Doctor αλλά από προσωπική εμπειρία, οι ταχύτητες που πιανα έτσι ήταν αρκετά χαμηλότερες. Δεν ξέρω αν έτυχε. Αν μιλάμε για καμιά 200αριά MB, OK.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εγω με teamviewer δεν ειχα θεμα στις ταχυτητες αλλά οντως αν προκειται για αρκετα GB μη σκεφτεις καν τη μεταφορα μέσω ασυρματου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα