fuku Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καλησπέρα παιδιά, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι θέλω να πάρω κανα κινητό που να αντέχει στη παραλία και με μεγάλη μπαταριά... τι προτείνετε? στα +-50Ε
thenamnamnam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 με 50e+ μπορεις να βρεις το Samsung Xcover 271 <--- το προτινω. το εχω εδω και 2.5 χρονια και ειναι αν8ετικο στη σκονη,πεσιματα κτλ, ειναι αδιαβροχο(το εχω δοκιμασει!εχω βγαλει φοτο και βιντεος,παιζει ακομη και μουσικη χD ) Γενικα το προτινω ως απλο κινιτο,ασε που σκεφτομαι να παρω αλλο ενα ολοιδιο ^-^
fuku Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 με 50e+ μπορεις να βρεις το Samsung Xcover 271 <--- το προτινω. το εχω εδω και 2.5 χρονια και ειναι αν8ετικο στη σκονη,πεσιματα κτλ, ειναι αδιαβροχο(το εχω δοκιμασει!εχω βγαλει φοτο και βιντεος,παιζει ακομη και μουσικη χD ) Γενικα το προτινω ως απλο κινιτο,ασε που σκεφτομαι να παρω αλλο ενα ολοιδιο ^-^ ειναι ακριβο φιλε.....
thenamnamnam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καπου 8α βρεις μεταχειρισμενο στης Αγγελιες-Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Fuku το bumping απαγορευεται. Ειδικα δε οταν η τελευταια απαντηση που ελαβες ηταν μολις χθες. Οταν το δει καποιος που εχει να προτεινει κατι, να εισαι σιγουρος πως θα απαντησει. Μεχρι τοτε περιμενουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα