Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες μπαινω κατευθειαν στο θεμα γιατι χρειαζομαι αποψεις πως να το χειριστω.

Το νοεμβριο του 2009 αγορασα την gtx 275 στα 200 ευρω, το 2011 τον αυγουστο μου χαλασε και την γυρισα στο καταστημα που μετα απο ελεγχο μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση με την gtx 460 που ομως παρατηρησα οτι η τιμη ηταν στα 150 ευρω αλλα οι επιδοσεις ειναι καλυτερες απο την 275 ετσι και το δεχτηκα, εχθες μου χαλασε η gtx 460 και την πηγα στο καταστημα οπου και σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 λυσεις, η πρωτη ειναι την στελνουν στο service στην μαγουλα για να την φτιαξουν και αυτο θα παει 10+ μερες ή να παρω την gtx 560 που ειναι στα 200 ευρω και να δωσω 50 ευρω διαφορα.

Σκεφτομαι τωρα εγω οτι πολυ απλα μου κατεβασαν τιν τιμη της καρτας που ειχα παρει απο 200 ευρω στα 150 και τωρα μου ζηταν ε να δωσω αλλα 50 ευρω για μια καρτα που η αρχικη που ειχα αγορασει εκανε ετσι και αλλιως 200 ευρω, δυστυχως ειναι κλειστη η γραμματεια καταναλωτη σημερα και δεν μπορω να παρω να ρωτησω εκει, ειναι νομιμο αυτο που κανουν η...?

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να δωσεις το 50αρικο γιατι η 560 εχει καλυτερες επιδοσεις αλλα να σου δωσουν καινουργιο κομματι!

Δημοσ.

Μπορεί να εχουν ακουστεί κατα καιρούς πολλά αρνητικά σχόλια για το Πλαίσιο αλλά σε αυτον τον τομέα της αλλαγής παραμένει κορυφή κατα της άποψή μου.

Πολύ άμεση η αποκατάσταση οτι και να τους έχω πάει εντος εγγύησης, 1 μήνα περίμενα στο multirama για μητρική και εναν μηνα στο Msystems !!!

Δώσε φίλε μου τα 50€ και πάρε την 560. Μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Δημοσ.

η πρωτη ειναι την στελνουν στο service στην μαγουλα για να την φτιαξουν και αυτο θα παει 10+ μερες

αυτό μου ακούγεται λίγο κουλό-παπάτζα!!

να φτιάξουν τι?? πως?? τι είχε η κάρτα??

το service είναι για να εντοπίσουν το προβληματικό μέρος σε ένα pc κ να το αντικαστήσουν....δεν το επισκευάζουν!

Δημοσ.

αυτό μου ακούγεται λίγο κουλό-παπάτζα!!

να φτιάξουν τι?? πως?? τι είχε η κάρτα??

το service είναι για να εντοπίσουν το προβληματικό μέρος σε ένα pc κ να το αντικαστήσουν....δεν το επισκευάζουν!

Ναι και εγω αυτο αναρωτηθηκα, η καρτα δεν εδινε καν σημα δεν ξερω πως θα την εφτιαχναν αλλα επειδη χρειαζομαι τον υπολογιστη και για δουλεια εκτος απο games αναγκαστηκα και αγορασα την 560, θα ηθελα παντως αν ειχα χρονο να τους την αφηνα να την "επισκευασουν" να δω τι θα γινει

Δημοσ.

Kαι παλι καλα να λες.

Ο λογος ειναι οτι θα μπορουσαν να σου αρχισουν τα κινεζικα τυπου "η πρωτη σας καρτα ηταν η gtx275 και η εγγυηση της περασε πλεον". Ο αλλος λογος ειναι οτι δεν ηταν και τοσο ασχημη η προσφορα τους.

Οσο για το τεχνασμα των 50 ευρω που λες, ο νομος τους υποχρεωνει να σου δωσουν καρτα ειτε ιδιων, ειτε καλυτερων τεχνικων χαρακτηριστικων σε περιπτωση που δεν υπαρχει ιδια με την χαλασμενη. Με την 460 σε καλυψαν επαρκεστατα λοιπον. Ακομα και 30 ευρω να ειχε η 460 στο θεμα εγγυησης ησουν καλυμενος απολυτα και νομιμοτατα.

ΥΓ. Πολυ ευκολα σου καιγονται οι καρτες γραφικων...

Δημοσ.

Kαι παλι καλα να λες.

Ο λογος ειναι οτι θα μπορουσαν να σου αρχισουν τα κινεζικα τυπου "η πρωτη σας καρτα ηταν η gtx275 και η εγγυηση της περασε πλεον". Ο αλλος λογος ειναι οτι δεν ηταν και τοσο ασχημη η προσφορα τους.

Οσο για το τεχνασμα των 50 ευρω που λες, ο νομος τους υποχρεωνει να σου δωσουν καρτα ειτε ιδιων, ειτε καλυτερων τεχνικων χαρακτηριστικων σε περιπτωση που δεν υπαρχει ιδια με την χαλασμενη. Με την 460 σε καλυψαν επαρκεστατα λοιπον. Ακομα και 30 ευρω να ειχε η 460 στο θεμα εγγυησης ησουν καλυμενος απολυτα και νομιμοτατα.

ΥΓ. Πολυ ευκολα σου καιγονται οι καρτες γραφικων...

Αλλη ειναι η ερωτηση ομως τεσπα θα σας πω αυριο που θα μιλησω με την γραμματεια καταναλωτη.

Μπορει να καιγονται και απο το overclock τι με ενδιαφερει εμενα η msi η ιδια σου δινει και overclock προγραμμα να ξερεις...

Δημοσ.

Μπορει να καιγονται και απο το overclock τι με ενδιαφερει εμενα η msi η ιδια σου δινει και overclock προγραμμα να ξερεις...

Από τη στιγμή που κάνεις overclock δεν θα έπρεπε να σε καλύπτει καμία εγγύηση. Δεν έχει σημασία αν το πρόγραμμα του overclock στο δίνει η msi, εσύ το χρησιμοποιείς με δικιά σου ευθύνη από τη στιγμή που αποδέχεσαι τους όρους χρήσης.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που κάνεις overclock δεν θα έπρεπε να σε καλύπτει καμία εγγύηση. Δεν έχει σημασία αν το πρόγραμμα του overclock στο δίνει η msi, εσύ το χρησιμοποιείς με δικιά σου ευθύνη από τη στιγμή που αποδέχεσαι τους όρους χρήσης.

η συνεισφορα σου στο θεμα ηταν μηδενικη, ευχαριστουμε

Δημοσ.

η συνεισφορα σου στο θεμα ηταν μηδενικη, ευχαριστουμε

Η συνεισφορά μου στο θέμα ήταν απόλυτη. Το ερώτημά σου είναι αν αξίζει να απευθυνθείς στην προστασία του καταναλωτή για να πεις τι ? Ότι έκανες μη ενδεδειγμένη χρήση ενός προϊόντος με τρόπο που ακυρώνει την εγγύηση και δεν σου φαίνεται σωστό να πληρώσεις για τη διαφορά αντικατάστασης με καλύτερο προϊόν ? Καλή η καραμέλα της εγγύησης αλλά να είμαστε και λίγο σοβαροί με τις απαιτήσεις μας.

Δημοσ.

Έθεσες ερώτημα για το τι πρέπει να κάνει το Πλαίσιο στην περίπτωση που είσαι εντός εγγύησης.

Η αλήθεια είναι οτι το Πλαίσιο δεν θα έπρεπε να σου αλλάξει την κάρτα γραφικών,δεν είναι αστοχία υλικού, εσυ ο ίδιος την χάλασες,μια χαρά τα λέει ο "Xlomo"

Μου αρέσει που θέλεις να μιλήσεις με την γραμματεία του καταναλωτή, σε εχει πνίξει το δίκιο !!!

Δημοσ.

τους το ειπα οτι μπορει να ειναι και απο το overclocking και δεν ειπαν τιποτα, ακομα στο cd της καρτας εχουν μεσα το afterburner για o/c rolleyes.gif το θεμα ηταν γιατι κατεβηκε η τιμη και αντι να γινει αντικατασταση επρεπε να πληρωσω την διαφορα τα υπολοιπα δεν εχουν σχεση με το θεμα αλλα αν νιωθετε οτι αποκαταστησατε την δικαιοσυνη συνεχιστε, δικαιωμα σας ειναι να μαχητες του ιντερνετ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...