Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω να αλλαξω επεργαστη στο pc μου αλλα ξερω οτι πρεπει να συμβατος με την μητρικη.Ο επεξεργαστης που εχω τωρα ειναι Αthlon 64 X2 Dual core 5200 + και αυτος που θελω να βαλω ειναι AMD A4 3400 (s FM1 , 2.7GHz , 1 Mb).μπορει να μ πει καποιος εαν θα ταιριαξει στ μητρικη μν τον αγορασω τζαμπα.επισης αφου εγκαταστησω τον επερξεγαστη πρεπει να κανω κατι πριν φορτωσουν τα windows???Ευχαριστω!!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι, δεν μπαινει στη μητρική σου, αλλά και να έμπαινε δεν θα κέρδιζες τίποτα ουσιαστικό από αυτήν την αλλαγή πέρα από τα ενσωματωμένα γραφικά. Ποιό είναι ακριβώς το σύστημά σου?

Δημοσ.

Όχι, δεν μπαινει στη μητρική σου, αλλά και να έμπαινε δεν θα κέρδιζες τίποτα ουσιαστικό από αυτήν την αλλαγή πέρα από τα ενσωματωμένα γραφικά. Ποιό είναι ακριβώς το σύστημά σου?

Καταρχην ευχαριστω που απαντησες.πως θα μπορεσω να βρω επεξεργαστη που ν ταιριαζει στ μητρικη??το συστημα ειναι το εξης ο επεξεργαστης που ειπα στην αρχη ,μνημη ram 2 gb, τυπος συστηματος 32 bit και μια καρτα γραφικων nvidia (δεν 8θμαμαι το μοντελο) αν αυτο εννοεις.

Δημοσ.

Κατέβασε το specy αν θες και πόσταρε εδώ τα στοιχεία του συστήματός σου για να δούμε καταρχήν ποιούς επεξεργαστές παίρνει η μητρική σου. Πες επίσης την χρήση που κάνεις στο μηχάνημα γιατί είναι πιθανο να μην είναι ο επεξεργαστής το βασικό πρόβλημα.

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω το pc εδω θα απαντησω σε καμια βδομαδα...βασικα πιο πολυ το θελω για gaming για αυτο σκεφτομαι κ για μια καρτα γραφικων..ευχαριστω παντως!!

Δημοσ.

Τίποτα, να σαι καλά! Το βασικό είναι η κάρτα γραφικών για το gaming. Με τον επεξεργαστή βλέπουμε τι γίνεται όταν ποστάρεις τα πλήρη στοιχεία.

αυτη ειναι η καρτα γραφικων που εχω βρει MSI GTX 560s (PCI-Express , GDDR5 , 1 GB) νομιζω οτι ειναι καλη..δεν πιστευω να εχω κ εδω προβλημα με τν μητρικη??μολις μαθω τα στοιχεια θα τ στειλω!

Δημοσ.

Όχι δεν είναι καλή με την έννοια ότι στα λεφτά της παίρνεις καλύτερες. Πάντως είναι πολύ δυνατή αυτή η κάρτα για τον επεξεργαστή σου, καλύτερα να πήγαινες σε κάποια μικρότερη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι δεν είναι καλή με την έννοια ότι στα λεφτά της παίρνεις καλύτερες. Πάντως είναι πολύ δυνατή αυτή η κάρτα για τον επεξεργαστή σου, καλύτερα να πήγαινες σε κάποια μικρότερη.

λοιπον κατεβασα το cpuz και μου εβγαλε αυταpost-241058-0-18732100-1339439065_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο πιο δυνατος επεξεργαστης που μπορεις να βαλεις ειναι ο Athlon X2 6400 δηλαδη τζαμπα κοπος και λεφτα να αλλαξεις αυτον που εχεις τωρα.για ποιον λογο θελεις να αλλαξεις τον επεξεργαστη?για τα παιχνιδια?εαν ναι,πες μας την αναλυση της οθονης σου,το τροφοδοτικο σου και ποιαν ακριβως καρτα γραφικων εχεις τωρα.

Δημοσ.

λοιπον παιδια το σιγουρο ειναι οτι θα παρω καρτα γραφικων MSI GTX 560s (PCI-Express , GDDR5 , 1 GB) και ειπα αφου αναβαθμισω το pc να παρω και εναν επεξεργαστη αλλα αφου δν ταιριαζει στη μητρικη κανενας καλος θα μεινω μονο στην καρτα.

Δημοσ.

λοιπον παιδια το σιγουρο ειναι οτι θα παρω καρτα γραφικων MSI GTX 560s (PCI-Express , GDDR5 , 1 GB) και ειπα αφου αναβαθμισω το pc να παρω και εναν επεξεργαστη αλλα αφου δν ταιριαζει στη μητρικη κανενας καλος θα μεινω μονο στην καρτα.

η 560gtx ειναι υπερβολική για αυτον τον επεξεργαστη δεν αξίζει να δωσεις τοσα λεφτα στην καρτα οταν θα μείνεις με αυτον τον cpu.

Δημοσ.

πες μας την αναλυση της οθονης σου,το τροφοδοτικο σου

Απάντα λίγο και σ αυτά που λέει ο Θάνος. Για το τροφοδοτικό άνοιξε το καπάκι του υπολογιστή και δες τι λέει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...