geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν γνωριζω εαν προκειται για κανα bug αλλα απο εχθες (χωρις να εχω πειραξει καμια ρυθμιση) οταν παταω το show δεν γινεται τιποτα.
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 εμενα μια χαρα τα ανοιγη ποιον brower χρεισημοπιοις ; τεστ
geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τεστ δεν ανοιγει. το παταω αλλα τιποτα. χρησιμοποιω chrome
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 δεν ανοιγει. το παταω αλλα τιποτα. κοιτα την διορθωση
geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 κοιτα την διορθωση χρησιμοποιω chrome αλλα ουτε με firefox που χρησιμοποιησα τωρα δεν ανοιγει.
geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 same here χρεισιμοποιο firefox 3.6.8 εχω xp δοκιμασε και με chrome αν και εχω κι εκει το ιδιο προβλημα.
geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε control+shift+R και control+f5. control+shift+R σουλεψε αλλα ξαφνικα (εδω και 2 μερες μονο στο ινσομνια) μετα απο φορτωση μιας σελιδας η μιση οθονη γινεται για 1 δευτερολεπτο μαυρη και μετα δεν ανοιγει το spoiler Παλι.
GnsP Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Κάνε έναν καθαρισμό με το ccleaner. (Με κλειστούς τους browsers)
geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Κάνε έναν καθαρισμό με το ccleaner. (Με κλειστούς τους browsers) εκανα αλλα συνεχιζει το προβλημα. Το θεμα ειναι οτι γινεται μονο στο insomnia
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα noscript / notscript ? Κοιταξε στα extensions / addons που εχεις και απενεργοποιησε τα η ρυθμισε τα να επιτρεπουν τα scripts στο insomnia.
geowizard Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα noscript / notscript ? Κοιταξε στα extensions / addons που εχεις και απενεργοποιησε τα η ρυθμισε τα να επιτρεπουν τα scripts στο insomnia. και πως ειπαμε το κανω αυτο; ok επαιξα με τις επεκτασεις και το εφτιαξα. Ευχαριστω ολους!
dreaming123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μου το κάνει και εμένα καμια φορά με opera...Άν κάνω μια ανανέωση όμως τα εμφανίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα