SR20DET Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 guys το πρωί έπεσε το ρευμα στο σπιτι μου ενώ το pc ήταν σε sleep. απο τότε έχω κάνει 2-3 restart αλλα το Pc κανει πολυ ''βαριες'' εκκινησεις. αργει να μπουταρει, οταν ανοιξει το desktop εχει πολυ αργες αποκρισεις και γενικα φαίνεται να σερνεται τα πρωτα 3-4 λεπτα. Ξέρει κανεις τι παιζει? ο υπολογιστης φαινεται στην υπογραφη μου. (μηπως εχει να κανει με τιποτα log files των windows? αν ειπα βλακεια ξεχαστε το) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αν στον δίσκο έχεις αρχεία που τα λυπάσαι βγάλε τους δίσκους, υπάρχει η πιθανότητα να ψιλό άρπαξε η μητρική ή το τροφοδοτικό και να σου σκάσει στα ξαφνικά και να πάθουν ζημιά διάφορα υλικά στον Η/Υ σου.
SR20DET Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 πωω μη μου λες τετοια και ειναι 3 μηνων το Pc... υπαρχει λογισμικο να κανω καποιον ελεγχο? να δοκιμασω να το στρεσαρω?
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αυτό με την υπέρταση είναι παράξενο πρόβλημα μπορεί όλα να φαίνονται σωστά και απλά κάποια στιγμή να κάνει τσαφ και να τα πάρει όλα μαζί του ή να χαλάσει μόνο αυτό(τροφοδοτικό/μητρική). Μπορεί όντως να χαλάσαν απλά κάποια αρχεία από τα windows και να μην έχεις άλλο πρόβλημα,απλά είπα αυτό με τους δίσκους για να το έχεις υπόψιν να τα αντιγράψεις αλλού για να μην ψάχνεσαι.
flogerakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δοκιμασε να κάνεις κάτι... Θεωρητικά το pc δεν παθαίνει απολύτως τπτ σε τέτοια περίπτωση.... Δοκίμασε να βγάλεις τελείως το pc απο την μπριζα να αφαιρέσεις τις ram για κανένα 5 λεπτό, μετα ξανα βαλτες κ δοκίμασε το. Και κανε ενα repair με το dvd των windows καλου κακου...
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Συνάδελφε !!!!και σε μενα μια από τα ίδια πριν κάνα μήνα.Στο δικό μου το τροφοδοτικό τα είχε παίξει τελείως. Όταν το άλλαξα το pc είχα παρόμοια συμπεριφορά με το δικό σου· Ερευνώντας πιο λεπτομερώς είχε φουσκώσει ένας πυκνωτής στην μητρική. Sent from my iPhone using Insomnia
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μετά από την αργή εκκίνηση δουλεύει κανονικά; Τα πιο πιθανό σενάρια είναι: 1) Πρόβλημα των windows λόγω κάποιων κατεστραμμένων αρχείων μετά από την πτώση τάσης. 2) Πρόβλημα κάποιου δίσκου που καθυστερεί την εκκίνηση. Αν ο υπολογιστής κρασάρει και μετά από την εκκίνηση μπορεί να είναι και πρόβλημα σε hardware (π.χ τροφοδοτικό ή μητρική).
SR20DET Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 μετα την εκκινηση ολα καλα. ενας δισκος ειναι εσωτερικος και βγαινουν ενταξει τα διαγνωστικα (WD, defraggler) ελπιζω να είναι μονο θεμα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα