pliktras17 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καλημέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα smartphone διαθέτοντας μέχρι 250 ευρώ. Στο μυαλό μου έχω το optimus black της LG. Μπορείτε να μου πρότεινε ή να μου πει κάποιος που το έχει ή ξέρει το κινητό ,αν αξίζει η αγορά του; Ευχαριστώ
pliktras17 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Είδα το style του και 2-3 video youtube τίποτα παραπάνω.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Είδες κανένα από τα καινούρια Sony Xperia; Όπως το Xperia U ας πούμε. Το Black είναι παλιό κινητό πλέον, δεν νομίζω ότι αξίζει αυτά τα χρήματα.
pliktras17 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 H αλήθεια είναι ότι δε συμπαθώ τα sony ericcson και δεν τα είδα αυτά.Και γενικά έβλεπα κάτι με 4'' οθόνη
mpasketpro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γνωμη μου να αποφυγεις την LG..Καλυτερα να παρεις ενα htc ή ακομα καλυτερα ενα samsun παρα lg..
pliktras17 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 H δεύτερη επιλογή που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να μείνω με ένα απλό κινητό Και να πάρω το Samsung Galaxy Tab S wifi 5 Πάντως το διπύρηνο της LG to Χ2 φαίνεται καλό ,αλλά θα καταναλώνει πολύ ενέργεια και η μπαταρία θα τελειώνει κάθε μέρα
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Κάπου πήρε το μάτι μου το Alcatel OT-995! Τσέκαρέ το... Sent from Galaxy S using Insomnia
metmat Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πάντως το διπύρηνο της LG to Χ2 φαίνεται καλό ,αλλά θα καταναλώνει πολύ ενέργεια και η μπαταρία θα τελειώνει κάθε μέρα Τα περισσότερα smartphones έχουν μπαταρία της μίας μέρας με μια κανονική χρήση. Δλδ να μιλάς στο τηλ, να μπαίνεις λίγο στον internet μέσω wifi ή 3g, να δεις κανένα βιντεάκι. Μερικά μπορεί να σου βγάλουν και κάτι παραπάνω σε αυτονομία. Αλλά δεν νομίζω να ξεκινήσεις να πας κάπου χωρίς να έχεις μαζί σου ένα καλώδιο φόρτισης αν δεις ότι για παράδειγμα έχεις ακόμα 15% της μπαταρίας σου. Θα είσαι με την "αγωνία" αν θα σου κρατήσει σε περίπτωση που περιμένεις να δεχτείς μια κλήση. Δυστυχώς όταν αποφασίζεις να μεταβείς από μια απλή συσκευή που μπορεί να σου εξασφάλιζε 4 μέρες αυτονομίας σε κάποιο smartphone, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι θα φορτίζεις σχεδόν καθημερινά.
pliktras17 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τα περισσότερα smartphones έχουν μπαταρία της μίας μέρας με μια κανονική χρήση. Δλδ να μιλάς στο τηλ, να μπαίνεις λίγο στον internet μέσω wifi ή 3g, να δεις κανένα βιντεάκι. Μερικά μπορεί να σου βγάλουν και κάτι παραπάνω σε αυτονομία. Αλλά δεν νομίζω να ξεκινήσεις να πας κάπου χωρίς να έχεις μαζί σου ένα καλώδιο φόρτισης αν δεις ότι για παράδειγμα έχεις ακόμα 15% της μπαταρίας σου. Θα είσαι με την "αγωνία" αν θα σου κρατήσει σε περίπτωση που περιμένεις να δεχτείς μια κλήση. Δυστυχώς όταν αποφασίζεις να μεταβείς από μια απλή συσκευή που μπορεί να σου εξασφάλιζε 4 μέρες αυτονομίας σε κάποιο smartphone, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι θα φορτίζεις σχεδόν καθημερινά. Αυτός όντως ισχύει ,ακόμα και στο καινούργιο iphone κλπ. Απλά εχω δει 2-3 smartphone κινούμαι ανάμεσα σε lg optimus black ή optimus x2 ή σε samsung galaxy s plus 9001
danaz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Galaxy S Plus δε θα το μετανιωσεις.. θα προτιμούσα το xperia Sole.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα