Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμμφωνώ με τον terry308.Είναι 0,5€ για τον αποστολέα αλλά για τον παραλήπτη είναι 3€,όταν έχουμε IBAN και η επιλογή στα έξοδα είναι SHA (να πληρώσει ο καθένας τα δικά του δηλαδή).Σε εμβάσματά μου με e-banking από Πειραιώς σε Εμπορική και Eurobank πλήρωσα 0,5€ και ο παραλήπτης 3€.

Για εξωτερικό έχω καιρό να κάνω έμβασμα και δεν γνωρίζω,αλλά αυτό που λέει ο giorginho μου φαίνεται λογικό.

Δημοσ.

αν και δεν φένεται σε πια χώρα πάει, 0,50€ είναι τα έξοδα για γερμανία. το πόσο κρατάει η τράπεζα στον παραλήπτη των χρημάτων δεν είναι το θέμα της συζήτησης μας.

post-39768-0-58869000-1338638415_thumb.jpg

Δημοσ.

Βασικα αυτο που λετε εχει να κανει με το ποσο...Στα 1200ε που ειχα κανει αγορα με εμβασμα πηγαν καμια 17αρια ευρω τα εξοδα.

Δημοσ.

Βασικα αυτο που λετε εχει να κανει με το ποσο...Στα 1200ε που ειχα κανει αγορα με εμβασμα πηγαν καμια 17αρια ευρω τα εξοδα.

Δεν ξερω κατα ποσο ακριβες ειναι αυτο που λες. Εγω με IBAN μεσω πειραιως μπορουσα να κανω εμβασμα σε χωρα EU εως 12000ε με 0.50ε εξοδα. Λιγοτερα εκανα βεβαια αλλα με ειπαν οτι εως 12000ε τοσο ειναι.

Δημοσ.

Tα 17 πρεπει να στα κρατησαν για εμβασμα που εκανες μεσα απο τραπεζα (απο κατστημα δηλαδη και οχι απο e-banking). μαλλον εχουν δικιο οι παραπανω απο e-banking πρεπει να ειναι 0,5 ευρω για τον αποστολεα, εγω θυμομουν που μου εστελναν απο γερμανια και αγγλια χρηματα και χρεωνομουν εγω το 4ευρω που ανεφερα (παραληπτης).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...