Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, οπως λεει και ο τιτλος 256GB SSD OCZ Petrol με 130€

http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p799163_256GB-OCZ-Petrol-2-5Zoll--6-4cm--SATA-6Gb-s-MLC-asynchron--PTL1-25SAT3-256G-.html

Περισσοτερες πληροφορίες και πηγή του θέματος

http://www.fudzilla.com/home/item/27393-ocz-petrol-ssd-sells-for-%E2%82%AC050-per-gb

Δημοσ.

Γερμανικά δεν μιλάω, αλλά αν καταλαβαίνω σωστά θέλουν 29.99 για ταχυδρομικά και προπληρωμή του ποσού (vorkasse). Τώρα αυτό μάλλον σημαίνει κατάθεση σε λογαριασμό και (ίσως) κάρτα απευθείας στο site τους, δεν το έψαξα παραπάνω. Paypal πάντως το αποκλείουν.

Δημοσ.

παιδιά επειδή την είχα πατήσει απο hardwareversand.de αν δεν δέχονται paypal ξεχάστε το μην μπλέξετε με καθυστερήσεις.

Δημοσ.

30 euro μεταφορικά και οι άχρηστοι τα στέλνουνε με τα Γερμανικά ταχυδρομεία, οπότε υπολογίστε 2 βδομάδες! Επίσης δε δέχονται paypal παρά μόνο κατάθεση σε λογαριασμό για παραγγελίες εκτός Γερμανίας.

Δημοσ.

Και απλά να συμπληρώσω ότι επειδή η κατάθεση σε τράπεζα του εξωτερικού είναι εμβασμα υπάρχει μια αρκετά μεγάλη επιβάρυνση.

Δημοσ.

Και απλά να συμπληρώσω ότι επειδή η κατάθεση σε τράπεζα του εξωτερικού είναι εμβασμα υπάρχει μια αρκετά μεγάλη επιβάρυνση.

εντός EU με χρήση ΙΒΑΝ είναι περίπου 0,50€

Δημοσ.

εντός EU με χρήση ΙΒΑΝ είναι περίπου 0,50€

Είσαι σίγουρος ? Γιατί πρίν από κανα χρόνο ήθελα να πάρω ένα βιβλίο από Βέλγιο και το κατάστημα είχε μόνο δυνατότητα παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Πήγα στην τράπεζα (Eurobank) να καταθέσω το ποσό (40 ευρώ) μου είπαν για επιπλέον έξοδα και διαδικασία που θα κοστίσει άλλα τόσα και σηκώθηκα και έφυγα.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ? Γιατί πρίν από κανα χρόνο ήθελα να πάρω ένα βιβλίο από Βέλγιο και το κατάστημα είχε μόνο δυνατότητα παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Πήγα στην τράπεζα (Eurobank) να καταθέσω το ποσό (40 ευρώ) μου είπαν για επιπλέον έξοδα και διαδικασία που θα κοστίσει άλλα τόσα και σηκώθηκα και έφυγα.

αμα χρησιμοποιήσεις internet banking είναι περίπου 0,50€ (ανάλογα την τράπεζα)(έχω στήλη με εθνική, άλφα, πειραιός)

Δημοσ.

2 καταθέσεις μέσω ΙΒΑΝ μου έκαναν τον προηγούμενο μήνα και στις 2 είχα κράτηση από την τράπεζα μου (eurobank) 3€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...