arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδιά χρησιμοποίησα το Freemake Video Converter για να κόψω clips από κάποια βίντεο. Η δουλειά έγινε κανονικά, και έπαιζαν υπέροχα στο pc μου. Όταν όμως τα πηγα σε άλλο pc έπαιζαν ΟΛΑ ανάποδα. Εγώ τα έπαιξα με τον VLC, εκεί έπαιξαν (ανάποδα) με τον Real και με τον Windows Media Player. Το thumbnail πάντως ήταν ίσιο! Με το AviDemux δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Τί έφταιξε; Στο δικό μου pc εξακολουθούν να παίζουν ίσια.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Θα έχει κάποιο παράξενο codec ο άλλος που κάτι δεν καταλαβαίνει καλά,εκτός και αν ο άλλος πείραξε κάποια ρύθμιση σε κάρτα γραφικών ή στα προγράμματα προβολής,αν και αφού το κάνει σε δυο Player λογικά είναι ρύθμιση σε codec ή το codec καθαυτού που έχει πρόβλημα. DivX τα έκανες;;;Δες αν έχει καμιά αρχαία έκδοση ο άλλος.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Άλλα βίντεο τα παίζει σωστά; Κατέβασε και δοκίμασε και με το mpc-hc. Δοκίμασε τα βίντεο και σε άλλο pc και αν εκεί παίξουν σωστά τότε πες στο φίλο σου να κοιτάξει το pc του. Μάλλον κάτι στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών θα φταίει. Ρώτα τον πια vga έχει και ελέξτε στις ρυθμίσεις τις, ιδίως στο τμήμα που είναι για το video.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς εάν η "ζημιά" έγινε στο άλλο pc δεν μπορώ να επαληθεύσω τί έγινε γιατί ήταν σε χώρο παρουσίασης, που δεν θα ξαναπάω. Πάντως έτρεχε ΧΡ και το skin ήταν "γυρισμένο" σε Win98, κάτι που, για μένα, υποδηλώνει είτε ότι το PC ήταν σχετικά παλιό, είτε ότι αυτοί που ασχολούνται εκεί δεν είναι και πολύ updated, άρα πιθανόν να έχει πράγματι παλιούς codecs μέσα. Πάντως το δοκίμασα και στην κοπέλας μου (2,5 ετών laptop, για την ιστορία) και τα παίζει κανονικά. Οπότε μάλλον αφού δεν γίνεται να ξέρω από πριν, τουλάχιστον υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να προβλέψω τη ζημιά στο μέλλον; Αν δηλαδή έχω πάντα μέσα στο φλασάκι ένα .exe του VLC και το εγκαθιστώ αν δω πρόβλημα, θα περνάει μαζί και codecs; TheElf μετά από το clipping τα έκανα export to avi - original size από τις έτοιμες επιλογές του Freemake
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορείς όπως λες να κάνεις εγκατάσταση κάθε φορά, μπορείς όμως και να έχεις ένα portable player που παίζει πάντα από τον φάκελο του χωρίς να χρειάζεται αν κάνεις καν εγκατάσταση π.χ. το SmPlayer που έχει και σχεδόν όλα τα codec ενσωματωμένα,αν δεις υπάρχει και portable έκδοση του vlc.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορείς όπως λες να κάνεις εγκατάσταση κάθε φορά, μπορείς όμως και να έχεις ένα portable player που παίζει πάντα από τον φάκελο του χωρίς να χρειάζεται αν κάνεις καν εγκατάσταση π.χ. το SmPlayer που έχει και σχεδόν όλα τα codec ενσωματωμένα,αν δεις υπάρχει και portable έκδοση του vlc. Πολύ καλό φαίνεται, ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα