Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει και θέμα ράτσας. Ενα πιντσεράκι αρσενικό το μάθαμε κυρίως με τα λόγια. Ελάχιστο ξύλο :mrgreen: τώρα το λες κάτσε και κάθετε και σε κοιτάει ;)

Δημοσ.

η acana οπως και η orijen ειναι τροφες με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτεινης. η εναποθεση παραπανισιας πρωτεινης στα νεφρα τα επιβαρυνει, και μπορει να δημιουργησει μελλοντικα προβληματα οπως νεφρικη ανεπαρκεια.

Δημοσ.

Νομίζω πως για την τροφή δεν έχω και πολλά περιθόρια γιατί τα οικονομικά μου ΔΕΝ μου επιτρέπουν τίποτα παραπάνω από την απλή φτηνή ξηρά τροφή(ναι το ξέρω πως δεν είναι σωστό αλλά το να τρώει ο σκύλος μου πιο ακριβά από εμένα πάλι δε νομίζω να είναι σωστό :P ).

ότι έχω από λεφτά το μοιράζω και στους 2 μας :)

Πάρτε και σημερινές φωτογραφίες μήπως και αλλάξετε γνώμη για την ράτσα :P

post-44542-0-31138100-1340193485_thumb.jpg post-44542-0-14820200-1340193499_thumb.jpg

post-44542-0-20882800-1340193510_thumb.jpg post-44542-0-10058100-1340193525_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε την οπτιντογκ (κάπως έτσι) από το λιντλ... Είναι κάπου 8 ευρώ και είναι φανταστική τροφή για φτηνή...

Δημοσ.

η acana οπως και η orijen ειναι τροφες με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτεινης. η εναποθεση παραπανισιας πρωτεινης στα νεφρα τα επιβαρυνει, και μπορει να δημιουργησει μελλοντικα προβληματα οπως νεφρικη ανεπαρκεια.

το αυτό , + ουρόλιθους , + πολλά άλλα πράγματα .

οι εταιρίες πλακώνουν τις τροφές σε πρωτεΐνες και σε συνδυασμό με την ημιμάθεια του κοινού , βρισκουν και κάνουν .

Δημοσ.

το αυτό , + ουρόλιθους , + πολλά άλλα πράγματα .

οι εταιρίες πλακώνουν τις τροφές σε πρωτεΐνες και σε συνδυασμό με την ημιμάθεια του κοινού , βρισκουν και κάνουν .

Ε, οκ, απόψεις είναι αυτές. Πολλοί θεωρούν ότι η orijen και η acana είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δώσεις στο σκυλί μετά από BARF. Εγώ δηλαδή αν τη δεχόταν ο σκύλος, orijen θα έδινα.

xvipes, το μούτρο στη δεύτερη και τρίτη μοιάζει με πιτμπουλ, έτσι όπως χαμογελάει. Αλλά τα αυτιά είναι μακριά. Το ξέρεις ότι αυτά είναι απλώς για να γίνεται κουβέντα, έτσι; Είναι ένα πανέμορφο ημιαιμάκι.

Δημοσ.

Δεν είναι απόψεις .

Είναι πορίσματα που διατυπώνονται διεθνώς απο καθηγητές , επιστήμονες και διατροφολόγους Κτηνιάτρους διεθνώς .

Η " επιστροφή στην φύση " με τη ωμοφαγία του μπάρφ , αυτό είναι άποψη . Σαν να λέμε "ειμαι χορτοφάγος" , δεν καπνιζω τσιγάρο αλλα πίπα , κλπ

Δημοσ.

Tο "καλυτερη τροφη" βγηκε απο ενα site και μετα πολλοι ιδιοκτητες εσπευσαν να το ενστερνιστουν. Δε καθεται ομως κανεις να σκεφτει ΠΟΥ κατασκευαζονται αυτες οι τροφες και σε ΤΙ σκυλια δινονται. Ενα πετ στην Ελλαδα, εχει τις ιδιες αναγκες μ εναν σκυλο εργασιας στην Γερμανια?? ΔεΝομιζωΤακη!

Η πανοστεϊτιδα είναι μια κοινή ασθένεια των οστών των σκύλων και εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των σταδίων της διαμόρφωσης και της ανάπτυξης του σκύλου. Αιτίες εμφάνισης είναι ο ανώμαλος ρυθμός ανάπτυξης λόγω της υπερβολικής άσκησης και υψηλής πρόσληψης πρωτεϊνών από τις τροφές

vets.gr

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα λόγο να κάθομαι να υπερασπίζομαι τις συγκεκριμένες εταιρίες αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδραση.

όπως είπα πιο πάνω, δεν κάνουν για όλους τους σκύλους αλλά για σκυλιά που είναι πολύ ενεργητικά προτείνονται. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μόνο στη Γερμανία τέτοια. Έτσι βγαίνουν οι βρώμες για τον εργατικό βορρα και τον τεμπέλη νότο.

Δημοσ.

καποτε ειχαμε εναν σκυλο και τον ταιζαμε μακαρονια η ρυζι για σκυλους με κιμα (για ανθρωπους). μαγειρευε η μανα μου κανονικα για τον σκυλο. οταν προσπαθουσαμε να του δωσουμε κροκετες ουτε να τις φτυσει. ηταν ο σκυλος ενα κουκλος που δεν βρωμαγε ποτε κι ας ηταν ολη την ωρα εξω.

Δημοσ.

καποτε ειχαμε εναν σκυλο και τον ταιζαμε μακαρονια η ρυζι για σκυλους με κιμα (για ανθρωπους). μαγειρευε η μανα μου κανονικα για τον σκυλο. οταν προσπαθουσαμε να του δωσουμε κροκετες ουτε να τις φτυσει. ηταν ο σκυλος ενα κουκλος που δεν βρωμαγε ποτε κι ας ηταν ολη την ωρα εξω.

Μα γιατί να βρωμάει ο σκύλος??? :rolleyes:

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...