Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον διαβαζεις λαθος.... ειναι (2χ4)χ2 :) δλδ 4 dimm των 4 4χ4=16 :)

Ναι,δεν προσεξα την ποσοτητα(x2). :-D

Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη,για τοση ram...

Δημοσ.

Τησcorsair ta vergeance δεν αξιζουν?

δεν ειναι αν αξιζουν η οχι....δεν προσφερουν τπτ παραπανω για τα λεφτα που ζητανε!

οι μνημες που σου ειπα και πολυ καλη εταιρια και φοβερη τιμη για 16 γιγα!

Δημοσ.

Πολλα τα λεφτα Αρη... :mrgreen: και δεν ξερω αν αξιζουν τα τοσα παραπανω ευρω...

για ποιον λογο να αξιζουν? επειδη ειναι corsair?ειπαμε καλο το ταμπελακι αλλα εδω για κανενα λογο :)

Δημοσ.

Το αρησ που κολλαει ?

Οχι ρε φιλε δεν ειναι αυτο απλα δεν ηερω αν θα μπορεσω να πεισω το πατερα μου να παραγγειλει απο τετοια μαγαζι ενο τησ κορσαιρ ειναι στο πλαισιο

Δημοσ.

Το αρησ που κολλαει ?

Οχι ρε φιλε δεν ειναι αυτο απλα δεν ηερω αν θα μπορεσω να πεισω το πατερα μου να παραγγειλει απο τετοια μαγαζι ενο τησ κορσαιρ ειναι στο πλαισιο

ποιο πλαισιο μωρε? τους χατζηκλεφτες? μακριαααα!μονο η 6850 ηταν καλη προσφορα μπορω να πω με ενα κατοσταρικο που ειχανε βαλει! και δν παιζει ρολο το καταστημα !

οι ραμ εχουν εγγυηση εφορου ζωης! οτι και να σου παθουν θα σου στειλουν αλλες :)p

προτιμας να δωσεις διπλα λεφτα για κατι που ειναι ιδιο με κατι αλλο στα μισα λεφτα δλδ?

Δημοσ.

Το αρησ που κολλαει ?

Εδω...

http://www.youtube.com/watch?v=c5cL3W4kSv8

και απ`οτι καταλαβα,εισαι μικρος για να την ξερεις... :-D

Δημοσ.

Ρε πρωτη λυκειου παω χδ αλλα τελικα τησ κορσαιρ ειναι καλεσ?

καλες ειναι! αλλα ειναι τσαμπα τα λ7 σου λεω!!!!!!!!!! σχεδον 70 ευρω διαφορα απο τις geil ειναι ελεος!

Δημοσ.

Ξαναρωτω επειδη ενα μαγαζι εδω τισ εχει μιση τιμη χδ θεωρητικα δυο δυπλα καναλια ειναι καλυτερα απο ενα τετραπλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...