άδικος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εμμμ και πως ξερεις οτι εχει προβλημα αυτο ? και οχι η καρτα γραφικων ...αλλα βλεπω μεσα οπως ειπες με το φως και αμα την αναβοσβησω 5-10 φορες σταθεροποιητε και παιζει κανονικα τι πρπει να κανω δηλαδη? Η συμπεριφορά αυτή παραπέμπει σε πρόβλημα του inverter του monitor (βλ. ποστ του fotis 65). Αν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών το να ανοιγοκλείσεις την οθόνη δεν διορθώνει τίποτα. Σε κάθε περίπτωση αν την ανοίξει & ελέγξει θα εντοπίσει το πιθανό πρόβλημα.
fotis 65 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ο φίλος kurillakoc έχει το πρόβλημα.... αλλα σε μπέρδεψε ο 8anos94
άδικος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το ξέρω, απλά απάντησα στον 8anos94 γιατί δεν του απάντησε κανένας. Έκανα & παράθεση για να φανεί. Πάντως νομίζω ο 8anos94 είναι σε καλύτερη θέση από τον kurillakoc όσο αφορά τη δυσκολία του προβλήματος
kurillakoc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 θα δοκιμασω μια οθονη αλλα ξερετε κανα συνδυασμο για πληκτρα να μπει στην αλλη οθονη?
8anos94 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το ξέρω, απλά απάντησα στον 8anos94 γιατί δεν του απάντησε κανένας. Έκανα & παράθεση για να φανεί. Πάντως νομίζω ο 8anos94 είναι σε καλύτερη θέση από τον kurillakoc όσο αφορά τη δυσκολία του προβλήματος ευχαριστω
rounsmith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Όπως είπε κυριλακος , που κανένας δεν το πρόσεξε , το λάπτοπ έκλεινε απο μόνο του λόγω θερμοκρασίας , αυτό σημαίνει κακομεταχειρισμός του λαπτοπ. Το θέμα δεν είναι στην οθόνη ούτε στην κάρτα γραφικών. Απλά Λόγω παλαιότητας και κακής διαχείρισης δεν άντεξε και κάποιες bga κολλήσεις αποκολλήθηκανε με συνέπεια να μην παίρνει μπροστά. Αυτό συμβαίνει συχνά αν ανεβάζει θερμοκρασίες το πισι σου και δεν κάνεις τίποτα για αυτό. Ηθελέστα και παθέστα κυριλάκο , τράβα το σε ένα τεχνικό να το δει.
kurillakoc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ναι φιλε εχ με τους γονεις μου που μου την λενε να μην τον ανοιγω μπλα μπλα και εγινε αυτο. αμα ειναι αυτο το προβλημα θα το φτιαξω. ναι εκλεινε συνεχεια αλλα ειναι δυνατο το πισι μου
rounsmith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ήταν. Και μην προσπαθήσεις να το φτιάξεις μπορεί να το κάνεις χειρότερα. Θα δώσεις λεφτά να στο φτιάξουνε , γιατι μπορεί να το φέρεις σε κατάσταση μη επαναστρέψιμη. Όπως ξαναείπα , έκλεινε μόνο του σημαίνει θερμοκρασία. Πήγαινε να το κοιτάξουνε και να προσπαθήσουνε να το φτιάξουνε. Αλλιώς θα σου πούνε.
kurillakoc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 να δωσω 130 ευρω να το φτιαξω δεν ειναι πολλα?
rounsmith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σου δώσανε εκτίμηση πόσο κάνει? Ωραία , η παίρνεις καινούριο ή το κάνεις να δουλέψει μόνος σου (με 0 τεχνικές γνώσεις είναι σαν να πετυχαίνεις το Joker). Η δίνεις 130 και φτιάχνεις 130 ευρώ πισι , η το φτιάχνεις μόνος σου , η παίρνεις καινούριο.
Mr.TokiiS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Κοιτά στο YouTube για το πιστολακι. Κάρτες θα βρεις στο eBay. Mxm-ii είναι. Sent from my iPhone using Insomnia
kurillakoc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ναι παιδια εχω βρει και εδω καρτες που κανουν 40 και 80-90 μπορει να ειναι με reflow kai reballing και πιστευω να παρω καμια ατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα